Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 329
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 855
На мен ми повлиява добре яденето на мед+лимон+кромид лук. Да кажем 1/2 глава кромид лук нарязан на ситно, 1/2 лимон нарязан на ситно и всичко объркано с 1-2 с.л. мед. По 1 ч.л. на час, два хапвам, като дъвча продължително и преглъщам на малки порции.
Също и инхалация с масло от чаено дърво. На 2-3 литра вода 1-2 капки от маслото (аз слагам 1 капка, защото ми е доста силно). Пресича кашлица, отпушва носа, а ако е течна хрема се изчистват секретите с 2-3 инхалации и спира да тече носа.

# 856
  • в огледалото на живота
Кажете нещо за гърло
Мед+сода
Мед+краве масло+ванилия

# 857
  • София близо до Витоша
Взех си днес лимоново масло /за лош дъх и венци искам да лекувам/ прочетох,че 5 капки се смесват с 50 гр вода и сода бикарб. Дано да има ефест ще се похваля при първи резултати

# 858
  • Пловдив
Взех си днес лимоново масло /за лош дъх и венци искам да лекувам/ прочетох,че 5 капки се смесват с 50 гр вода и сода бикарб. Дано да има ефест ще се похваля при първи резултати
Етерично масло от лимон,нали?Може ли линк или от къде го взе?И чакам да споделиш... Peace

# 859
дадоха ми тази рецепта за подсилване на имунната система
някой пробвал ли е и дали е напълно безвредно
мисля да я давам на дете на 8
Скрит текст:
босилек 10гр
хмел       15гр
шипка      10гр
коприва   15гр
орехови ядки 15гр
турта        10гр
пелин        10гр

смилат се на брашно и в 300гр.мед, да престои 24 часа

сутрин и вечер - през 12 часа по 1 ч. л.
2-3 мин. след това да се изпие 50-100мл вода

# 860
  • София близо до Витоша
Етерично масло от лимон,нали?Може ли линк или от къде го взе?И чакам да споделиш... Peace

Да Етерично, от Аптека Сейба

# 861
  • На плажа
дадоха ми тази рецепта за подсилване на имунната система
някой пробвал ли е и дали е напълно безвредно
мисля да я давам на дете на 8
Скрит текст:
босилек 10гр
хмел       15гр
шипка      10гр
коприва   15гр
орехови ядки 15гр
турта        10гр
пелин        10гр

смилат се на брашно и в 300гр.мед, да престои 24 часа

сутрин и вечер - през 12 часа по 1 ч. л.
2-3 мин. след това да се изпие 50-100мл вода
Аз не бих давала пелин на дете,при предозиране е отровен.

# 862
благодаря дани
това имах предвид-дори и за себе си няма да го ползвам

# 863
Аз за имунна система давам това. Миналата зима не сме боледували, дори минахме без хрема.
http://www.amazon.de/gp/product/B000WNN4GM?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

# 864
Моля препоръчайте ми нещо за възпалено гърло, което не включва мед и градински чай. Praynig

# 865
Моля препоръчайте ми нещо за възпалено гърло, което не включва мед и градински чай. Praynig
Не е билка, но....смуча се парче лимон.

# 866
  • Бургас
Сега се сетих за магданоза. Когато ме заболи гърлото сдъвквам хубаво няколко цели стръка магданоз, след което не пия нищо поне 1 час. Правя го и директно преди лягане. Няколко пъти досега ме е спасявал магданоза. Peace

# 867
  • Пловдив
Сега се сетих за магданоза. Когато ме заболи гърлото сдъвквам хубаво няколко цели стръка магданоз, след което не пия нищо поне 1 час. Правя го и директно преди лягане. Няколко пъти досега ме е спасявал магданоза. Peace
Thinking интересно...
 Peace

# 868

Може и невероятно да ви се струва но  глътка  /или гаргара/ ледено студена мастика много облекчава.

# 869
Магданозът ще го пробвам веднага като се прибера, но мастиката....аз по-принцип не пия нищо студено, не знам дали ще е добре за гърлото...
От една седмица се мъча и вече съм пред нервен срив, че не ми минава... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт