ПЛЕВЕН - 57

• 13 088
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Честит имен ден на Яна! Много здраве и прекрасно детство й желая.

Благодаря на всички за милите пожелания. Hug
С малката Яна празнуваме на много хубав празник.

# 91
Мерси на всички за пожеланията!
Валя ЧРД на теб. Наистина символиката на деня е чудесна, само жегата днес е ужасно ужасническа.  ooooh!
Само веднъж съм ходила за билки на Еньовден, специално станахме рано рано, беше много хубаво, ама в Балкана.

# 92
ммм, да, как ще има музика, като му се накарах едно хубаво на шофьорчето онзи ден..........Драго даже се засрами от мен........, но както и да е, не става въобще въпрос за музиката, но който разбрал, разбрал.......
парк Кайлъка трябва вече да се казва Колилъка.........

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 16:17 от Пешко

# 93
[
И ЯКО ДЪНИ ЧАЛГА ОТ ВЪПРОСНОТО ТЕГЛИЛО НА ТУЙ ВЛАКЧЕ
ВЕрно ли, бе... Joy
Дикси, знаех си аз, че си скрита фенка на чалгата Mr. Green

# 94

С Кари имам голям проблем, ако излезем някъде - стиска се и в никакъв случай не ака или пишка извън къщи, както и да я каня и моля. Като поседим няколко часа, естествено почва да я боли стомахчето и се прибираме, за да отиде до тоалетна. Нощем не се напишква изобщо, през деня също, но това с непишкането навън ме подлудява, защото не мога да нося и гърнето в торбичка Confused Дано размине скоро този период...

Тес, Радост и тя искаше да носим гърнето навън, но аз я залъгах като й казах, че като пишка, ще дава сок и вода на цветенцата и тревичката и затова е хубаво да пишка навън, но не знам дали ще помогне същият подход с Кари, все пак Радост е по-малка и все още може да бъде забаламосвана.

# 95
Да, ще пробвам и това екологично обяснение  Simple Smile

# 96
Честит Рожден Ден, Валя! Бъди здрава, щастлива и мноого обичана от всички!
Честит имен ден и на Яна! Щастливо детство!
Да споделя само, че от вчера Ники прави вече по няколко крачки сам. Това означава ли, че скоро ще проходи  newsm78
Имаме един проблем - не иска да си държи бисквитките или каквото и да било сам в ръчички, и да яде, трябва аз да му давам непрекъснато. Той по принцип нищо не слага в устата. Като му дам нещо за ядене в ръцете, играе си с него и го хвърля...... Това нормално ли е? Дайте съвет как да го науча?

# 97
Здравейте и от мен,

аз 2дни бях в Румъния, та Калина се е гледала с баща си, но добре са се справили. )))

По повод влакчето в Кайлъка, то го е имало от както се помня и бях дете, но за няколко години се беше изгубило. Не виждам какъв толкова е проблема с влакчето.

# 98
Мдаа, това си е даже същото влакче от едно време. Дето ту беше в Кайлъка, ту по центъра. Сега са го ъпгрейднали. И не мирише на бензин  и подобни, на някаква газ ли е не знам, не разбирам. На мен ми харесва, че мога да го използвам когато детето е изморено и да се ходи с него до басейните и обратно. При положение, че до там няма градски транспорт и не мога да разчитам винаги на кола ми е добре.  Peace
А и носталгия от детството все пак, толкова сме се возили на него.

# 99
Честит рожден ден, Валя! Hug
Честит имен ден, Яна! Hug

# 100
  • Разпиляна във въображението

аз 2дни бях в Румъния, та Калина се е гледала с баща си, но добре са се справили. )))

Разконспирирана си. Засякох те в друга тема - нещо взе ли си от Румъния?

# 101
И ние скоро ще ходим до Букурещ в ИКЕА. Изненадана бях приятно тази седмица като ми се обади строителният предприемач, че до средата на другия месец щяла да идва приемателна комисия за апартамента. Аз като гледах как вървят си мислех, че ще откараме до догодина, пък те май са се забързали нещо  Grinning След разглеждане на купища каталози и цени на мебели, решихме че ще пазаруваме от там.
Сега започна да ме обзема треска - плочки, подове, мебели  Crazy

# 102
  • Плевен
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЕНЦЕ! БЪДИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТ И ПОЗИТИВЕН ЧОВЕК! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 103
  • Плевен

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАЛЕНЦЕ!
МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И ХУБАВИ МИГОВЕ ТИ ЖЕЛАЯ!

# 104
Честит Рожден Ден Валенце!!!
Здраве,щастие и късмет!
   bouquet  Hug   bouquet

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 08:53 от риб@к

Общи условия

Активация на акаунт