Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 339
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте!
Много ви моля да ми кажете рецепта за справяне с гастроезофагиален рефлукс и оригване! Побърквам се вече! Благодаря! Hug

# 841
А нещо за премахването на лошият дъх може ли да препоръчате???

# 842
  • Някъде Там
А нещо за премахването на лошият дъх може ли да препоръчате???

Аз жабуркам със шарлан- 1 чаена лъжичка всяка сутрин. Не е приятно в началото но съм много доволна.
http://www.zemianazaem.com/archives/194

ПС не знам в тази статия пише ли но се изплюва в тоалетната чиния и трябв да стане бяло изплютото поне 15 мин жабурене.

# 843
Здравейте, ето една рецепта за страдащите от ОКР, тъй като много учени и лекари твърдят, че тази болест се развива поради ниските стойности на серотонина в организма, и понеже и аз страдам от тази "болест" дълго време търся алтернатива туко що открих, може би, лекарството - Гинко билоба -

Гинко билобата увеличава синтеза на протеини в мозъка и възстановява електролитния баланс на клетъчната мембрана. Той е ефективен срещу забавяне на обмяната на веществата, сгъстяване на кръвта, увреждане на кръвоносните съдове, намаляване на мозъчната активност.
Гинко подобрява снабдяването на тъканите с кислород, помощник е на лимфната система, предотвратява отока. Биофлавоноидите в Гинко имат антиоксидантно действие.

та аз в момента пия от цветовете на д-р Бах съвместно със "страшниче" (билка за страхове) и мисля още днес да почна и Гинко билобата. Дано даде резултат.

# 844
А на какво е съкращение ОКР?

# 845
ОКР - обсесивно компулсивно разтройство

Гинко билоба - отлична защита срещу свободните радикали, подобрява скоростта на предаване на нервните импулси между нервните клетки, повишава серотонина, с което подобрява настроението и предотвратява депресивните състояния, подобрява кръвообращението, подобрява психическата и сексуалната функция, инхибира синтеза на кортизол и по този начин намалява стреса. Предпазва невроните и мускулните клетки от уреда, възстановява рецепторната чувствителност на невроните към серотонин и ацетилхолин.

# 846
  • Пловдив
Моля за нещо ефективно за кървящи венци + лош дъх  Thinking

# 847
Етерично масло от лимон. 1-2 пъти в седмицата капеш по 1 капка на четката за зъби, а също така можеш да си направиш промивка като капнеш 1-2 капки в чашка с вода и изплакнеш устата.

# 848
  • Пловдив
Пробвах преди време с чаено дърво,ама си е гадно  Blush Ще се напъна пак... Peace

# 849
  • в огледалото на живота
Пробвах преди време с чаено дърво,ама си е гадно  Blush Ще се напъна пак... Peace
Цитронелата/лимоновото масло/е супер приятно  Peace

Сандрин пробвала ли си?

# 850
Не, аз ползвам това на Ривана, че освен за уста то става за почти всичко Grinning

# 851
  • Пловдив
Цитронелата/лимоновото масло/е супер приятно  Peace

Сандрин пробвала ли си?

Пробвах,не помага...пробвах и това по съвет на колежка http://santament.com/za-santament
като при нея от първото приложение помага,а при мен-не.

# 852
  • София близо до Витоша
Здравейте,
получих слънчева алергия, моля Ви за съвет, как мога да излекувам?

# 853
Сандринът върши чудесна работа, само че може да оцвети зъбите, ако се ползва дълго време, иначе действа.

# 854
Кажете нещо за гърло

Общи условия

Активация на акаунт