Лятото дойде и СЕПТЕМВРИЙЧЕТО отива на МОРЕ

• 16 250
  • 224
  •   1
Отговори
# 75
  • София
След като Стела от последната коклюшна ваксина се разболя от коклюш съм с голяма резерва към тях.

# 76
И аз съм слагала само задължителните ваксини.

# 77
Здравейте и от нас  Hug Сега си вземах 4ове4ето, беше при баба си за два дни  Rolling Eyes няма да ви казвам каква лигла е станала ooooh! Все мрънкаща и все недоволна Twisted Evil

И аз не съм слагала никви ваксини, освен задължителните Tired

tan и на мене взеха да ми се въртят такива мисли в главата Thinking

# 78
ей девойки, направо се попиля групата май  #Crazy
да дам отчет...че у дома немам нет  Joy
Ние сме ОК
Коко е още на ДГ ....още малко и бабин дом го зове  Rolling Eyes ....а че после ще се превъзпитаваме то е ясно  #Shocked
Криси заминава в понеделник на приключенски преход в Пирин за 1 седмица  Peace макар и голям ми е леко притеснено, че не съм го пускала досега сам толкоз време и то из планините по палатки [/color] newsm78 ама той е ентусиазиран и се надявам да му хареса  Praynig дано само да е хубаво времето   Nature Sunny
Започнахме ремонта на стаята на големия че нали падна тавана от гърмежите на военните  Sick та да можем докато го няма поне голямото къртене да спретнем  Joy
и така ....
весел и по-топъл уикенд на всички  newsm10

# 79
  • София
Аз да ви кажа Чао,че утре заминаваме,пък у нас спрях нета докато ни няма Heart Eyes

# 80
Аз да ви кажа Чао,че утре заминаваме,пък у нас спрях нета докато ни няма Heart Eyes
ГАЛЯ, приятна почивка, много весело изкарване и хубаво време  Peace

# 81
О Вярка ремонт  ooooh! Слагай шапката и здраво къртене, да направиш на момъка хубава стая, та като води момите да им е хубаво  Embarassed

# 82
О Вярка ремонт  ooooh! Слагай шапката и здраво къртене, да направиш на момъка хубава стая, та като води момите да им е хубаво  Embarassed

определено яко къртене ни чака  #Shocked...живи и здрави докато го няма другата седмица, трябва да сме доразбили тавана до дъно  #Crazy, прозорците да махнем, да извадим стария вграден гардероб дето никой не помпи как е напъхан там   Sick да свалим тапетите .... и после още никой не знае какво ще се прави  newsm78
хем не ни се хвърлят много пари, че вече мислим за новата къща  Praynig хем искаме да му направим готина стая за следващите няколко годинки  Joy абе ще видим какво ще излезе накрая  Mr. Green
определено не беше предвидено това лято да се занимаваме с подобни дейности, ама..... Tired Face

# 83
Вярка освежи с едни тапетки и готово  Peace Тия на есприт тапетите са много яки  Peace А, като дойда ще ми разправяш за къщи4ката  Party

# 84
  • София
Привет от морето Laughing
Тук времето е супер и плажуваме Sunglasses
Хиляди морски целувки Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 16:27 от galq4

# 85
  Nature Sunny  Nature Sunny
Супер, Галя...приятно плажуване и изкарване Sunglasses

# 86
  • София
Галя,
много приятни изживявания!
 Hug

# 87
# 88
Ей Кате, много пораснал малкия бонбон  Hug вече си е човече  Peace
Явно добре ви се отразяват морето и морския въздух    grinning039
Направо ви завиждам искрено  Wink искам още морееее   sport027 ама немаааа  Sick

Коко вече е ваканция  newsm44 сутринта го командировах при баба му в Люлин да се гледат днес и утре  Peace
Баткото ни крачи още по планините   newsm41
Ние му  "досчупваме" стаята ...пък за правенето  newsm78 никой още незнае  hahaha
и така нищо ново засега при нас  Wink

Драснете по някой ред, че с тез отпуски и почивки съвсем оредя тумбата  Joy

# 89
  • Стара Загора
При нас нищо ново, в събота заминаваме за две седмици на село пак. Тъкмо свикна с градината Никол и пак ще отвиква. Сега се чудя дали не сбърках като й разделих почивката на две. Сприятелила се е с едно по - голямо момиченце и сутрин тръгва с кеф, а онзи ден даже не искала да се прибира вечерта.
Вяра, успех с ремонта.
Gwen, готини снимки Simple Smile. Ники все още понякога ревнува, ако някоя баба държи по - дълго Павел и ги командори да го оставят и да играят с нея.

Общи условия

Активация на акаунт