ПЛЕВЕН - 57

• 13 113
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте плевенски мами, wavey

аз съм от Плевен, но от 10 години живея в София. Сега обаче ми се налага да остана няколко месеца в Плевен и за това бих искала да ви помоля за съвет.
Трябва ми добър педиатър. Моля да ми препоръчате някой и да ми дадете координатите му.
Ще съм ви благодарна ако ми препоръчате и фризьор и козметик (за кола маска). Предварително много ви благодаря.  bouquet
За бравих да се представя - аз съм Миглена и имам син Камен на почти 11 месеца.

# 166
Много слабо движение в сайта тези дни. И в града е същото мъртвило. Всеки май го е ударил на морета и почивки Simple Smile
Дикси,много е хубава вилата. Дай координати,ако не е много скъпо разбира се. Аз търсих в нета,но ми дава някаква вила в Кочериново с това име .
Деси,дано всичко е ОК  Peace
Ферди,аз мога да ти препоръчам само моята фризьорка Ікалинка,салона й е близо до Централ,до търговиите за бельо.Иначе казват за някаква Краси мисля,че беше в уличката зад централ,пак добра. За кола маска идея нямам,че не ходя. А за педиатър - най-прехваления е Българанов,но както за всеки много известен в професията си има и добри и лоши отзиви. Аз съм най-доволна от Йонов,макар че ни е преглеждал само в родилно,но той е неонатолог,не знам до каква възраст преглежда. А иначе ние сме при Митева във 2-ро ДКЦ и засега съм доволна,като се изключи ,че изобщо не обича да дава направления. Това е от мен Simple Smile Само нямам координати,но другите момичета могат да ти дадат.
Включвай се по-често при нас  Wink

# 167
Добро утро!
Добре дошла, Меги!
Ние събота и неделя бяхме на Рибарица. Останах очарована и вече със сигурност предпочитам планината пред морето. Ето и малко снимки http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=5447

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 08:57 от g.petkova

# 168
Джина, собственикът на вилата, възрастен професор по музика  Grinning, каза, че не я е пускал в интернет, т.к. давал къщата само на препоръчани хора. Ние се оказахме препоръчани от колега в Тетевен  Laughing Цената е 130 лв. за 24 часа. Капацитетът е 8 души. Ако искаш ще ти пратя телефона на ЛС  Peace

Галя, не сме се засекли събота и неделя, но виждам, че вие сте посещавали друг басейн  Grinning Много е по-голям от този , който ние открихме. Къде се намира този на който ходихте?

# 169
Дикси, вилата е срещу военната станция. Има четири-пет стаи; двойни и тройни; с баня и тоалетна всяка стая, басейн, барбекю, може да се види в адрес resrvaciq. Казва се Ненчев.

# 170
Дикси, вилата е срещу военната станция. Има четири-пет стаи; двойни и тройни; с баня и тоалетна всяка стая, басейн, барбекю, може да се види в адрес resrvaciq. Казва се Ненчев.
  Мерси, сега ще я разгледам  Peace

# 171
Дикси, ще съм ти благодарна за телефончето,само дали ще ни приеме без препоръка Simple Smile Иначе и цената си заслужава.Тъкмо сме 3-4 семейства с малки деца,супер ще е.
Галя,и вашата вила не е зле Simple Smile Остава да отидем някъде Simple Smile
Дикси,още нещо да те питам ,пък и някой друг ако влезе,който си поръчва в Редута - кой номер си вземате за вас? Да мога да се ориентирам горе долу за мен. Поръчвала съм си 38/40,но като е само единия номер примерно 38 или 40 ,кой от двата да си взема  newsm78 Страшни евтинйки има вече,но се изчерпват мигновенно. Хората не спят Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 11:26 от Djina

# 172
  • София
Здравейте!
Ние се завърнахме вчера.Много ви благодаря за милите пожелания за рожденните ни дни с Бубка! HugЕто и малко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236408&photo=39
Сега ще разглеждам и аз снимки от Рибарица.Заради децата ще се прежаля да ида на море за няколко дни,но планината...обожавам я. Grinning

# 173
  • Плевен
Djina,какъв 38/40 си поръчваш??? Аз когато тежах с 10 кила отгоре си го поръчвах този номер? Имам един панталон 38 размер и сега ми е широчък,а 40 изобщо са ми огромни. И от промод-а имам 38 рамер панталони и те са ми доста широки. А ти си гурно си 50 кг като те гледам колко си слаба. Ти като се премери за кой номер излиза,че си?

# 174
Здравейте  Simple Smile
От днеска съм отпускарка  Party  Нямам търпение да си отида на село,че тук направо умряхме от жега.
С голям кеф и благородна завист ви разглеждах снимките,много сте готини всичките  Heart Eyes Миленче,много си отслабнала,поздравления  smile3501 Аз я за.....ах  мойта диета  Blush
Да покажа и аз малко снимки и клипчето от прощъпулника на Мира
http://dilianap.multiply.com/video/item/3/Pita_for_Mira
http://dilianap.multiply.com/photos/album/1/Mira_hodi#1
Какво стана с нашето събиране,хайде преди да сме тръгнали по почивки да се видим.

# 175
Здравейте и от мен. )))

Днес се видяхме с ДеЩо, Яна е страшна сладурана станала. ))))

Джина, ти си за 34-36ти номер, така като те гледам. Не знам какви са ти мерките, но си толкова слабичка. ))) 38-40 със сигурност ще ти е много голямо, аз поръчвам такъв номер за блузи и панталони.

di_p, браво на моята адашка, много е сладка. )))))

# 176
  • Плевен
Айде сега кажете и на мен кой номер да си поръчам, висока съм 177,92/74/93. От младежката номерация си взех къси панталонки 168см. и ми лепнаха, блуза 174см. също ми стана,да не кажа че ми бяха дълги ръкавите,което много рядко ми се случва.Сако си поръчах от дамската номерация42 плувах в него(макар да се твърдеше,че е умалено),пък за панталон хептен нямам идея кой номер да поръчам,че ако не са дънки тук все са ми къси.Сега чакам няколко неща 38номер,но ми се искаше някой да помогне, че да поръчам от намаленията.Знам,че някои от вас поръчват често и ще съм благодарна на всеки който изкаже мнение Hug

# 177
Аз да си кажа,че съм около 56-58кг,не знам точно и до сега съм си поръчвала две неща - една блуза 40-42,която ми беше голяма и един потник 34-36,който ми беше малък,та затова си мислех че 38-40 трябва да ми стане. Нади,ако на теб 38 ти е малко голям сигурно на мен ще ми стане. Трябва пак да гледам таблиците,ама хич не мога да се ориентирам по тях Sad
Бамбукита,моите размери са почти като твоите,ако някой ти каже ти за кой си ще се ориентирам по теб Simple Smile

# 178
Здравейте аз съм мама на Виктор който е роден на 29.03.2008г т.е. 3месеца и 2дни. Роди се 3280г и 50см. Сега след днешната консултация е 6710 и 63см. Ако може да се присъединим към вас. Ние живеем в  с. Брестовец но често гостуваме на майка ми  и баща ми тук в Плевен и от тук пишем защтото у нас нямяме компютър. Надявям се че може да се включваме при вас от време на време и да ползваме съветите ви и да обсъждаме разни нещица.
Благодарим ви ако нещо съм пропуснала да кажа за нас питайте.
Хубав ден ви желая за сега.

# 179
Добре дошла на новата мама. )))

bambukita, 38ми номер за панталони трябва да ти е ок, както и за блузи и сака. )))
Джина, на мен ми изглеждаш доста по-слаба за тези э 56кг. ))))

Общи условия

Активация на акаунт