Пожелавам ти хубаво лято и успешно да се наредят нещата с битовите неуредици и всичко, което си планувате. И Ангел да намери работа и да се установите тук, знаеш, че не ви пускам. На теб здраве и добро настроение!
Яна тая сутрин повърна докато бяхме навън, после у нас още веднъж, сега спи. Странното е, че повръща течности само, а ядохме и двете яйчен пастет за закуска, от същите яйца ядохме и предния ден, не е от тях, защото на мен засега ми няма нищо. Бамбукита ми каза, че имат салмонела в градината, някой знае ли какви са и симптомите? И дали освен с храната се предава като вирус?
И така, дано не е вирус, ще се гледаме така или иначе, само да не взема да се разраждам и тя да е болна милата.
Миленче, не ме бъзикай, рано ми е, в 36г.с. съм, но аз викам още две седмици и да излиза, че ми писна.
И да, влакчето в Кайлъка снощи след девет свиреше чалга, караше го някакъв младеж, а не шофьора, който кара през деня. И караше доста по-бавно обаче.
За Румъния имам наблюдения последни от 99та година, още тогава беше по-чисто, уредено и богато от тук, а хората по-спокойни. Впечатленията са от Браила и Букурещ. Тогава никой не ми вярваше като разправях, че там поне външно вс изглежда по-добре.