ПЛЕВЕН - 57

• 13 107
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Миленче, а вие кога, бе? И къде?
Няма ли с някой да се засечем там  Sunglasses
Нали ти казах, че съм харесала един хотел, а то се оказа,че е вашия .  Може би и ние към края на август, всичко зависи от отпуската на Анатоли - ще чака другите да почиват, той ще запълва дупките. Когато-тогава, само да идем.

# 196
  • Плевен
Вярно Plamsi забравих те извинявай  Hug

# 197
Склерозата не прощава  ooooh!
Хайде дано стане да се засечем по едно и също време. Но ние тогава ще бъдем без Димитърко.

# 198
А, дано Simple Smile
Да кажа, че Бужака вчера е бил цял ден без пампа в яслата, така е и спал, не се е напишкал нито веднъж. Да видим днес как ще е. Иначе аз в къщи все без памперс го държа, та се сетих да кажа на лелите да го пробват.

# 199
  • Плевен
Аз за Двете сърнета не мога да кажа нищо хубаво. Толкова е силна музиката,че можеш да оглушееш. А един от сервитьорите направо ни се скара,че сме питали за една маса дали е свободна. Много им куца обслужването на нашите ресторанти. Със сигурност няма да отида там друг път.

# 200
Аз за Двете сърнета не мога да кажа нищо хубаво. Толкова е силна музиката,че можеш да оглушееш.
Ооо, наистина ли? най-мразя и аз силна музика. Да не сте били петък или събота? Защото аз от моите познати, които казаха, че много им е харесало знам, че са били през седмицата и не споменаха за силна музика  Rolling Eyes
Хайде давайте да направим стройна организация, докато Пламси е още тук, а и деЩо не е родила  Grinning
Предлагам утре, че в петък и събота не мога   Whistling До утре следобяд можем да се съберем и после да запазим места. То в четвъртък не е проблем с местата.

# 201
То къде можем в градката част и навън да бъдем? Спиди, Къщата?.....

# 202
  • Плевен
Дикси,в събота ходихме.
Аз отпадам за среща,защото утре пътуваме за Търново и в петък за морето,така че ще се включа чак в следващата ,за съжаление.

# 203
  • София
За утре и аз съм навита,но ми се ще да е някъде в града,не в Кайлъка.

# 204

здравейте  Simple Smile
И аз съм навита за утре за срещичка.Без претенции съм къде Peace

# 205
Ей, го на, друго си е бързата организация  Laughing
Тогава ви предлагам Мексиканската шапка или както се казва сега. Имам им и gsm-а , мога да им се обадя утре.
Всъщност аз съм без претенции, единствено да е навън  Peace

# 206
  • София
Дикси,това е заведението в Градската,нали?Аз съм За!

# 207
И аз съм ЗА, само кажете как да ви позная, че си представям как обикалям масите, където има повече жени и питам "Извинявайте, от бегемама ли сте?" Laughing
Мексиканскта шапка, е в Градската, където има един индиански тотем, нали?

# 208
Момичета, извинявам се, че нахълтвам в темата ви, но съм много притеснена!Моя син от три месеца е все болен и стигнахме и до Плевен, а аз съм от Свищов.Там дац.Вълков-Авис медика каза, че трябва да се махне третата сливица.Стори ми се прегледа много бърз, та сега се вайка дали да ида и при друг.Но кой бихте ми препоръчали в Плевен да е УНГ?И какво сте чували за въпросния доцент?

# 209
kati_v, ние ще сме най-колоритните в заведението,няма как да не ни познаеш  Laughing
В колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт