Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 55 986
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 750
Днес пристигна първата ми ларедутска поръчка  newsm44 ПУснах я на 18ти и днес пристигна. Нямам търпение да се прибера и да видя нещата  Laughing После ще снимам и аз придобивките и ще кача снимки.  Hug

# 751
  • София
Благодаря Ви момичета!
Полита,би ли премерила подметката на вашите за ориентир.Извини ме,акооставам нахална,но един приятел на съпруга ми също иска,а той отговаря точно на вашия номер.

# 752
дайте ми съвет ooooh! искам да си взема пижама
по конкретно тази
но не знам моя номер ли да си взема 38/40 или т.к. е пижама да е по-свободна и да си взема по голям номер newsm78
повдигам си питанката, че довечера мисля да поръчвам

освен това дайте ми съвет и за шал и шапка, плетени какъв размер да взема, колкото обиколката на главичката или по-голям, да не се отпусне плетката при прането и да стане много широка newsm78

# 753
  • Петрич
може ли 450 да си изчисти кутията че не мога да пратя лс  bouquet

# 754
Момичета, десетки пъти се опитах да пусна поръчка и все жената с книгата ми излизаше на различните етапи. В един момент забелязах, че паричките са дръпнати Shocked, и поръчката ми я има в суивито, но още не е a domicile. Обаче кошницата ми си стои пълна! Какво става в този случай, направила ли съм поръчката или не? Предварително ви благодаря!  bouquet
И при мен е същото, парите са блокирани, в суивито бяха снощи артикулите без да са фактурирани, днес вече пише че са domicile , но все още си стоят в кошницата , имам и потвърдителен майл.Това не беше ми се случвало.

# 755
тези туники отговарят ли си на номера и как е материята:

# 756
Благодаря Ви момичета!
Полита,би ли премерила подметката на вашите за ориентир.Извини ме,акооставам нахална,но един приятел на съпруга ми също иска,а той отговаря точно на вашия номер.

Виж тук коментара ми,както и малко по-надолу този на iava: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=307626.580

# 757
Някой има ли впечатления от тези сандали? Отговарят ли си на номерата или трябва +1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4400283& … ue&ksource=-1

# 758
Момичета, десетки пъти се опитах да пусна поръчка и все жената с книгата ми излизаше на различните етапи. В един момент забелязах, че паричките са дръпнати Shocked, и поръчката ми я има в суивито, но още не е a domicile. Обаче кошницата ми си стои пълна! Какво става в този случай, направила ли съм поръчката или не? Предварително ви благодаря!  bouquet
И при мен е същото, парите са блокирани, в суивито бяха снощи артикулите без да са фактурирани, днес вече пише че са domicile , но все още си стоят в кошницата , имам и потвърдителен майл.Това не беше ми се случвало.
Странна работа! newsm78 Дано всичко да е наред!

# 759
по конкретно тази
но не знам моя номер ли да си взема 38/40 или т.к. е пижама да е по-свободна и да си взема по голям номер newsm78

освен това дайте ми съвет и за шал и шапка, плетени какъв размер да взема, колкото обиколката на главичката или по-голям, да не се отпусне плетката при прането и да стане много широка newsm78

Вземи си твоя размер,все пак не искаш да спиш в чувалеста пижама,нали? Laughing
За шапка и шал не мога да ти помогна,не съм вземала.

# 760
  • София
Благодаря!Че съм патка,патка съм,защото объркана от тези коментари помолих за твоите мерки,без да обърна внимание,че има пост точно от теб CrazyАма сега съвсем се обърках....  Sad

# 761
  • Разпиляна във въображението
тези туники отговарят ли си на номера и как е материята:

Отговарят на номера си, не са лоши и материята е като за лятото, не се разпънаха като ги изпрах.

# 762
Благодаря!Че съм патка,патка съм,защото объркана от тези коментари помолих за твоите мерки,без да обърна внимание,че има пост точно от теб CrazyАма сега съвсем се обърках....  Sad

Поръчвай 44 и не му мисли,трудно се мери стелката защото не се вади,ако е между 42 и 43 от този модел това е № за него Peace

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 17:33 от Полита

# 763
  • Разпиляна във въображението
по конкретно тази

Може ли линк към пижамката

# 764
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-sac-toile.aspx?productid=324095373 … e&pagesize=16
според вас тази чанта реалният цвят ли е на снимката  newsm78. Пише grisargent, което според мен е сребристо сиво, но на снимката е тъмно синя  Thinking. Има ли някой да я е поръчвал  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт