Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 55 977
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, моля ако някоя от вас има всеизвестните маратонки Умбро, да ми даде размери - 43 или 44 номер Simple Smile
Имаме 43 - подметката отдолу е 31см, вътре да е най-много със сантиметър по-малко, но не мога да я измеря, стелката не се вади.

Ние имаме №45-странно,и аз измервам подметката 31см newsm78,а стелката около 28.5см.Трудно пъхам ролетката,така,че дължината и е приблизителна.
Имай предвид,че са умалени и задължително поръчай +1  Peace

# 586
Знаете ли тези панталони с каква талия са? Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-la-redoute-creation.asp … b&prodcolor=2

# 587
  • София
ками бях го взела за мъжа ми в черно и едно че му беше голям ,но и той никак не го хареса.Но пък го поръчах и за мъжа на една приятелка в бяло и той си го носи с кеф  Laughing
до колкото помня и Алекс го беше взела и го беше похвалила .Може би защото не улучих размера на мъжа ми пак и нещо хич не му допадна.Иначе е много мек като кадифе стои.Сега го носи баща ми,но ако се налага казвай ще меря - 46 размер е.

Много те моля,дай мерките на 46 размер Praynig Heart Eyes
А мъжа ти с какви мерки е?Моя по таблиците отговаря на 48-50 номер,но съм доста резервирана към тези размери newsm78.Досега не съм му поръчвала панталон.

# 588
Някой има ли впечатления от тези обувки?

И защо като цъкна на моя номер излиза цената, която са били преди намалението?

# 589
Момичета, имам една голяма молба Praynig - моля ви, ако някой е поръчвал обувки на JONAK да ми пише дали си отговарят на номера или не?  Искам да си поръчам едни сандали - прекрасни са, но се чудя да не се прецакам с по-малък номер? Помагайте Praynig Praynig Praynig

Шехина , магазин на JONAK има на първия етаж в Скай сити. Но незнам дали ще имат точно тези които си харесала за да видиш дали ще са ти удобни.....  Peace

# 590
и ние имаме от маратонките умбро само че 41 размер което  отвън е 28 см.

# 591
Фил, при някои от стоките намаленията важат само за определен цвят или размер. Може точно твоят номер да не е намален  Peace

# 592
 Момичета сега влезнах в Рембоисето, защото имах един ваучер за 19,35 евро, за да проверя да не би да е изчезнал, понеже не съм го използвала и мислех сега да го използвам. Съотетно вътре ваучера не е отбелязан и имам ето този текст, който с преводача нищо не мога да разбера
 ll n’y a pas d’echanges et de remboursements
Nous n'avons enregistré de votre part aucun retour et remboursement depuis 3 mois.
  Това някакъв проблем ли е, да не би ваучера да ми е изтекъл? Нали важаха една година.

# 593
Фил, при някои от стоките намаленията важат само за определен цвят или размер. Може точно твоят номер да не е намален  Peace
Вероятно Confused, благодаря Петя  bouquet

# 594
Някой има ли от тези да каже дали са хубави и ако има н.24,25 или 26 да измери стелката?
Имаме 23 номер, явно точно той не те интересува, но иначе обувките са страхотни, още по-хубави са на живо  Peace Според мен, лично, са уголемени   bouquet
Аз се интересувам от 23, би ли измерила? Hug

Ето ме на, измерих  Grinning Номер 22:
-подметка 16,5см.;
-стелка 15 см., трудно се мери, най-много да е с 2 см. по-малка.   bouquet

# 595
Да, и нашите умбро 44 номер са супер умалени - подметка 30 и стелка вътре 27 .

# 596
  • София
Следобед си взех едната поръчка от 18.06 на поща.

Евтината ленена риза

в червено райе.Имаме в синьо и мъжа ми много я хареса,та поръчахаме и в червено.Размера е М.

Форумската риза за 2,99 евро на Софт Грей

в бяло размер 36 и 38.Не са за мен,но я имам и е много хубава.

Този панталон на Едеис 

от детската номерация.В розово,162 рамер.Лепна ми точно в талията и в ханша,но е много,много  широк и не ми харесва как стои.Плата е доста плътен,въобще не става за лятото.Отива при племенницата Laughing

Това лотче потничета за детето

Изненадах се от тях.Очаквах да са тънки и ги взех по-скоро за бельо,но ще си ги носи навън.Много ми харесаха.Размер102.

Пуснах поръчката с 78298 с чантата на Le Coq Sportif.Хареса ми-мъничка и симаптична чантичка Grinning

Утре ще ги снимам,днес не успях.

# 597
Днес получих машината за хляб, с чантата подарък и една сатенирана кърпичка в нея, поръчката ми беше от 13 юни, но моля на лични някой, който вече я е ползвал да ми каже как се почиства това чудо после-сега се пече едно хлебче в нея, може и снимки да сложа, ама много бременни поръчвате тук и да не стане беля Laughing
Днес да си признае коя мама с коремче по обед с едно синьо потниче си носеше по улица Иван Вазов ларедутското колетче! Heart Eyes

Сега пуснах с 1000 зора една поръчка, дано докато я фактурират не свърши нещо Praynig

# 598
днес получих поръчки от 17 и 18 06 на митница.Искам да похваля това  http://www.laredoute.fr/vente-blouson-femme-on-n-est-pas-des-ang … tegoryid=22906255

Днес и аз го сложих в кошницата Wink! Ти кой номер взе и може ли р-ри?

# 599
Моля за съвет - при мерки 82/80/86 кой номер  якенце от тези да вземаhttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5499380& … ue&ksource=-1Много ще съм Ви благодарна ако ми помогнте ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт