ПЛЕВЕН - 57

• 13 104
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Ей, го на, друго си е бързата организация  Laughing
Тогава ви предлагам Мексиканската шапка или както се казва сега. Имам им и gsm-а , мога да им се обадя утре.
Всъщност аз съм без претенции, единствено да е навън  Peace
Действай, звъни  Peace

# 211
Михаела Ив., моето мнение е добро за въпросния доцент.Не всички са на това мнение,но аз лично мисля,че е много добър

# 212
Момичета, извинявам се, че нахълтвам в темата ви, но съм много притеснена!Моя син от три месеца е все болен и стигнахме и до Плевен, а аз съм от Свищов.Там дац.Вълков-Авис медика каза, че трябва да се махне третата сливица.Стори ми се прегледа много бърз, та сега се вайка дали да ида и при друг.Но кой бихте ми препоръчали в Плевен да е УНГ?И какво сте чували за въпросния доцент?
Малко ти е детето за операция. Че то няма две години. Ние имахме същите проблеми и точно един плевенски лекар /не му помня името/ искаше да оперира - на частно естествено, но потърсих консулт в София - д-р Улевинов и д-р Фурнаджиев и двамата бяха категорични, че операция е безсмислена, а детето ми беше на 3 години. Обяснението беше, че при операция преди 5 години, сливицата отново ще порасне. Моя колежка си е оперирала детето малко и пак си боледуваше.
Улевинов ми каза така "Няма проблем да ти го срежа, но няма да има ефекта, който се очаква".
Не мога да те насоча в Плевен, но потърси и друго мнение.

# 213
Здравейте и от мен. )))

Последно за Мексиканската шапка ли остава срещата и в колко часа?
Там не е едно от най-добрите места, но както прецените. ))))

Михаела Ив., според мен детето е много малко за подобна операция и задължително се консултирайте с поне още един лекар. Сестра ми я водиха преди година и нещо, тя е доста голяма, но ще попитам майка ми и ще ти пусна координати на лекаря на лични, предполагам че няма да ти е късно?

# 214

Последно за Мексиканската шапка ли остава срещата и в колко часа?
Там не е едно от най-добрите места, но както прецените. ))))

Айде дай предложение, къде е добро място, да сме навън..... всякакви екстри на лятото  Crazy

# 215
И аз отпадам за срещата Sad Нашия тати е на работа до късно утре и в петък Sad Хайде следващия път.
За специалист и аз не съм по тази част,но все съм чела ,че преди 3 г. не се маха трета сливица.

# 216
  • Плевен
Мира, нищо лично,но кое е добро място според теб?Гледам,че имаш претенции към изброените заведения,та се позачудих къде обичаш да ходиш ти?

# 217
И аз няма да мога да се класирам за утре вечер - на изпит съм. Следващата седмица заминаваме за моренцето. Надявам се, че като се върнем ще си организираме друга среща.

# 218
Изобщо не съм казала, че е най-доброто. Просто ми хрумна, ходила съм, не е лошо. То ако трябва да се уважи на всеки вкуса, няма да се съберем с месеци.

Ще изчакам до утре преди да се обаждам, че не знам колко места. Може още някой да прочете, да събере смелост  Laughing

Джина, ела с децата. Колко жени ще сме, ще ги забавляваме. На смени  Grinning

Мериан, да не си на нощно кормуване  Mr. Green К'ви са тези изпити по вечерно време  Whistling

Кати, радвам се, че ще има нови попълнения за срещата  Hug .  Почвам да мисля как ще ни познаеш, това с горящия вестник отпада...

# 219
Английски, Дикси. Утре ми е изпита - от 18.00 часа.

# 220
Хихих, няма страшно, аз не съм от срамежливите, като видя женска компания, ще си питам.  Laughing
Така периодично разпитвам мами с малки деца списват ли в бегемама, току-виж се разпознаем с някоя съфорумка някъде.
Значи имайте ме предвид и кажете от колко часа.

# 221
  • София
Кати,как няма да ни познаеш-ние сме най-очарователните,усмихнати,красиви,прекрасни,мили...елегантни /особенно някои от нас/ жени. Laughing
То ако трябва да се уважи на всеки вкуса, няма да се съберем с месеци.
Именно,всеки си има някакви претенции,не може на всички да им хареса мястото.Пък и важна е компанията!
Мериан,ти по английски ли ще имаш изпит...ми ела по-късно да го полеем,де. Wink
По кое време мислите да се съберем,момичета?Да си уведомя мъжодетегледачката. Laughing

# 222
По кое време мислите да се съберем,момичета?Да си уведомя мъжодетегледачката. Laughing
Хаха, и аз затова питам.

# 223
ние сме най-очарователните,усмихнати,красиви,прекрасни,мили...елегантни /особенно някои от нас/ жени. .......Laughing
хлъц  #Silly  Drunk

# 224
  • София
ние сме най-очарователните,усмихнати,красиви,прекрасни,мили...елегантни /особенно някои от нас/ жени. .......Laughing
хлъц  #Silly  Drunk
Не хълцай,ми пийни нещо Wink,що,какво ни е,не сме ли готини!? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт