В знойния разгар нашите ЦВЕТЯ са нежен дар и радват всеки взор - 29

• 33 947
  • 603
  •   1
Отговори
# 555
Габровки,дано още четете.Моля да ме изчакате 5-10мин. след 16.Не съобразих,че може и да не успея, понеже ще пътувам с автобус, който пристига около15.50 на автогарата.  bouquet

# 556
  • Виена
бананът вади ново листо  Shocked

а мандарината нови цветове.... а плодчетата още не са узрели ooooh!

Теди, колко е голямо клончето дето ще режеш?
това в памука не е ефективно.

вземи пластмасова бутилка и на дъното налей малко вода.
после сложи вътре цялото клонче и завии капачката.
после като си го получи Деси, само ще среже бутилката и ще си има прясно и запазено клонче.
това в случай, че листата минават през гърлото де...
ама то има и шишета с по-широки гърла...
Ася,ами може и да не е ефективно,но нямам друг начин.Не мога да го напъхам в бутилка,доста е голямо  Rolling Eyes.Не се сещам за такова шише с толкова голямо гърло,в което може да влезе.По вероятно ми трябва буркан и то доста дълбок,но нямам възможност да нося толкова обемисто нещо.Ще имаме доста ръчен багаж и кутията с памука е най-лекото и удобно нещо,което мога да измисля  newsm78.А и все пак за 5,6,7 часа мисля,че няма да е толкова проблем,ако не е във вода  Rolling Eyes.
И аз чакам да разглеждам снимки от срещата  Flutter.

# 557
Отивам да снимам Simple Smile

# 558
baba_mravka,
Чакаме  Hug
albenap ,
ще те изчакаме,спокойно.
Теди,
мисля че нищо няма да стане за 2,3 часа в кутия.
А и нали казваш че е голямо и няма да се побере в шише.
Пък буркана не е удобен за пренасяне.

# 559
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Габровки,дано още четете.Моля да ме изчакате 5-10мин. след 16.Не съобразих,че може и да не успея, понеже ще пътувам с автобус, който пристига около15.50 на автогарата.  bouquet

Ако искаш де те изчакам на автогарата и да те заведа нагоре аз живея до дома на хумора. До магазина се стига за 10 мин. Ти със автобуса от Севлиево ли ще пристигнеш?

Tedito_799 Благодаря  Hug
Аз шарката я изкарах като малките деца нищо, че съм на 29  Sunglasses. Само ден и половина бях на легло и вече лицето ми почти се изчисти. Само по тялото останаха. В понеделник ще ходя на профилактичен и ще видя дали ще ми удължат болничния, но предполагам че няма нещата вървят на добре  Praynig . Ако ми го удължат ще ти пиша Tedito_799 дали ще съм на работа в сряда. А вие на море пак ли същото място ли ще ходите  Sunglasses

Днес с Илиан се разхождахме и минахме през пазара и пак се сдобих с 4 цветенца  Heart Eyes гербер, копривка и две циганчета (кичесто 0.50 лв и обикновенно 1 лв)забележете това за 3.80 всичко  Heart Eyes

baba_mravka чакаме снимчиците  Wink

# 560
http://home-and-garden.webshots.com/album/564003568xKGUMl
Ето ги....
Олеандрите ми са малко плешиви4ки, така ми се иска да са по-гъсти....Може би тр да ги поизрежа наесен.....

# 561
# 562
Мравчо,
Цветята са ти супер,но имаш доста място за да ги отглеждаш.
Между другото номер 7 какво е  newsm78

# 563
http://home-and-garden.webshots.com/album/564003568xKGUMl
Ето ги....
Олеандрите ми са малко плешиви4ки, така ми се иска да са по-гъсти....Може би тр да ги поизрежа наесен.....

Олеандърът след като презимува на хладно и светло напролет можеш лееко да го окастриш. Аз имам три, пролетта ми ги подариха, много са големи и в момента са отрупани със цветове. Торя ги всяка седмица обаче, редовно поливам и са на силно слънце Peace
Габровки, весело изкарване, малко ви завиждам на минифорумската среща Hug, тук нямам с кого много-много да ги обсъждам цветята.

aitep , за твое успокоение да ти кажа,че аз карах шарка на 25-26 години заедно с големия ми син. По-добре сега да я изкараш, а не по-късно, примерно ако чакаш бебе /по-нататък де, сега нали ще се жениш.

# 564
Между другото номер 7 какво е  newsm78
Пахира
А 10 е баш единия от плешивите олеандри Simple Smile
12 сега забравих какво е,изхвър4а ми от ума....  newsm78

# 565

А 10 е баш единия от плешивите олеандри Simple Smile
E на мен ми харесва и плешив  Rolling Eyes

# 566
Привет на всички!

До сега не съм писала тук, но ви моля за съвет.
Орхидеята ми прецъвтя съвсем скоро, но сега се развива ново растение - от корените на старото.
Чудя се дали да го оставя така и да си имам две орхидейки в една по-голяма скасия например?
Другия вариант е да ги разделя, но как? Не виждам от къде точно излиза "бебето" и се притеснявам да не го съсипя нещо...
Моля ако някой има опит да ме посъветва. Предварително благодаря!! smile3525

# 567
Привет на всички!

До сега не съм писала тук, но ви моля за съвет.
Орхидеята ми прецъвтя съвсем скоро, но сега се развива ново растение - от корените на старото.
Чудя се дали да го оставя така и да си имам две орхидейки в една по-голяма скасия например?
Другия вариант е да ги разделя, но как? Не виждам от къде точно излиза "бебето" и се притеснявам да не го съсипя нещо...
Моля ако някой има опит да ме посъветва. Предварително благодаря!! smile3525
Добре дошла,  Hug
На въпроса ти може да ти отговори Таша  Peace

# 568
Добре дошла,  Hug
На въпроса ти може да ти отговори Таша  Peace

Благодаря, L 0 V E!
Ташааааа, къде си? Praynig

# 569
Ifka_pifka, ЧЕСТИТ newsm38РОЖДЕН ДЕН  на най-хубавото ти цветенце! Пожелавам слънчево и щастливо детство!
 newsm59 newsm59 newsm59   bigdance2
Моите цветенца днес бяха на баня. После най- проблемните минаха под пръскачката заради гадните паячета. Дано  успея да ги унищожа. baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт