Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 55 907
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 810
КАКВО ЗНАчИ J'annule mon offre spéciale И ОК ДО НЕГО
Зузи,значи да анулираш/смениш/кода!

Netty, заповядай:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear.aspx?produc … e&pagesize=16

И да Ви кажа,че на 2-та минута получих мейл от Редутковците за потвърждение на поръчката  Shocked
Аз след като чаках близо 5 часа да ми я фактурират така и не получих мейл за потвърждение. #Cussing out А на преднта от онзи ден да.

# 811
  • До хладилника, който обичам
Може ли линк към полата на софт грей
Не е точно софт грей, моя е грешката, но ако не си я намерила вече, ето линк Simple Smile

# 812
  • Разпиляна във въображението
Момичета, опитвам се да пусна поръчка от друг акаунт. Избирам продукт, но сайта веднага ми посочва, че същия продукт го имам избран в първия акаунт newsm78 и веднага ме пренасочва към него

# 813
и аз сега пуснах поръчка и веднага получих потвърдителен мейл Peace

# 814
Момичета, опитвам се да пусна поръчка от друг акаунт. Избирам продукт, но сайта веднага ми посочва, че същия продукт го имам избран в първия акаунт newsm78 и веднага ме пренасочва към него
трябва първо да излезеш от другият акаунт

# 815

как става номера Praynig

# 816
там където пише бонжур....(името ти).накрая пише identifiez-vous натисни там и после влез в другият си акаунт

# 817
  • София

как става номера Praynig

на полето с имената ти на края пише с зелени букви "identifiez-vous" . Щракни върху тях и си смени акаунта.

# 818

как става номера Praynig

на полето с имената ти на края пише с зелени букви "identifiez-vous" . Щракни върху тях и си смени акаунта.

Аз по този начин го направих и не стана. Ще пробвам отново

# 819
ХАРЕСАХ ЕДНИ чЕХЛИ НО КАК БЕшЕ С НОМЕРАЦИЯТА АКО НОЦЯ BG 38 КОЙ НОМЕР ТРЯБВА ДИ СИ ВЗЕМА

# 820
# 821
Хайде започва се с честитките  #2gunfire
Преди 2 часа пуснах поръчка и всичко си беше наред.Сега влизам в суивито и гледам не само че е фактурирана ами и пътува към мен.Да ама без едни сандали,които имаше в поръчката и за които /само за тях/ - пише че не са фактурирани,защото са изчерпани от днес  #2gunfire,но пък стойността им е включена в сумата на фактурата . Та - някой сблъсквал ли се е такова нещо - това значи ли че ще си изтеглят и за тях парите? Или в последствие ще променят нещо сумата? newsm78

А пък как ме е яд за сандалите......няма да ви казвам  Embarassed ronisum - удари едно рамо  с връзките  Mr. Green

# 822
  • into the blue
mamaB,как разбираш,че пътува за теб,че то и без сандалките newsm78

# 823
  • Благоевград
Пуснах поръчка - изпразни ми кошницата, изписа ми съобщение, което преведох горе-долу така -"Вашата цел е регистриран, но изисква ръчно", но в suivi de comande няма нищо и потвърдителен мейл нямам.Някой имал ли е подобен проблем?Благодаря ви предварително.

# 824
mamaB,как разбираш,че пътува за теб,че то и без сандалките newsm78
Ами в суивито срещу всички артикули/включително и сандалките  Mr. Green/ пише A domicile.А като влязох в подробната разбивка на поръчката за да видя дали е фактурирана все пак сандалите бяха отделени над останалите неща и за тях пише че са в процес на обработка а над сандалите че не са фактурирани и че са изчерпани от 27.06....И аз как го обясних  BlushДано да ме разбереш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт