Лошото е че понякога е обратното не иска да суче и реве мнооого тогава като и дам залъгалка исе успокоява

Гледам колкото се може по рядко да я давам,а и тя вече не му харесва толкова много,по вкусни са му ръцете 
Режа му редовно ноктите,но пак се драска...най-често когато е неспокоен и маха с ръце!
/ какво да се прави като ми е много топло да излизам,а малкия спи....гледам обаче,че темата ни е вече на 13-та страница
извинявай ама много комична ситуация - но дано не те боли много и да ти мине бързо. 

До преди няколко дена само се драскаше по лицето, но вече и се удря по главата. Още има проблеми с координацията 
Има тук-таму пъпки от време на време, но минават, и няма вече по гърдичките, където имаше преди, но то беше акне 
много е сладко това 
Има тук-таму пъпки от време на време, но минават, и няма вече по гърдичките, където имаше преди, но то беше акне 
много е сладко това 
Не че Ава е такова бебе, нали не съм я пробвала...

от 1 час ми е зле...все едно всеки момент ще припадна!Последно като се чувствах така след 1-2 часа родих!Пробвах да си легна с Дани хем да ми мине,той пък един енергичен ..хич не му е до сън
Вкъщи е 100 градуса,как ще изчакам до вторник да монтират климатика незнам 
Аз не съм мислила по този въпрос 

имаме си нова кошара и сега оливия си спинка при нас в хола.много е удобно-а като порасне свалям дъното и става дълбока кошара да си играе.и тя много се удря и плаче-особенно ако и се спи.а Оливия хич не обича да стои по стомах,ама сега иска само да е ж мене да е права и да се набира напред.гледа си краката и си мърда пръстите-много и са интересни.аз отивам да гладя.до после.