Бебета ЮНИ 49

• 13 875
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
bunnie,какви памперси ползваш,защото ме съмнява да е от кремчето.Аз ползвам млякото на Клоран за тялото и Бочко (зелената кутийка)за дупето, и съм доволна.
Щом има обрив най-вероятно е от памперса.

А аз да попитам майките на девойки дали полагат някакви специални грижи за гърдичките.На Норчето цицетата са леко подути и мн.твърди,но ме посъветваха да не ги пипам.При вас как е?

Пъпчето ни снощи падна,но явно ще прокървява все още.Ще слагам лепенки и така ще се къпем.

много успех и кураж на мамите с тумбачета!хайде да се присъединявате в дебатите по отглеждане на бебета по-скоро!

# 181
  • Стара Загора
Днес в 11:30 elli24 роди момиченце-ПОЛИНА-3640гр, 50см.

Да и е жива и здрава малката принцеска, а на мама бьрзо вьзстановяване!   bouquet

# 182
  • София
koon говори с лекарката, щом сте познати и й имаш доверие, мисля, че тя ще ти даде най-точен съвет.

Bunnie аз от време на време мажа с Бочко. Алекс няма пъпчици, не е подсечен. Ползвам памперси на Памперс.
Не мисля, че превареният зехтин е добра идея за летните месеци. Аз използвам козметичното бебешко мляко на Клоран и съм много доволна. Ако намериш на Мустела или Себамед също става. Клоран, Себамед и Мустела са медицинска козметика.

В количката слагам подложка (найлонова) и отгоре пелена. В момента подложката я пъхнах в една калъфка за възглавници на Дияна, синя с картинка на Йори Simple Smile Мислех да ушия калъф на подложката, но все не намирам време да извадя машината.

# 183
  • София
Тук.
Честито на новите майчета!  Hug

# 184
Намаляваме бавно, неусетно почти...

Да е жива и здрава малката-голяма Полина на мама elly24   bouquet  bouquet  bouquet  Много да се слушкат и да се гушкат  Heart Eyes

# 185
  • София
Преобувам преди кърмене, най-вече защото се мием всеки път на чешмата и я премятам за целта през ръката си госпожицата, а ако е пълно коремчето, ще е опасно.

Мажа дупето с хума всеки път - нямаме пъпчици, не е зачервено. По вратлето се появиха пъпчици, но тях ги отдавам на претопляне.

Кожата на Йоана взе да се лющи след болницата, нашата педиатърка каза да я мажем с преварен зехтин, но аз не го направих - просто 2 дни преди това бях забравяла да я мажа след баня  Embarassed, но продължих след това да я мажа с млякото на Мустела и нещата за 3 дни се оправиха. Чудех се по едно време дали не са я пекли на някаква лампа в родилния дом и това да е като белене след слънчева баня, защото там където се олюпи кожата веднъж, повече не се лющеше...

# 186
  • Пловдив/София
Честита бебка на elly24 ,нека е жива и здрава малката госпожица и радва много мама и татко

Оффф,днес цял ден досаждам тука,ама то в тая жега не се излиза вън  Tired
Offioly и тя от доста време не е писала,как ли са с бебчо,дано всички са ОК  Wink

# 187
Marvele, нали вие си бяхте купили бебешки шезлонг - на коя фирма и какъв модел беше, че не ми се рови назад и ефектът дълготраен ли е Mr. Green. Майка ми си тръгва тези дни и аз не мога да държа бебка постоянно на ръце, едно, че в тази жега и това не е препоръчително.

# 188
Да са ни честити новите попълнения и много да радват мама и тати  newsm51.
Ох и ние сме още 2в1 . Вече е много изнервящо , всички звънят и чакат а на мен чак неудобно ми става че съм си ок и няма признаци за раждане smile3506 . Лек ден на всички и дано още някой ни зарадва днес  newsm32.

# 189
Честито бебче на Ели24! Да е жива и здрава момата и да расте умна и красива!

Мами с бебоци я кажете при всяка смяна на памперса ли миете дупенцата с вода?  newsm78 И тия мокри кърпички добре ли забърсват Ако например или стават само за напишано?   newsm78

# 190
ТУК съм.

Честито на Ели24 и Атина-Ели!

# 191
  • Miami
Привет момичета, имам една новина  Grinning

PANTERKATA66 СИ ИМАМ МОМЧЕНЦЕ, 4 КГ, 52 СМ. ДА Й Е ЧЕСТИТ ГОЛЕМИЯ МЪЖ!    bouquet

Подробности за име и в колко часа е родила още не знам, ще я питам и ще ви осведомя  Grinning

# 192
  • Miami
Забравих

ЧЕСТИТО НА ЕЛИ24, ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА   bouquet

# 193
  • Вече в моята си приказка...
Честити бебченца на Ели24 и на Пантерката66!
Да са им живи и здрави дечицата и прекрасни мигове заедно им желая!

# 194
ЧЕСТИТО и на пантерката! Да й е здрав и щастлив големия мъж

Браво редиците на киндер сюрпризите намалява. Хайде момичета, нека и ние скоро да се похвалим с такива хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт