Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 655 506
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 285
Танче , можеш да опиташ с приемане на себе си и повтаряне колко се обичаш и си прощаваш  Peace

# 286
  • Русе
 Humanis, много ти благодаря.   bouquet  Не се бях сещала да пробвам с нещо такова.
 Сега ще погледна в темата за подсъзнанието за конкретна формула.

# 287
олиото от макадамия последно много добре ни подейства Peace
има и друга нишка-конфликт на раздяла-липсва ли ти някой?,отчуждила си се от някой  любим преди човек?...

# 288
A kak da go postignem proshtavaneto s malko dete na 2.5 godini?

# 289
нашата история е много специфична-Нивеа,ще ти пиша на лични
само да спомена,че децата до определена възраст са енергийно свързани с майката,и много от нещата,които майката прави за своето лично „пречистване“,„извисяване“ действат директно и върху детето Peace

# 290
  • Русе
 Всъщност да, Mamagemelar, спрях да потдържам връзка със свои приятели и много ми липсват. Общо взето приключи период от живота ми, когато бях много щастлива. Сега ми е трудно да го преодолея, носталгията доста ме мъчи...
 Благодаря ти за отговора!

# 291
Много полезна и практична тема.Ще я следя с удоволствие Hug

# 292
ivojima,    bouquet
Танче,пробвай" хомеоплазмин"това е хомеопатичен крем на Boiron

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 19:10 от sweta

# 293
нашата история е много специфична-Нивеа,ще ти пиша на лични
само да спомена,че децата до определена възраст са енергийно свързани с майката,и много от нещата,които майката прави за своето лично „пречистване“,„извисяване“ действат директно и върху детето Peace
до каква възраст   bouquet

# 294
срещала  съм го  различно -че е до около 3г,или докато се отбие детето,или докато го отглежда приоритетно майката  Thinking
но аз мисля,че всяка майка знае кога е „залепена“за детето и до колко,както и дали вече малкото човече е тръгнало по своя път  Peace

# 295
ivojima, може ли да пратиш и на мен координати на този хомеопат?
А някой постигал ли е успех при колики с хомеопатия?

# 296
  • София
Момичета,препоръчайте нещо срещу почервеняване на лицето???Може би някакъв чай за узпокоение или нещо друго Peace

# 297
Момичета,препоръчайте нещо срещу почервеняване на лицето???Може би някакъв чай за узпокоение или нещо друго Peace
                            Какви са причините според теб? Смущение, чувствителна кожа, друго?

Лечение на кокоши трън

# 298
  • София

Лечение на кокоши трън
Смущение,притеснение е при мен.

# 299

Лечение на кокоши трън
Смущение,притеснение е при мен.
                          Това е толкова красивоооооо  Crazy!!!!!!!!! Тъкмо миналата седмица забелязах, че отдавна вече не се изчервявам и ми стана мъчно. Иначе има таблетки и капки 'Мента, глог, валериан'. Може да опиташ, ако може да предвидиш предварително ситуацията  Peace. Пък може и след. От друг форум виждам, че  добре действа настойката от жълт кантарион. http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=51&id=420&optio … ent&task=view

Общи условия

Активация на акаунт