да се разпиша и аз и да подпомогна изписването на темата ни
Олче Честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и много да те обича
Весело изкарване довечера. А и да споделя, че познах парка от снимките ти. Много мило ми стана, защото там си водех преди години овчарката на обучение/дресировка.
Вели е супер чаровен на последната снимка, много мило ми стана като видях "кърмачката" Калина - малките разбойници всичко копират, много са смешни
Бети и тя ми е една сладурана, Жули - както винаги е супер стилна. Много ми харесаха всички снимки на дечицата пуснати в темата ни.Което ме подсеща да честитя и новия фотоапарат на Ани, много хубави снимки прави, но го пазете от Ивко
При нас новото е, че Ралица има напредък с ползването на гърнето.
Разболяхме се двете и си останахме в къщи за почти 1 седмица и аз махнах памперса и и обух гащички. Естествено първия ден постоянно ходех след нея, дори не смогвах да изпера намокрените гащички и накрая на деня вече ходеше с клонове, поради липса на сухи гащи. Вече на следващия ден още от сутринта напълни гърнето и като и хареса ..
пак падна едно разиграване.. пишкаше по-малко, за да ходим до тоалетната, да мием гърнето, маса километри навъртях него ден между хола и тоалетната, буквално не ме остави да седна. Но пък и голямата работа свърши в гърнето и то 2 пъти. Останалите дни си затвърдявахме наученото. Аз сложих гърнето в хола и като и се приходи тя вече си знае, сама си се оправя, сяда, става, след това ме вика да правим "браво" и да хвърляме гърнето. Дори като е пишкала малко сама си го носи до тоалетната и хвърля, само с миенето засега не се справя. Аз съм малко против тези и действия, но гледам да не и се карам, че все още не сме затвърдили ползването на гърнето. Другото ново при нас е, че в събота ще се кръщаваме двете с Ралица.
змейковица ние заминаваме на 16.08.2008 за морето, ще живеем в един апартамент между Несебър и Равда. Ако сте още там може да се видим. Ние поне за сега сме за 2 седмици там. Така че ако има някои в района по това време нека се обади, ще се радвам да се видим.

За басейна на терасата и аз много се замислям, че нашата е голяма и има тента отгоре и е много удобна за такива водни забавления, но нали се пренесохме на бегом и съм го прибрала в някои кашон и не знам къде е
Лек ден от мен
, че вече е време да тръгвам за яслата.
Въпреки антибиотика, положението на Дарито се влоши и от вчера вече е на инжекции
Правиха й снимка, няма пневмония(слава Богу!
), но налепите не се махат от гърлото й, не можем да смъкнем температурата и спряхме Клацид-а. Милото ми детенце, много е стресирана от инжекциите, особено след първата с часове плака, отказа и да яде вчера целия ден, съвсем е отслабнала и пребледняла

Честито!!!
Бъдете много щастливи още мноооого години
...да ти честитя и тук-пожелавам ти да си най-щастливата булка и нали знаеш....догодина
/няма картинка с люлка/
и успех с новата работа!