Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 217
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 930
Имах много слаба имунна система в продължение на години. Задължително кашлях целия зимен сезон. Прихващах всеки вирус, който прелети покрай мен. Докато не започнах да пия прополисова тинктура. Много мощен природен антибиотик, безвреден и истинска панацея за мен и за всички около мен. Пия 3х30 капки 30 мин. преди хранене (все пак е редно като всяко нещо да се тества за алергичност с малко количество при приемане за пръв път) при риск от настинка или при започнала такава, а за обща профилактика пия на периоди един път дневно.   

# 931
Имах много слаба имунна система в продължение на години. Задължително кашлях целия зимен сезон. Прихващах всеки вирус, който прелети покрай мен. Докато не започнах да пия прополисова тинктура. Много мощен природен антибиотик, безвреден и истинска панацея за мен и за всички около мен. Пия 3х30 капки 30 мин. преди хранене (все пак е редно като всяко нещо да се тества за алергичност с малко количество при приемане за пръв път) при риск от настинка или при започнала такава, а за обща профилактика пия на периоди един път дневно.  

Аз съм точно по същия начин-много ми е слаба имунната системата и почти всяка зима се разболявам, веднага ме пипват вируси.  Tired

Ето сега още преди Коледа ме затормози това нещо и до ден днешен не ми е минало, просто прелива в различни фази.

Много благодаря на всички, които ми дадохте съвети за носа и кашлицата.  bouquet

# 932
При положение, че съм алергична към полени и ми казаха да не ям мед, мога ли да приемам прополисова тинктура?

# 933
Синът ми има лаеща кашлица от днес по силна
Четох за компрес с ракия и мед на гърдите
Пише-изрязва се плат колкото гърдите но без сърцето
Коя част трябва да покрия-то сърцето е почти в средата
Над него към главата ли или в дясната половин newsm78

# 934
Над сърцето Peace

# 935
Благодаря

# 936
това е котлончето.
тук е с накрайника за носа и устата. Не са ми много качествени снимките, но се надявам да се разбира какво представлява. Сварявам лайката, содата и морската сол, прецеждам и сипвам в котлончето. Като се включи накрайника отвежда парата точно към носа и устата, без да се притеснявам, че ще изгоря детето.

# 937
  • Sofia
При положение, че съм алергична към полени и ми казаха да не ям мед, мога ли да приемам прополисова тинктура?
Аз ядях манов мед, когато бях алергична.

# 938
Здравейте,обръщам се към всички!някой купувал ли е продуктите на АКВАСОРС от дистрибутор в същото време е и била директор на фирмата ГАЛИНА БОЗВЕЛИЙСКА на път съм да си купувам от продуктите на тази фирма?

# 939
  • Пловдив
Момичета,може ли идея за компрес на гърдите при бронхит Thinking Детето е почти на 10.Прявя с мас + сол,ама ако има нещо по ефективно?

# 940
# 941
  • Пловдив
Бени,опасно ми се струва...ще взема да го изгоря,та повече няма да ми даде да му сложа нищо.
Благодаря ти Peace

# 942
  • Пловдив
Трябва да следиш постоянно кожата под компреса дали не се е зачервила. Ама ако му запари, той ще си каже, да не мислиш, че ще търпи..Simple Smile
На моите съм го правила по съвет на педиатър на около 2г за пръв път /еее с повече брашно в сместта и по-малко минутки с компрес, но все пак../
И сместта трябва да е между две парчета плат /тензух/, не директно върху кожата /не видях дали е споменато в линка/

# 943
Компрес с мед е много ефективен и се отхрачва кашлицата. Мажат се гърдите с мед/ без сърцето и гръбначния стълб/ и се покрива с хартия и бинт. Спи се така до сутринта. лично съм го пробвала няколко пъти. Слагам от домакинската хартия, защото е по- мека, иначе с листове не попива бързо. Но и двата варианта има успех  Peace

# 944
 Grinning Това с меда и ние сме го тествали върши работа  

Общи условия

Активация на акаунт