Рамкиране с Фотошоп - 54 тема

• 18 613
  • 260
  •   1
Отговори
# 150
Иве, не се притеснявай! Моята дъщеря(Катето) направи такъв гърч ,когато беше на година и осем месеца. Ти нямаш вина в никакъв случай, и със сигурност си изплашена 1000 пъти повече от Марти!За мен това е един от спомените,които искам да се изтрият от паметта ми-наистина грозна ситуация.
Всичко ще е наред занапред- не се притеснявай!

Аз отдавна не съм пускала нищо-нямам време и не ми се получават нещата ,когато бързам.

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 14:40 от ДИМИКА

# 151
Иве,съжалявам и аз за случилото се.Дано повече не ви се случват такива неща. Praynig  Peace
айде пак аз,че скоро няма да мога да сътворявам нищо,тъй като утре заминавам на почивка Simple Smile

Димика,много е готина. Peace
dani.dani,нещо не ми се вързва рамката на снимката със зеления фон. Thinking

# 152
  • София
Атанасова : Преди 2 дена те видях в Морската.
 Разминахме се до водните колела  Wink

# 153
Ох, момичета, благодаря за подкрепата.    love001  love001  love001
През последната седмица толкова литература изчетох за традиционни и нетрадиционни методи, че наистина ще дам всичко от себе си да не се повтаря. И да забравя случката, защото мисля, че даже не съм си дала все още възможност да осъзная какво ни се случи и да го преодолея.

А ти Мад се обаждай другия път, за да не се разминаваме, а да пием кафе примерно  Peace

# 154
  • Бургас
Иве, прегръщам ви  Hug

# 155
Ехоооо!Голямо затишие в темата  Grinning Къде избягахте всички?

# 156
Ето една от мен

# 157
Ехоооо!Голямо затишие в темата  Grinning Къде избягахте всички?

На почивка!
За съжаление обаче моята свърши  Cry Сега имам мноооого снимки и никакво време за рамкиране,затова и се включвам без рамка.

# 158
Момичета,ще запитам вас за Мултипли-проблема ми:
когато вляза с паролата си страницата ми е празна,но ако вляза като гост се вижда единствения албум-снимка който съм оставила за everyone.
Харда ми изгоря наскоро а там(в мултиплито)  бях качила едни от любимите ми снимки на детето.Направо съм болна-почти нищо не ми остана Cry Cry Cry Cry
Ако някой реши да ми помогне ще пратя паролата си на лични Praynig

# 159
:АmriankА:.ако искаш мога аз да пробвам.Пиши ми. Peace

# 160
Колкото да не умре съвсем темата ви пускам една шареийка

# 161
  • Бургас
Не съм пускала при вас нищо отдавна, а и да побутна темата, а и да си покажа творенията, ето малко рамчици от мен:

# 162
Желязке, много ми се виждаш напреднала! Браво!

# 163
Побут

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 14:07 от SheDevil

# 164
  • Бургас
Желязке, много ми се виждаш напреднала! Браво!

уча се от най-добрите  Peace

на тази имах една забележка за сянката на розовия бод, но не съм я махнала още  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт