Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 342
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 825
zdraveite iskam da popitam dali nqkoi znae v sliven kade moje dase nameri nqkoi bilkar ili pone ot kade dasi kupq svestni bilki.po aptekite proverih no nesa kachestveni.blagodarq

# 826
zdraveite iskam da popitam dali nqkoi znae v sliven kade moje dase nameri nqkoi bilkar ili pone ot kade dasi kupq svestni bilki.po aptekite proverih no nesa kachestveni.blagodarq

Билкар има в кв.Клуцохор, ул. Баба Тонка, малко над магазин Екоасорти в една от къщите (не знам точния номер). Но има табела и няма да сбъркате.

# 827
Момичета,има ли тема за алтернативното лечение на миома?
Не знам дали има отделна тема, но чай от турта върши чудеса. Бих го редувала с чай от бял равнец

ако това е изпитано, да взема да го препоръчам на приятелка? в какъв смисъл да се редува, като се спре едната да се почне другата или паралелно да се пият

# 828
Някой чувал ли е/ ползвал ли е някакви билки за мастопатия (гърди) Намирам единствено билки за кисти... дали може да се ползват и за фибр. мастопатия ?

# 829
здравейте, моля дайте идеи как бих могла да потуша малко тия киселини

# 830
цяр имат такъв чай - аз съм доволна от техните продукти

# 831
А има ли някакъв чай при кистозна гуша?
Трябва ми и за жлъчката.
Благодаря!!!   bouquet

# 832
  • Пловдив
И аз да помоля за рецепта/лек за екзема по ръцете Rolling Eyes

# 833
здравейте, моля дайте идеи как бих могла да потуша малко тия киселини

Пробвай с жълт кантарион. По 3 чаши на ден половин час преди хранене.

# 834
И аз да помоля за рецепта/лек за екзема по ръцете Rolling Eyes

Пробвай с каланхое дегремонтиана или дебела мара- начукваш листата в марля и слагаш на болното място.

http://zi4e57.blogspot.com/2010/07/blog-post_7462.html

Тук по-надолу има подробно написано.

# 835
Анонимен, за кистозна гуша и възли съм чувала само за компреси с тиква. Прочети в интернет точно как се правят.
За екзема съм чела за масло от чаено дърво. Мехлем от невен с мас.
За киселините аз дъвча дъвка след хранене, в продължение на 30 мин. Това е единственото, което ми е помагало. Никакви лекарства, никакви билки - само дъвчене на дъвка в продължение на 30 мин след хранене.

# 836
Здревейте ! Напоследък виждайки, че традиционните лекарства много не дават ефект при сина ми и други членове на семейството все по често се обръщам към билките. Затова смятам да се запиша в темата, тъй като рецептите и съветите тук ще са ми от голяма полза.

# 837
Може ли рецепта за разширени вени, но нещо изпробвано  Simple Smile

# 838
# 839
Може ли рецепта за разширени вени, но нещо изпробвано  Simple Smile
И аз търся такава.
Приемах Пайлекс на Хималая и като цяло съм доволна от билковите хапчета.
Също и чай от смокинови листа помага при разширени вени. Суша си смокинови листа всяка година специално заради вените. Има ефект, но се иска постоянство.

Общи условия

Активация на акаунт