Ние бяхме на консултация. Вече сме 4780 и 54,5см. И сега спим на хладно в сумрачна стая. След няколко часа обаче ще трябва да се местим в друга стая, че като напече тук не се стои. Ад на земята.
Сега момата спи в най-хладната стая. Явно от топлото и тя се изнерви милата, вчера и днес си развали режима за спане и е една малка кривотийка. То ние големите сме кисели, какво остава за тях, миличките.
Иначе се получава един неприятен омагьосан кръг, в който всички са изнервени, а работата така и не е свършена. Ей даже сега се чудех дали да чистя или да си епилирам краката, но май ще взема да полегна
Животът изглежда по съвсем различен начин
.
Жената в агенцията ме гледаше изумено, че търся настаняване с 3 деца (едното е племенницата, но не сметнах за нужно да се обяснявам), все едно семействата с 3 деца са някакви изкопаеми
Аз коментирах само статията. Обръщението ми е към теб, защото ти я беше публикувала и един вид водех диалог... Изобщо не съм останала с впечатление нито, че я препоръчваш, нито че споделяш написаното...Ти много ясно си беше написала още тогава, че всеки сам си решава....ти просто даваш информация, която ти се струва полезна...
Напомни ми "хитринките" на продавачите на пазара, с цените от 1,99 или 9-ките, написани като 0 с едва забелязваща се опашчица отдолу...
Коментарите ми съвсем не бяха насочени персонално към теб
Чадърчето се клати и бебчо много му е радва и му приказва 
Въпреки, че аз съм привърженичка на не толкова стриктната хигиена, ако видя детето си в подобно "бактериално огнище" ще получа удар...
Може и да съм пропуснала някоя техника... А по въпроса с разходките и при нас нещата седят по същия начин. И аз искам да го извеждам 2 пъти на ден, сутрин и вечер, но сутрешната не ми се получава като при теб заради къщната работа, то иначе излиза, че за да хвана по хладните часове, трябва само да се събудим и да го хвърля в количката което няма как да стане 
Все се каня да те питам... ти в крайна сметка при Д-р Димитров в Шейново ли роди? Моята приятелка дето ти го препоръча скоро ме пита дали си останала доволна.
Абе много сложно това кърмене да му се не види
!В тези жеги се чудя как Габи е толкова спокойна! 

Апарата ни е хубав, как дадох толкоз пари тогава и аз незнам, но мнооого снимах, нпрекъснато, бях се запалила много. Имах доста снимки и във фото форума, цял ден четях за обективи, перспективи и за обработка с Фотошоп
Много обичам да снимам, но сега покрай малката нямам време, някой път като се разхождам с нея взиамм и фотоапарата и снимам , но доста рядко. Радвам се че и ти имаш същото хоби , я покажи някоя снимка 

Аз коментирах само статията. Обръщението ми е към теб, защото ти я беше публикувала и един вид водех диалог... Изобщо не съм останала с впечатление нито, че я препоръчваш, нито че споделяш написаното...Ти много ясно си беше написала още тогава, че всеки сам си решава....ти просто даваш информация, която ти се струва полезна...
Коментарите ми съвсем не бяха насочени персонално към теб

Ще имаме цял месец ваканция - така ми е обещал мъжа ми, никога до сега не си е взимал толкова почивка накуп, чак не мога да повярвам
А стана ми интересно, как ви таксуваха за фамилната стая- като 3 възрастни ли или 3 и 1/2? Малко ме хвана яд като гледах по английските сайтове- там за Албена възрастни са над 19 години, а за нас-над 12г.!
В стаята е 26 градуса, а бебчо спи облечен с боди с къс ръкав, върху него плътна блузка с дълъг ръкав, с ританки и завит с дебела пелена. като го видях милото много жал ми стана - щеше да се свари детето. А аз го бях оставила с едно тънко боди с къс ръкав и ъси панталонки.
Мился, че ако и го оставям пак ще си прави без мое знание каквото мисли за добре - от страх да не се разболее детето докато е епри нея
Свекърва ми- Не, от това ака зелено