Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 55 900
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 960
  • Петрич
за бу точно тази я нямам но мога да преполъчам  тази на октив.тя е страхотна и си заслужава парите.факт че цената и не мърда константа.
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-boutonnee-femme-active-wear.a … 2&prodcolor=1 Peace

# 961
Момичета вчера пуснах поръчка с код 44083  като сложиих една чанта ,кошницата ми се изпразни но в суивито ми пише ето това Nous avons bien reçu votre commande du 28/06/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. Прреведох си го че са ми приели поръчката и скоро ще я видя ,но аз трябва ли да направя нещо и на имейл ми писаха че ще ме уведомят какво да направя по нататък това значи ли че има вероятност да ми откажат поръчката .Благодаря превдарително на отговорилите ми   bouquet

# 962
Нашата спалня е 164/200, но матраците са дебели 22см. И аз искам с долен чаршаф с ластик, но какъв размер?Аз тук в чудо се видях с тези размери.За да се подпъхва под матрака размера трябва да е поне 240/260

# 963
моми4ета как става регистрацията в ларедут,сигурно е писано много ,но не намерих нищо. Peace

# 964
Нашата спалня е 164/200, но матраците са дебели 22см. И аз искам с долен чаршаф с ластик, но какъв размер?Аз тук в чудо се видях с тези размери.За да се подпъхва под матрака размера трябва да е поне 240/260

Чаршафите на ларедут имат един много готин вариант-имат ластик само на четирите края за матрака, не е нужно да се подпъхват, но нека някоя мама да каже кои бяха тези като модел, да не ви заблудя при поръчката, и не е нужно да се взимат според мен много по-големи, за да ги подпъхвате под матрака-просто си пасват отстрани с този ластик, не е по цялата дължина на чаршафите ластика, а е сложен само на ъглите, за да пасне на матрака!

# 965
  • София
моми4ета как става регистрацията в ларедут,сигурно е писано много ,но не намерих нищо. Peace
А къде точно чете?
На първа старница на темата провери ли?

# 966

Прочети тук:  http://www.pazaruvane.com/2008/05/la-redoute-registration.html

# 967
Ако искаш долен чаршаф с ластик си вземи от този размер 160/200. Няма да имаш проблеми!  Peace
Чаршафите с ластик наистина имат ластик само в четирите края, и се поръчват като размера на спалнята.

# 968
# 969
  • София
Момичета, а някой да си е поръчвал траверсин? Знаете ли къде да ги намеря /не калъфка/  и дали ги доставят?

# 970
Нямаше ме една седмица.Правилно ли съм разбрала,че намалението е започнало?

# 971
Нямаше ме една седмица.Правилно ли съм разбрала,че намалението е започнало?

Мддаа!

# 972
Момичета някой да има този панталон дали си отговаря на номера
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8352380& … ue&ksource=-1

# 973
Ако искаш долен чаршаф с ластик си вземи от този размер 160/200. Няма да имаш проблеми!  Peace
Чаршафите с ластик наистина имат ластик само в четирите края, и се поръчват като размера на спалнята.

anji78,малко тъп въпрос,но искам да съм на ясно,да не си взема........паметник за във шкафа:
Не е нужно да се повдига матрака,нали(при нашия е невъзможно) за да се постави чаршафа с ластик?

# 974
Трябвя бързо да се действа,че докато си пазаруваме от ниските цени нещата свършват.Снощи напълних кошницата и реших да изчакам сутринта мъжо и той да сложи нещо,да ама повечето неща се бяха изчерпали,и върхът беше като рових 2 часа да търся БД,а вечерта действаха.Накрая се ядосах и я пуснах без нищо.Ама за следващите деноминации ще трябва да се подготвя предварително с кодчета.

Общи условия

Активация на акаунт