ПЛЕВЕН - 57

• 13 110
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Добре съм, не ме мислете. Само антибиотик баш сега ще трябва да пия, но важното е нещата да са под контрол. Пак да похваля д-р Александрова, понеже знам, че доста я хулите тук. Евала и. Иначе вчера се запознах с Любомирова и сигурно при нея ще раждам. Само дето не епривърженичка на епидуралната и почна да ме разубеждава, та нищо чудно  ибез епидурална да си родя, пък мислех тоя път да е по човешко..абе само до секцио да не се стигне, че и такъв вариант има, ако не си излесувам бактериите. Та така. Споделих.
Сега климатика е на най-ниските градуси и имам да подреждам шкаф, голямо гнездене ме е налегнало.

А, пропуснах - някой виждал ли е в Плевен да се продава сиропа за бременни на Хипп, такъв витаминен. Има само на гранули за бременни и отделно за кърмачки, но аз не искам, искам сироп.

# 181
  • София
Момичета,я да ви питам за влакчето-знае ли някой точните часове на тръгване?
viki_08 ,добре дошла! Grinning

# 182
Момичета,някой има ли си на представа как вървят цените на имотите в Картожабене?
ДеЩоВиди,аз си купувах витамини на ХИПП от аптеката във фоайето на болницата.В други аптеки не ги намерих,но може да ги има в магазините,в които се продават пюрета и бебешки храни.Провери в Кауфланд.

# 183
  • Плевен
Kъде се намира Картожабене? newsm78 Много ми е познато.
По принцип селските имоти колкото по-близо са до градове, толкова по-висока им е цената. В Гривица напр. за къща (съборетина) и с доста голям двор искаха 20 000лв. Къщата трябваше да се събори и да се строи отново. Важно е също дали изградена канализационна мрежа и други такива неща, които за един град са нещо нормално. Има някои села, които при обилни валежи  и през зимата стават непроходими.
В имот.бг може да има имоти в Къртожабене.
Вижте какво намерих  Crazy
Вид на сделката: Продажба
Тип на имота: Къща
Квадратура: 140 кв.м.
Конструкция: Тухла
Населено място: Плевен - област
Подрайон: с.Къртожабене
Етаж: 2 от 2
Цена: 25000 Евро (178.57 Евро/м2)  #Crazy
Етап на строеж: Старо строителство

Къщата е в добро сътояние и се продава заедно с 3 декара дворно място.

Допълнителна информация: Обезопасен, За освежаване

# 184
Това е селото на моята баба Simple Smile Само че идея си нямам как вървят цените сега.Преди години,когато съм ходила беше пълно само със съборетини,но преди 1-2 години ходихме там на Чернелка и са започнали да строят много хубави вилички,та не се очудвам от цените. По принцип е близо до Плевен,но не колкото Гривица.То в Гривица и Ясен цените май си гонят плевенските.
Утре кой ще ходи на площада на концерт ,хайде казвайте Simple Smile
И аз съм ЗА една срещичка вече.Откога съм отбила децата,а още не съм се възползвала от свободата си Simple Smile
Добре дошла и от мен на мамата на Вики Simple Smile Само твоето име не разбрах  Wink Разбира се,че си добре дошла винаги,когато имаш възможност  Peace

# 185
  • Плевен
Добре дошла,Вики 08!
Djina и аз мисля,че си за 34/36.
Бамбукита, аз съм с 3-4 сантиметра по-ниска от теб и имам 2 панталона от Промод ,38 размер и са ми широко,та и аз не знам кой номер да поръчам вече.
Какъв концерт ще има утре?

# 186
Абе нещо ви лъже окото май,ама все пак благодаря Simple Smile Ще пробвам с 36 или 38 пък да видим.То за 1-2 евро може да се рискува Simple Smile
Утре на площада ще има концерт или не знам точно какво,но на плаката са Шанел,Гергана и Дичо ако не се лъжа.От 18 ч.

# 187
Идеята за среща я приемам веднага. Даже имам предложение за мястото - "Двете сърнета". Не съм ходила никога, но вече няколко пъти чувам, че е ремонтирано и много хубаво. Лошото е че е далече  Confused

Хайде вие сте  Grinning

# 188
Наистина е хубаво,поне отвън,но много далеко Sad
Аз мислех за Спиди,предния път доста хора казаха,че им харесва. Или пък Будапеща. За Рая сестра ми каза,че е много хубаво вечер,но пак е далеко и неудобно. И градината на онази пицария ,където ходихме е супер,много ми хареса,пак отвън Simple Smile

# 189
Е, аз от кога приказвам за среща, дано този път повечко хора се навият и да се видим. )))
Нямам особени претенции за мястото, в Кайлъка е хубаво, но пък доста далеч, така че май по-добре нещо из града. )))

# 190
  • Плевен
В Двете сърнета е супер. И кухнята е много хубава. Peace. Но си е в Кайлъка.Явно пак ще пропусна срещата ако е другата седмица. В събота изчезваме на морето.Дикси ще предам много поздрави на Албена от теб Mr. Green.Вие кога щяхте да ходите?

# 191
Ей ме и мен, навита за среща, където и да е Simple Smile
Пламси, поздрави я и от мен Албената, надявам се август да я видя лично Simple Smile как си?
Здрасти на Вики  Hug

# 192
  • Плевен
Добро утро и от мен,благодаря на всички които изказаха мнение за номера на дрехите и аз съм се ориентирала към 38 номер блуза , но за панталон явно ще трябва да се пробва между 36 и 38. За среща и аз съм навита,но утре и ние заминаваме за моренцето, пък и се притеснявам, че освен Деси май никой друг не познавам Embarassed.
Atrakcia може ли към първа страница да добавиш и нас: дъщеря ми се казва София - 06.08.2004г.,аз съм Петя - 09.11.1976г Mr. Green

# 193
  • Плевен
Добро утро и от мен,благодаря на всички които изказаха мнение за номера на дрехите и аз съм се ориентирала към 38 номер блуза , но за панталон явно ще трябва да се пробва между 36 и 38. За среща и аз съм навита,но утре и ние заминаваме за моренцето, пък и се притеснявам, че освен Деси май никой друг не познавам Embarassed.
Atrakcia може ли към първа страница да добавиш и нас: дъщеря ми се казва София - 06.08.2004г.,аз съм Петя - 09.11.1976г Mr. Green
Мен нали ме познаваш. Те докато организират среща ще се върнем от морето Mr. Green

# 194
О, Пламси, предай й и й кажи, че не сме я забравили  Mr. Green Ние там ще ходим в края на август.
Вие в кой хотел ще сте?
Миленче, а вие кога, бе? И къде?
Няма ли с някой да се засечем там  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт