КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 30

• 22 349
  • 590
  •   1
Отговори
# 495
Деска как ти е ръката?

# 496
  • София
   Здравейте момичета! Hug Hug Hug
   Току що се прибрах и ви прочетох.Много ми вдигате настроението!Мастерче,как си ?Откога не сме се засичали?
   Момичета,станахме по-вече и аз нали съм малко....не мога да си спомня всички имена едновременно и ме е страх някой да не се засегне.Затова ще пиша общо.
   Само за Габчето ще попитам,защото знам,че много се измъчиха с този гипс.Броя дните,когато ще го махнат.Габи,как си миличка?
   Чета,че някои са на море,други правят ремонти,а пък аз да ви кажа новото при мен.Ходя по задачи и се оглеждам във витрините,покрай които минавам и със задоволство установявам,че ми личи намалението на теглото.Нямам думи да ви кажа колко съм доволна,но още много се иска.Стискайте ми палци,защото имам нужда от подкрепа!

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 21:16 от baba iaga

# 497
Аз момичета май ще работя в ползу роду.
За сега няма да излизам - много ценен кадър съм.
Но може би ще изляза в болнични  Embarassed
Че стана днес малка,но друга беля,но лоши неща в тази тема
вече  Naughty

# 498
Да Яге,не сме се засичали отдавна.....Щом сме здрави е добре.....Дано и ти да си добре и духом  Hug Hug Hug Hug Hug

# 499
Здравейте!Да се запиша и аз във вашият клуб по покана на TheNMaster.Както вече писах и на нея аз съм от темата за пътуващите татковци в която пише Жабка и от нея знам,че при вас е весело и затова хвърлям по едно око от време на време.Казвам се Валя и съм от Казичене.

# 500
Здрвей Валя от мен и добре дошла.
 Hug  bouquet
Дано се чувстваш добре при нас.

# 501
  • София
Валя добре дошла!Казичене го знам добре,а двете сме адашки.

# 502
Добре дошла и от мен Валя! Hug Тук приемния изпит бил да кажеш някой виц и нещо за себе си. Laughing Laughing Laughing Чакаме инфо.

# 503
  • Кубрат/ Пишурка

Добре дошла на Валя!Дано стане от редовните,че периодично посрещаме,а после се загубват.Разкажи нещо за себе си и да не забравиш вица.
 Аз ще полягвам,че днес цял ден тичам подир малкия,а и не щя да спи следобед и сега мене чака.
Така че ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!

# 504
         Момичета, прибрах се, изчетох ви.
         Янче, добре за срещата казваме- събота 12 юли в 18.00ч.
         Къде предлагате да се срещнем- направо в някое заведение ли, или пред Катедралата има пейки, или зад стария съвет/сега съд/ също има пейки, или пред съвета/съда/ до шадравана има също пейки там да се чакаме. И после ще решим край морето ли ще ходим на капанчетата, или някъде из центъра.
         Жаки, честито ти придобивка, съвсем актуална е!
         Валя, добре дошла при нас! Дано да ти хареса нашата компания!
         Зиче, дай Боже, всичко да е добре с Вики! Успех, от сърце!  Hug Heart Eyes
         Габи, утре стискаме палци за Габчето! Успех, от сърце! Hug Heart Eyes
         Лека и прохладна нощ ви желая на всички!  bouquet

# 505
Добре дошла на Валя!

baba iaga,страхотно!  Peace

Деси, недей, стига бели, дано не е нещо сериозно  Praynig

Лека нощ ви пожелавам!
Ще ходя да лягам, едва ли ще мога да заспя, че утрото ще е раздяла....
Но поне да си нагушкам половинката : luvbed

# 506
  • Видин
Ку ку Grinning влизам набързо докато мъжо  е в банята Wink
Валя, добре дошла при нас  bouquet
Ще лягам, че снощи много окъсняхме и сега ми се спи от рано.
Доби, и аз имам намерение да си нагушкам половинката Joy
Лека нощ, бабетки- кокетки! Heart Eyes Hug

# 507
Добре дошла Валя  bouquet.Люлкатадойде вчера следобед,но малкото newsm32изобщо не стоя в нея.Днес следобед,обаче повече от час я люлях и й хареса.Лягам с мисълта,че утре може да е последния ден с този гипс Praynig Praynig.

# 508
  • София
  Габи стискам палци и утре вечер като се прибера да ви заваря без гипс,на люлката.
       Момичета,лека нощ и от мен!

# 509
Аз влизам да ви кажа Лека нощ, сина ми досега беше на компа и по-рано не можах да се включа. Танита, утре вече ще му мислим. Сякаш първо да се срещнем някъде и после да мислим за заведение, както кажете и вие, нямам претенции. Аз повече се чудя как ще ви позная. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт