И аз доста ги мисля мамите,които се позагубиха..да не ги изреждам,че ще пропусна някоя,особенно тези,които бяха доста редовни,а сега не пишат.
Лека нощ от мен....отивам да гушна малкия

Малката спи само по боди с къс ръкав и в чувалче или само с обикновена пелена, но с нея се отвива. Сега съм я напъхала в чувалчето, то уж тънко ама направо тежко ми става, като я гледам. Вече ни се появиха отново ситните пъпки от претопляне, ама какво да се прави...

за някой това може да е 100 гр., за друг 1 л! А в тия жеги бебоците имат нужда от повече течнокти , кой както иска така да им ги набавя!
Нали така казват хората, че кротките деца стават много палави, а палавите - кротки... 
Съгласна съм с ВаняМ относно статията, че пиенето на вода може да навреди на бебетата.... , а и veni-b го е казала много правилно. И все пак всеки има ПРАВО НА МНЕНИЕ

, целия град беше окупиран. Излизаме уж за разходка, то народ, то музика толкова силна, че мислите си не можеш да чуеш, цялото движение минаваше покрай в къщи, Гого мрънка, плаче. Добре, че свърши и се връщаме към нормалния си ритъм.
, 
Дано да е от жегите
, че ако съм му направила нещо няма да си го простя
Днес ще го наблюдавам да видя дали ще има някаква промяна.
Може и да съм пропуснала някоя техника... А по въпроса с разходките и при нас нещата седят по същия начин. И аз искам да го извеждам 2 пъти на ден, сутрин и вечер, но сутрешната не ми се получава като при теб заради къщната работа, то иначе излиза, че за да хвана по хладните часове, трябва само да се събудим и да го хвърля в количката което няма как да стане 
Все се каня да те питам... ти в крайна сметка при Д-р Димитров в Шейново ли роди? Моята приятелка дето ти го препоръча скоро ме пита дали си останала доволна.
Знаеш, че мога много да ти съчувствам по въпроса, ама това едва ли ще ти помогне с нещо, та се надявам днес да е един коренно различен ден 

!