Рамкиране с Фотошоп - 54 тема

• 18 598
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Честито на имениците и от мен! smile3525

# 91
  • София
Честито на именниците и ЧРД на Мишолина!!!

Eli, Mle4ko, Иве, Дамаянти, Кошничката - страхотни рамки!!!   bouquet

Иве, много се надявам тия дни най-накрая да се разпиша с рамка. Това, моето, на нищо не прилича вече .... Поне ми се радват очите на вашите красоти  Heart Eyes

# 92
  • София
Бре, от вчера никой и нищо  newsm78  Sad

Побут с една рамчица   Wink  - едно подстригано момченце  Grinning  (Не дава на фризьорка да го подстриже, та докато се пличкаше във ваната подстригах каквото можах  Joy )

http://vessyc.multiply.com/photos/hi-res/3/149?xurl=http%3A%2F%2 … 2Falbum%2F3%23149

# 93
  • София
Ооо, Веси - страхотна е  Hug А малкия така голям изглежда с новата прическа  Hug Не ти ли бе жал за къдриците  Laughing

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 22:26 от Дамаянти

# 94
  • Варна
Веси, честита прическа на малкия, хайде включвай се така, по честичко Hug
Дам , че е бил сладур Влади сладур е, ама виж го ти и любовчия бил Laughing Готини рамки Peace
Моята 100-тна рамка Grinning

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 15:19 от Румка

# 95
  • Бургас
Румка, стотната е на 100%! Страхотна е! Най-накрая и ти да се появиш, само се спотайваш до сега  Laughing
Дам, и четирите са супер яки, фаворит ми е морската  Peace
Вес, Ивчо ти е страшно лъчезарно дете. Hug Рамката е супер сладка. Алекс също ми е за подстригване, но ми е жал да му отрежа къдричките Rolling Eyes

Ето го морския гларус  Laughing

# 96
Дам всичките ти рамки са прекрасни.   
Млечко много слънчева рамка и страхотна снимка. Laughing
Румка последните ти рамки страшно ми харесват.

Ето нещо и от мен.  Hug

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 19:23 от mimival

# 97
  • София
Дам, жал ме беше я  Sad . Ама няма как - обрина му се вратлето от жегата. Мле4ко , скоро сигурно и вие ще трябва да подстрижете Алекс.
Млечко, Румка (Честито за  стотната рамка!) - Браво!. Върховни рамки   bouquet   bouquet Румка, най-накрая да те видиме и тебе  Grinning
mimival, много сладка рамка и момиченцето също  Grinning
Дамаянти, първата по-ме кефи, че е по-детска. Коя таз шикозна мадама дето Влади я цалюва?  Grinning

# 98
Тва е Летящата бе Вес....

# 99
# 100
  • София
Румка - страхотна е!!!  Hug  bouquet Това наиситна ли си ти  Laughing Hug

Млечко, е няма таква снимка  Joy - с тази мидичка ме срази  Joy Joy Joy А рамката е върховна  Hug  bouquet

Мимивал, чудесна рамка  Heart Eyes

Веси, това е летящата крава  Crazy Страшна мацка е наиситна  Crazy Crazy Flutter

Аз днес ще досаждам  Mr. Green

# 101
  • Варна
Иха, Дам все така ни досаждай, да това съм аз, или освен ако Мири има друга мама Laughing
Мимивал, и на мен ми харесва Peace
Млечко, страшна е, наистина тази мидичка ни срази, а мъжът ми като я видя каза, защо не си сложила охлювче, че мидичката била запазена марка..... Joy Joy Joy

# 102
да се включа и аз,че напоследък все по-рядко ми остава време за рамки  Confused

Иначе рамките от последните 2 страници са наистина добри.Особено ми харесаха на Млечко последните 2(особено последната)
Румка,наистина много си задобряла.Чудесни рамки Simple Smile
Дам,и твоите са много добри и даже никак не досаждаш Peace
mimival,браво Peace
Веси,страхотна нова прическа.И аз така подстригвам моята кукла.Само дето се налага да я гоня из цялата къща с ножицата ,за да успея да подстрижа нещо от главата й. ooooh!

# 103
  • София
М, РУмка, драго ми е тогава да се запознаем визуално  bowuu Laughing Hug

Чоче, Интересно се е получило  Hug Само тази мрежа лекинко ме дразни (кафявата) , ама на теб може да си ти харесва  Blush

Аз се пошегувах с мъж ми  Laughing Joy Вчера бяхме на едно изложение на ферарита, курвети, мазератита и тем подобни и гледаме се мъдри едно ретро парче  Laughing И ето какво се получи  Mr. Green

И един подарък  Hug

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 23:29 от Дамаянти

# 104
  • Варна
Добро утро!
Дам, супер се е получило Hug

Общи условия

Активация на акаунт