КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 30

• 22 355
  • 590
  •   1
Отговори
# 465
                     Здравейте,момичета!
                     Все пак успях да се докопам до нета. Laughing Бяхме навън и сега изкъпани и нахранени спим.
                     Радвам се,че морските организират среща.Чакаме и реализацията и. Peace
                     Танче,то веселата и безгрижна нотка идва когато нямаш грижи.Виж,Жабчето,дойде си дедкото и тя зачезна  Laughing а кво да кажем ние дето дедковците са постоянно на главите ни. Mr. Green То понякога ми писва от него Mr. Green та само ми е до хумор. Sick Да не споменавам,че от ремонтите ми се повръща вече и за моя апартамент време не остава отгоре на всичкото.
                     И ние се канехме да правим обиколка из България,ама ще я видим през крив макарон както изглежда. Mr. Green Дано успеем да отскочим нанякъде за няколко дена.Вече не правя планове щот ми излизат криви.
                     Лек ден ви желая и прохлада в жегата!

# 466
  • в малка спретната къщурка
Върнах се от фризьор,от към прическа го докарах-ниско долу и много филиране,
че то само на коса раста има и качество има и количество при мен.
Защо на килца и гърди не беше така,а то рагу и кожа остана и някой друг собствен зъб.
Танита,какъв колорит бе миличка-работа,работа,работа+домакинстване и за друго време няма.Тръгвам след малко и ще се прибера в десет,моят кандидат дедко и той към десет,а сутринта избяга още в 6 часа.То така по се обичаме,като не се виждаме ,само Добро утро и Лека нощ ако си кажеме.За забележки,само на прибежки остава време.
Чакам да се пенсионирам и тогава да живея,но то с вдигането на годините,мнооооооооого ще има да ме чака пенсията-я чака,я не дочака ама нейсе.

ей, къде са новачките? Дойдоха,заплюха си по едно място и да ги няма.

Приятен следобед,от работа ще ви се включа.

# 467
Дзааак  Laughing Laughing Laughing Laughing
Къде сте бе? Айде слизайте от черешата .Там да не би да подухва повече и да не искате да слизате,а?  Hug Hug Hug Hug Hug

# 468
Танче, съгласна съм за 12 юли събота. Peace Ако някой е против - да се обади! Дай сега да уточним час и място. За мен е удобно по-всяко време, ако някой е възпрепятстван по някое време на деня да каже. Чакам предложения.

# 469
        Аз излизам от 14.00ч. ни е срещата в пенсионерския клуб, там е много приятно- пеем, казваме си вицове, кулинарни рецепти, четат се интересни статии от вестници.....
После ще ходя с малката дъщеря по магазините- трябва ни пластмасова маса и столове за терасата. Така, че ще се включа доста късно. Но, пишете предложения за срещата, като се върна ще ги обсъдим.
        Янчето ще каже, кога ще пристигне - с автобус ли, с кола ли и тя ще уточни часа. С мен проблеми няма да имате, освен майка ми да не ми попречи!
        Чао милички- кака ви е мислено с вас!

# 470
  • Пловдив
Доби, Янче ,ами ние като караконжули тази нощ,ама какво да се прави аз съм свикнала защото съм от тези които спят като зайците .Спя и всичко си чувам,това моето не е сън а само се залъгвам че спя. Joy Joy Joy
Марси ами ние от това напрежение направо не можем да влезнем в релси.С Миши направо сме като умрели марули от напрежението което преживяхме и има още да се тътрим до София.Във вторник ще и махат конците и ще и свалят гипса и ще и слагат друг гипс ,на 15-сти ще и вадят иглите и ще се разбере какво е състоянието с парчето което и сложиха на мястото.Дано да се е захванало че да е всичко наред.После пак ще ходим в Пирогов за раздвижването на ръката и така имаме още много път да се върви до оправянето . Tired
Иначе Вики за сега е много добре и не я боли нищо. Peace
Айде аз отивам пак по задачи че ще се местя на друг интернет.До после. Hug Hug

# 471
аз съм пак тук - излизахме с колежка през почивката, помотохме се навън. Днес тук е поносимо - топло на има ветрец. Дори не ми се прибираше вътре.
Танита - приятно ти прекарване на след обяда!

# 472
  • Кубрат/ Пишурка
 Ако пътувам с автобус в 10 сутринта съм във Варна.Вие предложете място и ще съобразим часа с него.Може би ще трябва да е късноследобедна среща - към 18ч например.Предлагайте и вие.Или по-рано?

Зиче,аз като заспя с топ не можеш да ме вдигнеш,а тази нощ два пъти ставах да угасям след моя,че оставя да свети в коридора,а аз през клепачите направо виждах светлината. Радвам се за Вики! Още доста ще изтърпи,горкото,но дано всичко да си струва!

# 473
  • София
Само да се обадя, че съм жива. Ремонта върви добре, човека е разбран и прави всичко сам.  За съжаление комп. е прибран да не се праши и няма нет. Но в работата са ме налегнали със задълженията на трима с директорски заплати. Те се правят, че не разбират за какво става дума и знаят, че касиерката ще се старае да го свърши/умря циганката/. Но съвсем скоро ще ми писне и ще им връча предизвестието. Не мога да се оправям със забатачени от 5 год и неплатени неща в НАП. Затова гледам да си свърша пряката работа по касата и да се "пенсионирам" пак. От време на време ще надничам.
Оплаках се.
Ани е много доволна  от работата, интересно и е и ходи с голямо желание, нищо че се изморява. Поне тя да е щастлива.
Приятен ден на всички.

# 474
Аиша,бе я ги остави да си намерят друго товарно магаре дето само да работи и да не мрънка...Ама-ха...използвачи такива #Cussing out
Пък ти си гледай кефа вече като се махнеш от там....
Браво ,че на детето му е интересно на работа...

Габи какво стана с люлката?Докараха ли я? Как е ммаммм(малкото Габче)?

# 475
  • София
Мастерче, май така ще стане,  затова гледам да си довърша моята  работа и като ми писне съвсем ще им връча ключа от касата.
Утре нали има лунна диета? Дано издържа, голям глад ще бъде от тази вечер до сутринта в петък.

# 476

Утре нали има лунна диета? Дано издържа, голям глад ще бъде от тази вечер до сутринта в петък.

Има,има,ама ти много дълго ще караш ,а?Аз само 24 часа....

# 477
  • Видин
Ехооо, най после да ви прочета и да сваря да пиша.
Приключих с месечното приключване и сега ще го карам по полекинка Mr. Green
Как сте, момичета? Гледам заформяте среща на морето и ви завиждам благородно, че аз като съм във гъза на географията немога да се придвижа бързо до морето. Crazy
Марси, Аиша, след ремонта ще чакаме снимки да видим какви красоти сте сътворили Peace
И аз се запалих по корка, но тук във Видин незнам дали ще намеря някъде.Трябва тези дни да поогледам Rolling Eyes

Зиче, така е, когато човек е много напрегнат и изморен вместо да спи се оказва, че неможе.Много късмет ви желая на следващите ходения в София HugВики е герой! Heart Eyes
Мастерче, ти душицо май много се преуморяваш с тази работа.Намирай си време за почивка Heart Eyes

Аз да ви се похваля, че снощи ни монтираха климатика в хола и сега ни едно  хладничкооо Mr. Green

Хайде черпя ви по една биричка в тази жега:
Биричка

# 478
Жаки,честит ви климатик  Crazy
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 479
Жаки, честито и от мен - с кеф да си го палзвате! Hug
Само се чудя с тая бира, която си показала за какво ви е климатик! newsm78
Мерси!
Ох, само да свършим някога , непременно ще покажа снимки( ако е за показване де) Замислила съм едни чудесии , а нямам представа какво ще се получи newsm78 Дано стане , че много пари ще ни струва, а аз започнах вече да се чудя дали няма да сътворя някоя тъпотия!
Стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт