КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 30

• 22 361
  • 590
  •   1
Отговори
# 420
               Виж ти! Аз си мислех, че само у нас е така, пък то било "епидемия"! Споко, Танурче!

Янушка, времето за среща, ще го каже Диди. Ще бъде разкошно да се срещнем повече хубавици-красавици приятелки!  

Във Варна не се диша, по едно време се смрачи и аха да завали, но де тоз късмет! Само маааалко да захлади и отивам за сладолед- няма кого да изпратя.

# 421
                        Точно 15-20 минути дъжд и сега слънцето почва да се показва,но е едно свежичко и поля градинката на деди!Днес няма да полива.Ето ви нещичко от градината на сестра ми  Laughing.

# 422
  • Пловдив
Дидия аз не говоря конкретно за някого от нашата тема ,че е такъв а по принцип .
Много хора в този форум и в живота  повечето са такива .Но нали ние сме наивни и им вярваме и за това .
Не ти ли се е случвало когато за един човек си мислиш че е един ,помагаш и се раздаваш за него ,а когато ти забие ножа виждаш че не е съвсем  това  за какъвто си си го представял.Аз имам много случаи в живота си такива. newsm78
Блазе ти за дъжда Party в Пловдив не се диша направо. ooooh! ooooh! Whistling Whistling

# 423
Как сте? Аз поспах след обяд, като нямам друго какво да правя, че да минава по-бързо времето и да идва края на седмицата...
Танита, как върви организацията на срещата? Хайде,  избирам те за организатор, вярвам другите и ти няма да имат нищо против, да ни организираш. Янчето и тя ще дойде, хем ще види дъщерята и зетя Laughing. Аз докато напиша вие сте публикували 3 отговора Confused

Нещо разхлаждащо. При нас е жега и няма капка дъжд.

И порция смях:

Един мъж отишъл за няколко дни в чужбина ,а жена му поръчала да и купи една жива катеричка,понеже много обичала катерички и искала да си отглежда жива у дома.Мъжът отишъл,върнал се ,но катерица не носел.
-Скъпи,купи ли ми катерица,като ти казах?
-Купих ти ,скъпа ,ама да ти разправям-мани ,мани.Качихме се с катерицата в рейса,ама като ме видя контролата и казаха ,че била защитено животно и немога да я пренеса през границата.Ама аз нали много те обичам и си я пъхнах в гащите ,за да ти я донеса ,съкровище.
-Давай я де,къде е?
-Хвърлих я!
-Защо ,бе?
-Чакай да ти разправям нататъка,голям ужас!Та мушнах си я аз в гащите и се качихме в рейса и о ужас-тя помислила оная ми работа за клон и взе да си забива ноктите и да скача по нея.Това го изтърпях.После помислила топките ми за шишарки и взе да ги подмята ,ха наляво ,ха на дясно-ужас!Жена,и това го изтърпях.И после да видиш още по-голям ужас-помислила задника ми за хралупа и взе да влиза и излиза -вътре -вънка,вътре -вънка-най-малко стотина пъти!И това ,скъпа го изтърпях!Минах през целият този ад ,за да ти я донеса,но накрая трябваше да я изхвърля,защото неможах да я изтърпя,когато се опитваше да вкара шишарките в хралупата.

# 424
                     Зиче,разбрах те напълно ,но ми се иска добрите човешки отношения да са навсякъде и да не губим вяра в тях. Peace Омръзна ми вече  да се сблъскваш с лошата страна на хората почти всеки ден.

# 425
Двама приятели седят на чаша бира и си говорят.
- Вече петнайсет години съм женен. - казва единият. В началото, така я прегръщах, така я целувах, моята жена, че тя се притесняваше, че ще я удуша…
- А сега, как е? - пита вторият.
- Ами, на там вървят нещата…

В зоологическата градина, след операция на слон асистента брои инструментите.
- Нищо не липсва, докторе!
Докторът се обръща и пита:
- А всъщност къде е сестрата?

Двама борци намират пингвин. Обаждат се на шефа си и питат:
- Шефе, тука един пингвин намерихме, к`во да го правим?
- Закарайте го в Зоологическата градина.
На другия ден пак се обаждат:
- Шефе, тука тоя пингвин к`во да го правим?
- Абе нали ви казах още вчера - в Зоологическата градина!
На третия ден:
- Шефе, тука тоя пингвин…
- Абе нали ви казах бе! В Зоологическата градина!
- Ама вече два дена го водим на Зоологическа градина, не може ли днеска на кино да го закараме?

Красива дама се вози с такси. Вече пристигат до адреса и дамата понечва да извади пари за да плати, но уви не намира - просто ги е забравила:
- Забравила съм си портфейла! - започва да се вайка тя.
- Така ли?! - казва шофьора и подкарва в непозната за нея посока.
Стига до една гора, вади чаршаф от багажника и го постила на земята…
- Но моля ви се, как така - та аз имам две деца, не може такова нещо! - мънка тя…
- Няма значение. Аз имам в къщи десет заека! Започвай да скубеш трева и слагай в чаршафа!

# 426
  • Пловдив
Дидия аз също не мога да го разбера това ,защото си мисля че всички са добри но УВИИИИИИИИИ... Tired Изкарват добрината през носа ти която си направила за тях . Whistling

# 427
Диде, Зиче - винаги е имало и ще има и лоши - хубавото е че има и добри! Аз предпочитам някой да ме излъже, отколкото да се съмнявам във всеки - то тогава какъв ще е животът. И може би имам късмет , но съм срещала много повече добро , отколкото зло през живота си!
Аз си тръгвам. Лека и приятна вечер на всички добри момичета - КГБ-ейки! Hug Hug Hug

# 428
  • Пловдив
Марси лека вечер и на теб мила и да пишеш от вас пак не ни изоставяй. Joy Joy
Абе Мастерчето къде се дяна. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Thinking Thinking

# 429
     Диди, нямам нищо против, а и нали съм доайенка в групата- пада ми се и по старшинство! Ха, ха,  хи, хи!
     Ти само уточни датата.  
     Хубаво си е лятото- топло, топло- но поне като мръкне бива! А зимата и като съмне и като мръкне- все студено, че и палта, якета, ботуши, чорапогащи..........
     А бе къде са Римар, баба Галка?

# 430
Танита, аз от следващата седмица /от понеделник/ така или иначе ще съм във Варна и за мен няма никакъв проблем кога. Нека да кажат и другите кога имат възможност. Аз се надявам и Мастърче да дойде и Фурия, доколкото разбрах и двете заради работата не можели да дойдат. Надявам се да измислят начин. Иначе с тях ставаме 7 човека. Нека всеки от тях да ти остави телефона си за всеки случай и да каже дали ще идва. Извинени и неизвинени отсъствия да няма. Naughty

1. Танита
2. Аз
3. Добито
4. Мел
5. Янчето
6. Мастърче
7. Фурия

И понеже си от Варна, пък и другите от Варна да дадат предложения за мястото на срещата - някое приятно заведенийце имам предвид. Мислете.

# 431
  • в малка спретната къщурка
Клиентка се връща в магазина и се оплаква:
- Вчера купих одеало, което по вашите думи е направено от чиста вълна. Вкъщи, когато го разопаковах, намерих етикета, на който пише "Сто процента памук".
- Това е съвсем вярно, мадам. Този етикет е пришит за заблуда на молците!

Eх,как ми се идва на срещичка,но жътва е сега,при мен не става.Почивката сега е само мираж за мен.

# 432
Фурийке, какво работиш бе, че не можеш да дойдеш? Какво жънеш? Комбайнер ли си? Laughing Laughing Laughing

# 433
  • в малка спретната къщурка
Чакам да ожънат и да го прибера. Laughing

# 434
Ами прибирай парите и идвай. Wink Laughing Laughing Laughing И мъжа ми гледа земя, ама още не жъне, щото е царевица тая година.

Общи условия

Активация на акаунт