Рамкиране с Фотошоп - 54 тема

• 18 625
  • 260
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Веси, уникални рамка!!! Последната е страхотна, невероятна, просто нямам думи....  bouquet

# 196
  • Czech Republic
Здравейте мили момичета!

Отдавна не съм писала, но и имах доста дълъг период на липса на муза и желание за Фотошоп.
Сега май пак се завръща желанието ми за правене на рамки, но виждам, че доста съм поизостанала! Рамките ви са чудесни!

Веси, сега като видях рамките ти се сетих, че съм ги мяркала на ДСТ и се върнах да видя и нмерих галерията ти ! Поздравления! Чудесни рамки!  bouquet

Ето две мои последни рамки - нищо особенно, но набирам инерция!

# 197
Здравейте  Heart Eyes  От известно време следя темата и страшно много се запалих по фотошопа и по точно по тези рамки, които правите. Невероятни са! Сега съм си поставила за цел да изчета всичките 54 теми, стигнала съм до седмата  Mr. Green  И исках да ви покажа какво успях да направя от наученото дотук и да ви помоля за мнение и критика  Blush:

Благодаря ви предварително Blush

# 198
Мармарис, като за начинаеща си се справила отлично! HugБраво!!!

# 199
Весинко, направила си невероятни рамки, новият ти стил е страхотен, въобще истинска радост за очите  Heart Eyes

Пускам ви една лятна много любима снимка, имам  поне още 5-6 прекрасни пози, да видим кога ще ми остане време да ги скопосам всичките  Embarassed

Всъщност ако на някой му се рамкира, а няма какво ще ми е приятно http://flickr.com/photos/14288635@N05/, стига да имате желание, ако не-поне разгледайте да убиете малко време Simple Smile

# 200
  • Варна
Иве , страхотна рамка е станала тази втората, браво!!! Hug

# 201
  • София
marm@ris, Добре дошла!  Hug
elen@, оттук са - http://www.elementalscraps.com/shoppe/product.php?productid=1979 … ;cat=0&page=1
natalyna, първата много ми хареса - толкова е свежа и цветна!
Ивеее, мнооооого сладки рамки! И ние имаме такава морска снимка , но дупето е цялото в пясък  Joy Къде бяхте на море? Марти влиза ли във  морето? Ивчо го е страх и казваше на вълните : "Махай се от тука!"  Joy
Днешната от мен  Grinning

http://vessyc.multiply.com/photos/album/3#155

П.С Не се скътавайте, ами пускайте рамки  Naughty Grinning

# 202
Аааааааа, ние и една пясъчна имаме и нея ще ви пусна. Строеше си замък и като се изцапа ходеше да се къпе Simple Smile В началото беше смел и дърпаше татко си да влизат навътре, обаче нещо се подхлъзна и падна и явно глътна малко вода и се уплаши-сега ходи само да си мокри крачетата и се дърпа, предпочита да си играе на пясъка, но аз така съм по-спокойна Simple Smile Иначе на плаж бяхме на Златни пясъци, във Варна е доста мръсно.
Айде бе, хора, някой  няма ли да идва насам да пием кафе, да нащипя и нагушкам някое Фотошопско бебе Simple Smile

Весинко, продължавам да ти се възхищавам на рамките, ама ти май и елементи си пазарила Simple Smile Тез квадратните как ще ги разпечатваш после?

# 203
  • София
Vesika рамките ти са страхотни!   bouquet

Ето и една от мен..

# 204
Айдееееееееее, раздвижихме темата най-сетне Simple Smile

# 205
  • София
Lilian_V, бих сменила фона - да е едноцветен и бих поукрасила с цветенца, сърчица, листенца ....

Айдееееееееее, раздвижихме темата най-сетне Simple Smile
Аха, аха  Peace След малко ще раздвижа и библиотеката  Wink
За разпечетването не съм мислила, но някъде бях чула или чела, че вече в няколко фотота разпечатват и квадратни. Лошото е , че сега ми е по-лесно да правя квадрарни, отколкото правоъгълни рамки,а ми се ще и с двете да е лесно  Joy
И тази ти рамка е супер, а Марти - хе-хе , много вкусни оръстчета  Heart Eyes Много искам да се видим и да нацелувам Марти, но таз година сме се ориентирали от Бургас надолу  Sad Айде ако имате път към София, чакам обаждане  Wink  Елементи, признавам, купвам  Embarassed То веднъж като купиш и .... не може да не купиш пак. Като ти хареса нещо много и искаш да го имаш ... Добре, че мъж не знае, че ще напрви ей такава физиономия  Shocked    Joy   Ама и ти май си пазариш от време на време  Wink Лошо няма  Grinning

# 206
  • София
Ужас, не мога да спя нещо тези дни...

Весика много благодаря за съвета - ето какво се получи...
А да и настина новият ти стил е страхотен!

Марти е страхотен на снимката. Ивелина гледах, че пишеш и в Фотография.. сега мрънкам на мъжа ми за нов фотоапарат... дано ме огрее...

Ето и още една рамка от мен...

# 207
Веси, вярно е че с квадратните е по-лесно, по-добре се разпределя пространството. Ще взема и аз да питам във Варна дали мога да ги разпечатам квадрати някъде.
Ако знаеш как ми се идвакъм София, имам сумати познати и приятели там, ама все с е случва нещо и не сме мърдали от Варна (като изключим радиус от 100км) от както съм забременяла.

Лил, вторият вариант е разкошен, стискам ти палци за фотото, ама да знаеш, че е ужасна краста. Аз пак искам да си сменям апарата, че съм си харесала нещо по-хубаво и професионално, мъжа ми ще ме изгони вече Simple Smile

# 208
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте!  bouquet
Гледам, наистина се е пораздвижила темата, браво на вас! И рамките, които виждам са много хубави...
Наталина, виждам, че музата ти се е завърнала... Рамките ти отново са много добри...
marm@ris, петата ти рамка е много свежа, с приятни червени цветове.
IvelinaAtanasova, този Марти много сладичък такъв разгологъзен... Grinning Много хубава рамка, браво! Peace Тази със сладките пръстчета също е много добра като идея и изпълнение /ще взема да си открадна идеята, че и аз имам една подобна снимка... ако нямаш против, разбира се!/
Vesika, и аз се чудя за квадратните, дали ги разпечатват или само на екран ще си ги гледам /е, не че съм правила в този формат, де!/

# 209
Голямо против имам Simple Smile Като о я рамкираш ще ни я пуснеш ли. Калина е голям сладур, как приема новината Иво, че е батко вече, ревнува ли?

Общи условия

Активация на акаунт