КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 30

• 22 359
  • 590
  •   1
Отговори
# 435
  • в малка спретната къщурка
Аз не сондирам пари, а зърно.Работя в зърнобаза.
Как се зарадвахме с колежката и започнахме да мечтаем
ако сондирахме коли с пари,как щеше да бъде.
А иначе съм по ходенето,дай ми да пътувам.Мъжа ми все казва,
"горката тя никъде не е ходила "

# 436
Момичета,
Трети ден се движа на автопилот и ви чета,но нямам сили да пиша .
Мечтая,желая сънувам отпуска.
Нищо не може да ме зарадва.
Минко се прибра и каза че от 9 август сме на море.
Ами хубаво му казах.
Сериозно се чудя дали да не напусна.
Вече ми идва в повече този робски труд.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 20:51 от desi_minkova

# 437
  • Кубрат/ Пишурка
 Деси,ние възроптахме преди години и сега за ремант в у-ще наемат фирми.Направо си беше стачка!

Диди,аз,евентуално,мога да дойда в събота и неделя.Независимо коя до септември.Чакам Мастерчето да каже! Тя ще бъде представител на софиянци.Само да не е първата или втората през август,че тогава ще имаме сбор.

# 438
Янче, ами добре, събота и неделя са почивни дни и тъкмо ще са свободни и тези, които работят.

# 439
         Момичета, значи:

Диди, ти в понеделник/7 юли/ ще бъдеш във Варна,
         Янче, ти можеш събота или неделя- говорим за 12 или 13 юли,
         Мастерче, четеш ли- казвай си тежката дума!
         Фурия, разбрах, че си натоварена, но в събота или неделя- 1 ден поне, не почиваш ли?
         Хайде, направете нещо по въпроса!

# 440

Диди, ти в понеделник/7 юли/ ще бъдеш във Варна,

Да, точно тъй - оттогава и до края на юли. Свободна съм всеки ден.
Да кажат Мастърче и Добито кога са свободни, а за Мел ще каже Янчето. Открих днес, че и Светлаибобо /пиша го на български/ също е от Варна, ама май по-рядко пише тук. Ще я информираме и нея, ако трябва на лични.

# 441
Момичета, видях списъка
чудесно ще е ако всички се съберем - и още очакваме -
само желание да има , и възможност.
Аз съм съгласна по всяко време - когато кажете
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 442
  • Кубрат/ Пишурка
Ще сондирам с мъжо и щерките и ще ви кажа.Аз след 9ти юли съм свободна (на 9ти ни е срочния съвет).А ще сондирам с голямата щерка,защото сама с детето няма да ме пусне,а и мисли да почва шофьорски курсове.Нека да мине съвета и ще говоря с Тодор. Въпросът е дали ще можем да се съберем у Мел - тя разполага с един хол,в който има кушетка и две странични легла от типа на ъгловите кушетки.Очертава се да отидем трима,плюс половина.Всъщност малко ме съмнява ТодОрчо да се съгласи,така че може да сме двете с Галена и детето.

# 443
        Добре милички, радвам се, че желание за среща имаме!
        Мастерчето явно я намаше, защото не взема отношение по въпроса, но утре сигурно ще си каже "тежката дума"! Дано да е "ДА"!
        Светла и Бобо- обади се миличка- и аз имам някакъв спомен, че си варненче!

ЛЕКА НОЩ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ БАБЕТКИ-КОКЕТКИ!

ЖЕЛАЯ ВИ СЛАДКИ СЪНИЩА, А ПРЕДИ ТОВА СЕКС,СЕКС,СЕКС- ДО ИЗТОЩЕНИЕ!

# 444
  • София
     Писах много дълъг пост и накрая ме изхвърли.Много се ядосах и вече не ми се пише.Утре пак ще излизам рано и ще се прибера много късно.Прегръщам ви всичките.Лека нощ и приятни сънища!А утре-успешен ден!

# 445
Минавам и аз да ви пожелая лека нощ и приятни сънища!

# 446

ДОБРО УТРО  МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ ! Hug

Аз като почти винаги първа във форума сутрин ,но не и най-ранобудна Laughing- просто работата ми започва в 7.30 ви поднасям сутрешното кафенце! Hug Hug

ДА Е СПОКОЕН И УСМИХНАТ  ДЕНЯТ НИ ! Hug Hug

# 447
gabkata  bouquet,за кафето.Добро утро момичета-кокичета.Приятен ден на всички Hug.

# 448
Добро Ютро и от мен!  Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей ма на - появих се  Joy Joy Joy

Гледам срещичката във Варна сериозно се заформя...Браво,браво  Hug Hug Hug
Само дето аз още не мога да кажа кога и дали изобщо  ще почивам.....Ама вие не се съобразявай те с мене...Ако се събирате,събирайте се...Пък ако ми е писано да дойда до  Варна ще направим и втора срещичка  hahaha hahaha hahaha Мисля,че на никой няма да му е зле  hahaha hahaha hahaha

ЗИче,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 449
  • Кубрат/ Пишурка

ДОБРО УТРО И ОТ МЕН! Ние станахме отдавна,но баба докато направи макаронките да хапне детето и то минало осем.

Мастерче,на теб не ти ли се полага отпуска,все пак? Или да сизираме Комисията в Хелзинки за експлоатация на "детски" труд и нарушаване на човешките права!То бива частна школа бива,ама  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт