Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 092
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София/Испания
Janetaes, това, което аз имам предвид като оплакване, не отговаря на описаното от теб.
Съжалявам,исках да помогна,най-добре да се консултира с лекар. Peace

# 1 021
Момичета,на ММ му излиза нещо като екзема ли...гъбично ще да е нещо,под очете и отдолу на брадичката се зачервява и на моменти става като пърша Thinking Особено сега зимата се обостря като че ли...
Беше мазал с грес уж позатихна...сега пак наново.
Идеи newsm78

Не е точно билколечение,но опитвала ли си да приемаш цинк+витамин Б(цинк-биотин).ММ имаше подобни сухи петна и със системно приемане на добавката сега няма този проблем.

# 1 022
Генеколожсата не вижда нищо всичко е норед, освен доста висок FSH 124, тръбва да набява прогестерон. витекса доли ще помогне или трябва Див ямс да пия? Благодаря

Ели, нямаш цикъл от една година, а гинеколожката казва, че всичко е наред... ВЕДНАГА СМЕНИ ДОКТОРА! Остави билките и самолечението, на 34 години не може да нямаш цикъл и всичко да е наред. Направи консултации при друг доктор, да назначат повече изследвания и да решат проблема.

# 1 023
Благодаря Малка Принцеса

# 1 024
здравейте, споделете нещо за предизвикване на цикъл на 34 г. няма го ог 1 г. година преди два месеца предизвикан изкуствено с логест. За сега пия витекс и бял равнец. Знаете ли нещо друго, което би ми помогнало. Благодаря!
Голяма мистерия, може да е от храна, ползване на мобилни апарати с висок САР т.е. облъчване. също така ако наблизо имате клетка. или в уорка седиш до рутера. Това са по-непопулярните причини. Стресът разбира се е номер 1 фактор и храната. Според мен трябва да се потърси причината и оттам да се тръгне. Дивият ям е ок, ама той е за баба ти, така казват китайците не зная защо, вероятно действа по-добре на старите хора. От друга страна дивия ям си е сладък картоф, готви си по-често от него стига да не е ГМО Simple Smile Чай от златен корен и ангелика опитай на всяка цена. Той е адаптоген. Пият го не само за хормонален дисбаланс, цикъл било редовен или не, но и за кисти, миоми и какво ли не, дето се казва билковата комбинация сама ще локне причината и ще започне да я хармонизира. Това е смисъла на адаптогена. Преди 3 г. работех в Китай и съм пила доста успешно тази комбинация заради стрес и тревожност. Оттам ми тръгнаха проблеми с цикъла, че се бях ошашавила нещо, но това е друга тема. После в БГ търсих тези билки за сестра ми, която имаше хормонален дисбаланс. За щастие открих точно същата комбинация в магазина на Лечители.бг. Имаше голям ефект. Ако има нещо питай или пиши на лични.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 13:22 от Вики-77

# 1 025
Момичета,на ММ му излиза нещо като екзема ли...гъбично ще да е нещо,под очете и отдолу на брадичката се зачервява и на моменти става като пърша Thinking Особено сега зимата се обостря като че ли...
Беше мазал с грес уж позатихна...сега пак наново.
Идеи newsm78
Според китайската медицина там се проектират дебело черво, както и надбъбречни жлези. Някакво прочистване да се направи не би било зле. Малко гладолечение, изолиране на месо. 1-2 дни само на плодове фрешове и ще се пооправят нещата вярвам.

# 1 026
Благодаря Вики-77. Преди два дни бях на преглед при поредния доктор. След преглед с ехограф, каза че лигавицата е изтъняла и яйчниците са се смалили, погледна и изследванията ми, които са Пролактин - 8.17 ng/ml LH - 70.86 mIU/ml FSH - 123.99 mIU/ml, и заключи ранна менопауза, поради изчерпан яйчников резерв. Предписа ми Климонорм, които за сега не мисля да пия. Решила съм да се боря с естествени средства. Според пречетеното до тук от различни източници разбирам, че яйцеклетките може да не са се изчерпали а да не могат да изреят или да са увредени. дали ако има такива незрели яйцеклетки мога да ги стимулирам с Витекс или ако някой знае нещо друго ще се радвам да сподели мнение. благодаря!

# 1 027
Ели, при това положение див ямс би трябвало да е изключително подходящ за теб. Китайците може да казват, че е "подходящ за баба ти", именно защото повлиява ранните симптоми на менопауза, отлага я, а при по-млади жени възвръща нормалното функциониране на яйчниците. Мисля и в този форум в някоя от темите беше коментиран, има споделени положителни отзиви, потърси, ако искаш.

И още нещо - такава сериозна диагноза не приемай само от един лекар. Така на моя близка й казаха, че има рак, пък на нея абсолютно нищо сериозно й нямаше, минаха години оттогава. 

# 1 028
Благодаря Soul81

# 1 029
Здравейте момичета,
Тази година си изсуших зърна/плодчета от бъзак. Детето ми е на 6 г. и не мога да го склоня лесно да пие сока и поради тази причина реших да го изсуша.
Искам да го давам за подсилване на имунитета. Аз също искам да си засиля имунитета.
Бихте ли ми казали по колко зрънца дневно да се приемат и по каква схема.

# 1 030
Ежедневно, 10-15 зърна.

# 1 031
Ежедневно, 10-15 зърна.

Soul,
Тази доза / 10-15 зърна / за възрастен ли е ?
А дете на 6 г. по колко зрънца да хруска ?

# 1 032
Да, за възрастен е тази доза. За дете - 3 зрънца са достатъчни. На гладно, 30 мин. преди храна.

# 1 033
  • Пловдив
Аз знам,че се поглъщат цели.

# 1 034
Може да се сдъвкват.

Общи условия

Активация на акаунт