В знойния разгар нашите ЦВЕТЯ са нежен дар и радват всеки взор - 29

• 34 083
  • 603
  •   1
Отговори
# 240
Здравей Furby и добре дошла  Hug   bouquet
Какви цветя предпочиташ стайни или градински?
Ще чакаме снимки на всяка цена. 

# 241
Здравей, Деси! Благодаря за топлото посрещане! Толкова много съм те чела, че все едно те познавам  Laughing Харесвам и стайни, и градински, но поради липса на двор/градина, се задоволявам засега само със стайни. До миналия месец живеехме на квартира и не можахме да отгледаме много цветя, но сега сме решили да наваксваме (мъжът ми е не по-малко запален и грижовен от мен).

# 242
Здравей Furby,
не е трябвало да чакаш толкова време да се включиш - в тази тема винаги е приятно и си добре дошъл, за разлика от много други. Аз нахълтах тук нахално и с взлом и сега съм много щастлива, че съм "в един клуб" с тези момичетата тук!
Ще чакаме снимки на цветенцата, които имаш. Аз като нямам време и място за свои, плакна очи с чуждите, трупам знания и се надявам скоро да мога да увелича градинката си Mr. Green

# 243
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Furby Добре дошла   bouquet чакаме снимчиците с нетърпение.
И аз имам подобна съдба като тебе до преди година живех по студентски общежития и нямах възможност да гледам много цветя  Sad , но сега наваксвам  bowuu и Илиан ме подкрепя което е най важно  Heart Eyes
Tasha и L 0 V E и другите момичета заповядайте на срещата   bouquet добре сте дошли и отишли (както се посреща в Габрово) Joy Joy Joy

# 244
Ей момичета направо ви завидях за тази среща  Hug
И от този вид бегония нямам и плектрантус си нямам. Че не сте ми по близко паля колата и идвам на срещата
А от Варна ими ли някой който да пише в цветарския  newsm78

Tasha, аз не съм от Варна, но половинката ми е аксаковец и отвреме на време посещаваме свеки. Като дойдем /за сега се очертава края на юли/ непременно ще се обадя. И мен ме е яд, че Габрово е далеч smile3515, а там бяхме преди 10 дена. Ако нещо ти харесва от моите цветенца, обади се с време да го попрегледам. aitep ми даде от нейния плектрантус, но го забравих натопен в домакините...  Embarassedиначе щях да го разделя с теб.

aitep сакъзчето скоро ще цъфне.., а пеперомийките ги чакам с нетърпение да пуснат коренчета  bouquet
Furby   Hug привет и от мен. Момичетата тук са чудесни.  винаги можеш да разчиташ на съвет от тях  bowuu Heart Eyes , за което им благодаря

# 245
Деси за сега не ми се очертава път към Габрово, но ако дойда на всяка цена ще се обадя  Hug

джиджи благодаря ти ще разгледам албумчето ти, ако и ти харесаш нещо казвай  Grinning

Furby
добре дошла и чакаме снимки  Peace

# 246
 Furby,Добре дошла!Аз също не пиша отдавна, но момичетата тук са много отзивчиви и добронамерени,пък си имаме и обща страст...Нямам търпение за Габровската среща.
 Имам същата бегония-сребриста,като на Деси и листата й започнаха да съхнат по края.Дали е от горещината?Бърсах с мокра кърпа и понапръсках,но сякаш няма голям ефект.

# 247
Аз само да питам :
Кой ще носи фото да се снимаме?
Хората искат снимки.

# 248
Нашият фотоарат е "морално остарял" според съпруга ми,а пък аз съм лош фотограф.Не е много добра комбинация Confused.Предлагам си услугите само ,ако няма по-добри.

# 249
А аз ще питам дали може да взема нашия понеже  е супер ,но според съпруга съм с две леви ръце и ще му направя нещо.
Така че също предлагам услуга,ако не носи никой друг.
Иначе ще се прибера без глава ако нещо му стане на фотоапарата.

# 250
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ето ми новото малко манго Party

изсъхналите листа са на авокадото.... Confused

Деси, най-добрият начин да запушиш на мъжа ти устата, е като направиш перфектните снимки Peace
горе главата!
може ли няколко хубави жени, които отбират от разкошни цветя да не успят няколко кадъра да направят Wink
я не се подценявай  Peace

# 251
asyalein,
Абе аз снимки мога да направя,ама нещо да не му направя на апарата.
Тъкмо си тука да те питам:
От седмица авокадото е на терасата а там е многоооо горещо.
От два дена забелязвам,че по листата има едни петна.
Не са като от слънце,не съм ги пръскала с вода,да изгорят.
От какво ли са?
Между другото притесних се и го прибрах.

# 252
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ми не видя ли на снимката листата на моето в какво състояние са  newsm78

нямам идея, може да е от ниска въздушна влажност...
аз нямам време да пръскам моето, а са ми изсъхнали само старите листа.
новото авокадо е до старото, т.е. на пек и нищо му няма Thinking

# 253
Това,което си показала като манго и отгоре листата са на авокадо?
Моите не са изсъхнали, а стоят на петна.
Сега го изкъпах и прибрах в стаята да не стои са пряко и силно слънце или поне до обед когато слънцето жари и гори жестоко.

# 254
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Аз ще взема фотоапарат малко съм забравана, но ми напомняйте  Mr. Green и добре снимам  smile3509 smile3509
джиджи биджи дано да съм ти дала от вишневото много му е издръжлив цвета. А за пиперомонията се зареди с търпение по бавно от теменужка пуска корени, а за плектрантус догодина като дойдете пак ще ти дам ако е живо и здраво. Да ти се оплача за теменужките 2-3 изгниха поне 3 котето ги изяде и бутнах едната чаша и се счупиха  CryА толкова и се радвах. Но другите вървят добре   bouquet . Да те попитам в колко големи саксии да ги посея като направят големи корени.

Деси щом albenap има такава бегония може аз да взема бегонията ако katka72 не прояви желание .

albenap не си ми писала какво да нося  за тебе   bouquet .

Днес и аз намерих гъсеница и листни въшки по магданоса ми  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Гъсеницата я хванах и я дадох котето да си играе с нея  Laughing И как го е изяла сами стъблата са останали  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт