ПЛЕВЕН - 57

• 13 108
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Валенце, Честит Рожден Ден!!!  Hug
Пожелавам ти хубаво лято и успешно да се наредят нещата с битовите неуредици и всичко, което си планувате. И Ангел да намери работа и да се установите тук, знаеш, че не ви пускам. На теб здраве и добро настроение!

Яна тая сутрин повърна докато бяхме навън, после у нас още веднъж, сега спи. Странното е, че повръща течности само, а ядохме  и двете яйчен пастет за закуска, от същите яйца ядохме и предния ден, не е от тях, защото на мен засега ми няма нищо. Бамбукита ми каза, че имат салмонела в градината, някой знае ли какви са и симптомите? И дали освен с храната се предава като вирус?
И така, дано не е вирус, ще се гледаме така или иначе, само да не взема да се разраждам и тя да е болна милата.
Миленче, не ме бъзикай, рано ми е, в 36г.с. съм, но аз викам още две седмици и да излиза, че ми писна.

И да, влакчето в Кайлъка снощи след девет свиреше чалга, караше го някакъв младеж, а не шофьора, който кара през деня. И караше доста по-бавно обаче.

За Румъния имам наблюдения последни от 99та година, още тогава беше по-чисто, уредено и богато от тук, а хората по-спокойни. Впечатленията са от Браила и Букурещ. Тогава никой не ми вярваше като разправях, че там поне външно вс изглежда по-добре.

# 121
# 122
  • Плевен
В нашата група има салмонела.Май разстройство и висока температура са симптомите. Направиха изследвания на всичките деца,сега чакаме резултати.
Тина,писали сме по едно и също време.

# 123
ДеЩоВиди, сега има нянакъв летен вирус с повръщане и разстройство. Иначе,салмонелата е предимно с разстройство и висока Т. Не се предава като вирус, а със заразени продукти - предимно яйца и мляко и месо от заразени животни или вторично замърсени продукти - например,ако на една и съща дъска се реже заразено и незаразено месо, при яйцата бактерията може да мине през черупката.

# 124
  • Плевен
Въпросният вирус е отврат. Михаела има 40 С температура,миналата нощ повръща.Поне нощес и днес е по-добре,но голям проблем с лекарствата,не иска да ги пие и няма оправия.

# 125
  • Плевен
Хайде и аз пак.
С риск да ви досадя Траяна също е с 39,5 от нощес. Сега дреме и след това ще я водя на преглед. Не е дрискала или повръщала....

# 126
Яна се събуди много изпотена  и засега  е свежарка, даже танцува, няма температура, не и се повръща, дано се размине. Дадох и бая цитросепт, преди това натриев цитрат, но него го повърна. Изака се съвсем нормално, дано не е вируса. И на мен все още нищо ми няма.
Мерси за информацията.   bouquet
Слушаме за Снежанка, мн са яки приказките на Балкантон, от филмчетата все още я е страх.

# 127
Офф,като ви чета,че са болни децата, ми се сви душицата. Нямам търпение да стане 16ч. и да си го взема. Параноясвам на тема болести  Sad  Дано устиска и не лепне нов вирус,че и без това му се срина имунитета  Praynig

# 128
Ами по-добре да не се опсихарваме, нормално е децата да боледуват. И ние сме боледували като малки. Ще им мине. Дано се поразхлади сега както уж казват.
Хайде горе главите.  Heart Eyes

# 129
  • Разпиляна във въображението
Момичета трябва да си прехвърля автомобила в Данъчното до читалище Лик. Знаете ли от колко часа почват тези служби?

# 130
  • Плевен
Сега пък летен вирус.....тези вируси нямат ли спиране ooooh!

# 131
Нищо друго не ми остава освен да стискам палци, зъби, кълки и каквото там още има за стискане, да не хване някой вирус, защото така сме планували съботите и неделите, а и двете морета, че не ми се мисли  Praynig

# 132
Всички болни дечица да оздравяват бързичко!

# 133
Момичета трябва да си прехвърля автомобила в Данъчното до читалище Лик. Знаете ли от колко часа почват тези служби?

Мисля ,че почват сутрин в 8,00 ч. до 12,00 или 12,30 ч. и после от 13,00 ч. до 16,30 ч.

smile3530  Видях Atrakcia в клуб Дисни.Тя също ме видя,но не знае,че съм аз.  Wink Беше с още една мама,но пък аз не знам дали и тя е съфорумка. newsm12

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 20:58 от риб@к

# 134
smile3530  Видях Atrakcia в клуб Дисни.Тя също ме видя,но не знае,че съм аз.  Wink Беше с още една мама,но пък аз не знам дали и тя е съфорумка. newsm12

Е що не се обади? То голям калабалък настана като си тръгвахме,че започна един р ден. Мамата не е съфорумка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт