Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да позиционирам правилно бебето за кърмене?
Какви са симптомите на колики при бебето?
Кога се очаква да премине жълтеницата при бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да позиционирам правилно бебето за кърмене?
-
Какви са симптомите на колики при бебето?
-
Кога се очаква да премине жълтеницата при бебето?
Въпреки че времето за изчистване на жълтеницата може да варира, обикновено тя преминава за 1-2 седмици, но може да продължи до 1 месец. При кърмените бебета тя може да премине по-бавно, а при тези на адаптирано мляко малко по-бързо. Важно е да осигурите оптимално хранене и да избягвате прекомерното пиене на вода.
-
Как да се справя с повръщането на бебето след кърмене?
-
Как мога да разбера дали бебето ми има колики?

....аз се спуквам да рева и нервнича от няколко дена насам...И кърмата ми видимо понамаля
и май малкия остава гладен. Да знаете нещо което помага ..освен че трябва даизгоня и двете баби които са ми на главата

и аз пак рев. Свекъра ми не стига е решил да не пипа бебето или каквото и да е бебешко до 40-то дни (не ме питайте защо) ами по цял ден се излежава в кухнята (в КУХНЯТА) на диванчето и лапа мухите. Днес дори чете книжка. Явно му е скучно на човека. Нищо че домакинската работа си седи и чака незнайно кой да я свърши (явно си мислят че ще продължавам да я върша аз). Ще ме извиняват ама при наличието на двама здрави прави мъже около мен няма да стане. Миналата вечер дори се преоблича в кухнята (явно в спалнята не му харесва
и сега само се разписвам и пак лягам
. По цял ден като си е вкъщи на компютъра и джитка игрички. Той и преди раждането си беше такъв, ама уж след раждането щеше да помага. Сега отговорът е "като си замине майка ти". Не знам другата седмица като си тръгне майка ми дали въобще ще намирам време за ям. Сигурно ще се налага да оставям горкото детенце да си поплаче, за да мога да намеря време за себе си. Бясна съм направо
. На всичко това отгоре, днес си взел нова униформа за лятото и ми вика, ще ми зашиеш ли емблемите. Аз му викам, ако си зает да ги зашия, ама ти не си - на компютъра си. Съобразявай се малко. 

да е жив и здрав и много палав