Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 353
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 390
Ух, ще взема да направя това със ситно нарязания лук.
Действа ли? Някой от личен опит да каже, не само че е чел някъде Praynig
За лук с мед ли става дума?
Ако да, действа и не е необходимо да е на ситно.Само за кашлица ли ти трябва?

Друго за какво може да се дава?

п.п. мисля че наистина има ефект...но не е мигновен все пак!
Незнам за какво друго става.
Да, не е мигновено действието, но помага.А и не очаквам чудеса за часове от бабешките илачи.

Само да похваля един компрес с мед и жълтък, благодарение на който се отървахме от хрипове, за които ни беше предписан АБ.
Смесват се равни количества мед и жълтък и се намазват гърдите.Слага се вестник/хартия отгоре и се спи така.Прави се докато започне да остава мед по гърдите.При нас оставаше още в началото, но го правих 5 дни.На 6-ят ни преслуша личната и нямаше грам хрипове.

# 391
  • Пловдив
Синът ми е с уголемена трета сливица.През последните 3м.направи 2 пъти гноен отит,лекуван с АБ,после от възпалената сливица направи така наречен детски синузит,по-скоро възпалителен п-с
в областа на синусите,отново АБ.Сега правим лазер терапия.Синът ми е изпил за 8м. 5 шишета Лимфомиозот и после 2м.Калкареа карбоника.постоянно е с някакви капки за нос.През последният месец е с Еуфорбиум спрейс-към момента нищо от изброеното не е помогнало
Физиологич.р-р,сребърна вода,клеева т-ра,мед в нослето,изварен компрес-нищо не помага.

Та искам да попитам имате ли наблюдение,ползвали ли сте хмел,под формата на инхалации?Дали помага?

/май само това не сме опитвали!/

Само Класически хомеопат ще ви помогне!Потърси! Peace

# 392
A neshto da preporychate za premahvane na hripove na 3 mes bebe?

# 393
A neshto da preporychate za premahvane na hripove na 3 mes bebe?

Тези хрипове да не са от запушено носле, че при малките бебета е доса често срещано.

# 394
детето ми е на 3 год и половина, но нощем напоследък много хърка... силно и шумно като стар човек.. иначе е здрав и няма хрема... какво може да е това...
да , и скърца със зъби.... /зная за глистите, с които това се свързва.. но честно казано, не вярвам в това..звучи ми като бабини деветинини..

# 395
baksisa аз съм правила инхалации на моето момче с морска сол, лайка и сода. Купих си едно котлонче с накрайници за козметични процедури за лице и нос, но го ползвам за инхалации на детето. За около седмица състоянието му се подобрява. Знам също и за компрес на нослето със затоплена морска сол, но не съм го правила.
    Баба ми ми е разказвала, че така се е отървала от гадните "игли в носа", както тя ги нарича, с диагностициран синузит. Аз пробвах само инхалациите, но съм много доволна от резултата.

# 396
Шматчица, може ли да дадеш подробности за това котлонче, моля.

# 397
  • Пловдив
Дайте нещо щадящо за "лениви черва" Blush Мерси!

# 398
  • Русе
Дайте нещо щадящо за "лениви черва" Blush Мерси!
  Коприва, люти чушки,мляко с кафе

# 399
това е котлончето.
тук е с накрайника за носа и устата. Не са ми много качествени снимките, но се надявам да се разбира какво представлява. Сварявам лайката, содата и морската сол, прецеждам и сипвам в котлончето. Като се включи накрайника отвежда парата точно към носа и устата, без да се притеснявам, че ще изгоря детето.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 18:41 от Шматчица

# 400
детето ми е на 3 год и половина, но нощем напоследък много хърка... силно и шумно като стар човек.. иначе е здрав и няма хрема... какво може да е това...
да , и скърца със зъби.... /зная за глистите, с които това се свързва.. но честно казано, не вярвам в това..звучи ми като бабини деветинини..

Това най-вероятно е от третата сливица. УНГ специалист може да каже.

# 401
Здравейте,за съжаление няма как да прочета цялата тема,търся нещо,което да излекува раничка на шийката на матката?Моля ,ако можете да ми помогнете.

# 402
Здравейте,за съжаление няма как да прочета цялата тема,търся нещо,което да излекува раничка на шийката на матката?Моля ,ако можете да ми помогнете.
Можеш да  правиш  от време на време  промивки  с дамски  душ с прахчетата Тантум Роза ! Те са на билкова основа ! Раничката  с билки  няма да се  излекува - тя трябва да се  наблюдава и  ако  не създава проблеми  не се пипа - правиш  само  тази  профилактика  на влагалището с Тантум Роза !  Peace

# 403
  • Popovo
   За раничка на шийката на матката ми казаха: 1с.л. смрадлика, няколко листа орех се запарват само с гореща вода за около 10 мин и след това се прецежда. След като изтине до температура която да е като телесната температура, се прибавя 1с.л. мед. Прави се промивка с дамският душ. Жената която ми каза рецептата е получила голяма раничка след раждането на детето си и това го е правила около месец сутрин и вечер (което за мен е доста време, особено като се има впредвид, че смрадликата лекува, но трябва да се използва не много дълго време). Но жената ми каза,че е имала огромна раничка и само това й е помогнало.

# 404
  • Пловдив
Мами,дайте съвет/рецепта за нисък хемоглобин при дете на почти 5г.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт