Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 074
  • 1 369
  •   2
Отговори
# 1 005
Генеколожсата не вижда нищо всичко е норед, освен доста висок FSH 124, тръбва да набява прогестерон. витекса доли ще помогне или трябва Див ямс да пия? Благодаря

# 1 006
Пробвай с Витекс, щом си започнала. Ако не се повлияваш, смени го с Див ямс. Внимавай и каква храна ядеш, боклучавите храни объркват хормоналния баланс. Същото се отнася и за употребата на нагрята пластмаса. 

# 1 007
Благодаря Soul81

# 1 008
Успех, Ели!

Сетих се и нещо друго - суров жълтък от кокоши/пъдпъдъчи яйца също се отразява много добре при такъв случай.

# 1 009
  • Пловдив
Момичета,на ММ му излиза нещо като екзема ли...гъбично ще да е нещо,под очете и отдолу на брадичката се зачервява и на моменти става като пърша Thinking Особено сега зимата се обостря като че ли...
Беше мазал с грес уж позатихна...сега пак наново.
Идеи newsm78

# 1 010
Момичета,на ММ му излиза нещо като екзема ли...гъбично ще да е нещо,под очете и отдолу на брадичката се зачервява и на моменти става като пърша Thinking Особено сега зимата се обостря като че ли...
Идеи newsm78

Любител ли е на млечните храни - сирене, кашкавал и т.н.? 

# 1 011
  • Пловдив
Идеи newsm78

Любител ли е на млечните храни - сирене, кашкавал и т.н.? 
ами не...сиренце вечер само в салатата.

# 1 012
Около мен има мъж с такъв проблем. Подозирах бръсненето, но има зачервяване и излющване и при веждите понякога, така че не е от бръсненето явно. Той обаче злоупотребява с млечните, а те често дават такива кожни проблеми. Беше се мазал с чист спирт (който е извънредно груб за нормална кожа) и проблемът изчезна, но спре ли спирта, всичко започва отново. Явно е гъбично. За мен си има нужда от обща детоксикация, гъбички се лекуват успешно така. Дерматолозите в общия случай нищо не могат да направят, приемат, че е "нелечимо", което не е вярно.

# 1 013
  • Пловдив
 Confused
ММ искаше на кожен да иде,ама не вярвам да има файда.

# 1 014
Confused
ММ искаше на кожен да иде,ама не вярвам да има файда.

Най-вероятно ще му изпишат някой кортикостероид с временен ефект. Не пречи да отиде, аз бих отишла, може да пуснат някое изследване на кожата, да бъде насока. Но и най-съвременните методи на лечение казват за кожните проблеми, че повечето са хронични и се изисква комплексно лечение, не да чака човек някое чудодейно хапче или кремче. Сподели после, ако искаш. Peace

# 1 015
  • София/Испания
Идеи newsm78
Аз също имам нещо подобно.Мажа го с масло от риган и за един ден изчезва. Peace

# 1 016
  • Пловдив
Идеи newsm78
Аз също имам нещо подобно.Мажа го с масло от риган и за един ден изчезва. Peace
и пак се появява???

# 1 017
  • София/Испания
Изглежда че имам алергия от нещо,или са някакви гъбички,не знам точно.
Появяват ми се ситни пъпчици на лицето.Като ги намазах с масло от риган ,бързо изчезнаха.
Бях чела,че масло от риган е добро за гъбички и случайно имах в къщи,та реших да опитам. Peace

# 1 018
Janetaes, това, което аз имам предвид като оплакване, не отговаря на описаното от теб.

# 1 019
"Момичета,на ММ му излиза нещо като екзема ли...гъбично ще да е нещо,под очете и отдолу на брадичката се зачервява и на моменти става като пърша Thinking Особено сега зимата се обостря като че ли...
Идеи newsm78"

Аз имам същия проблем,когато времето почне да се разваля. От години ползвам много лесна рецепта с безотказен ефект.
Зехтин и жълт кантарион кипваш за няколко секунди в касеролка - отцеждаш и мажеш - за няколко дни всичко минава
Ако нямаш зехтин - краве масло с малко олио

Общи условия

Активация на акаунт