ПЛЕВЕН - 57

• 13 090
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Miriel, ние често ходим до там, в 2града основно, и единият ми е все едно съм си в Плевен. ))) Този път за мен нищо не си харесах, но и нямах много време за магазините. Иначе там е много хубаво, чисто, спокойно и доста по-добре от БГ. ))))

Дикси, казват, че си заслужавало да се вземат мебели от Букурещ, ИКЕА, в подфорум Наш дом има цяла тема, може да прочетеш и отзиви за нещата. Иначе в Букурещ е страхотна лудница, София няма нищо общо и изобщо не може да се сравнява. ))))

# 106
Валенце, от сърце ти желая здраве, любов и късмет! Нека всеки ден ти показват колко обичана съпруга и мама си! Нека мечтите ти се сбъдват с лекота! Нека около теб са само верни приятели, които да се радват на успехите ти!
Весел празник!

# 107
  • Плевен

ВАЛЕНЦЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!  
                    ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА !!!!                                                                       

# 108

Валенце, честит празник!
Да си жива и здрава, много много усмихната и да те радват всички окло теб!

Мира, и темата за ИКЕА следя редовно, и с каталог се заимах, че и мебелите почти избрах  Grinning

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАЛЕНЦЕ!
Желая здраве и низ от щастливи мигове
]

# 110
  • Плевен
Валенце, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 111
  • Плевен
Честит рожден ден, Валенце!
Желая  много здраве, щастие и късмет на теб и цялото ти семейство.

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 11:48 от valja

# 112
Честит рожден ден, Валенце!
Бъди здрава, щастлива и все така позитивна! Пожелавам ти да намериш дома на мечтите си и да ти се случват само хубави неща!

# 113
Мами,знаете ли дали в поликлиниката на Дружба има педиатър.Или да ми препоръчате някой.От няколко места ми казаха за д-р Гатев,но щом го знаят толкова много сигурно е претоварено при него,но пък си струва да е някой който ще ти обърне внимание по всяко време и да си разбира.Ако знаете дали има на Дружба... Препоръчайте все пак някой откойто сте доволни,или кажете някой,от когото не сте доволни да имам предвид.Благодаря Simple Smile

Вале,Честит Рожден Ден,нека цялото щастие ти се изсипе на главата !!!!   bouquet

# 114
  • Разпиляна във въображението
Смея да кажа, че д-р Гатев ми се издигна още повече в очите. Милия, всяка седмица сме там - я за консултация, а Вики болна, я Димана болна, я за бележка за ясла ooooh! И ни обръща достатъчно внимание. Много съм му благодарна  bouquet

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Валенце!   bouquet

# 116
  • София
Много,много ви благодаря за пожеланията!Ние сме във Враца,нямам време за нет много...
Честито на празнувалите предните дни и от мен!

# 117
От няколко места ми казаха за д-р Гатев,но щом го знаят толкова много сигурно е претоварено при него,но пък си струва да е някой който ще ти обърне внимание по всяко време и да си разбира.

Достатъчно време отделя обръща внимание на заведеното дете,нищо ,че е натоварен. Само висенето пред кабинета е адски досадно...

ДеЩо, тук ли си още?

# 118
  • Плевен
Здравейте!!!
Жегата е нетърпима,но от климатика вече два дена сме
със сополи,дано ни се размине само с това Tired
И ние бяхме при Гатев,но се преместихме точно заради голямото
висене пред кабинета,е и още нещо,но то си е мое мнение.

# 119
ВАЛЕНЦЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт