Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 14 ...

• 25 715
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
  • По света и У нас
Приятно проста  - за дрешките няма срок, само да са за сезона  Wink .... иначе гледам транспорта вече е уреден  Mr. Green

goguna - чудесна идея  Peace

Единствено забравих да добавя и нуждата от памперси   Peace

# 31
мацки,знам че сме настроени ваканционно и тези жеги ни смазват(поне днес е прохладно-слава Богу),но имам молба да се съберем тия дни-да кажем петък ве4ер или събота през деня(може и неделя)-имам да обсъдя с вас някои неща относно ДБМ-да ви представя правилата и задълженията на доброволците , за да прецени всяка от вас за в бъдеще дали желае да бъде официален член на движението- Peace( с някои от вас ве4е го говорихме,но искам да ви запозная с документите,които са нови)
дайте предложение кога и къде???? Hug

# 32
аз за петък вечер съм на линия  Peace
в събота и неделя не съм в Б-с

Мадлена е имала предчувствие. Снощи ми пуснала СМС, че поради концерта в Каварна в петък е фри, та предложи и тя сбирка   Laughing

# 33
аз за петък вечер съм на линия  Peace
в събота и неделя не съм в Б-с

Мадлена е имала предчувствие. Снощи ми пуснала СМС, че поради концерта в Каварна в петък е фри, та предложи и тя сбирка   Laughing
ok-значи нека е петък-аз мога обаче лсед 8.30-9.00-така че ако искате да я фиксираме за 8.30-къде???МЪрфи???или някъде другаде на открито да не става задимено за  preggo

# 34
Ети, ами ако можеш запази на Мърфито маса за 20ч. - докато се съберем ще стане и половина  Wink

Аз ще се обадя на Мадлена и на който забележа, че не е влизал   Peace

# 35
  • По света и У нас
Аз за петък ще намина, но за малко   Wink, като не си отпразнувахме годишнината от сватбата с кумовете навреме, сега по никое време  Mr. Green

Момичета, имам предложение относно втората тента за Средец, видях готови конструкции за монтаж /не от сгъваемите/ + платнище в Бриколажа. Цената беше между 280 и 450 лв, т.е. при всички случаи се вместваме в бюджета. По малката тента беше 3х3. Опитах се, но малко безуспешно да се свържа преди малко със Средец. По-късно отново ще опитам: да измерят те приблизително външния размер на единия пясъчник  Peace Направо да не се бавим, а да взимаме една такава тента, и най-късно следващия уикенд да организираме транспорт + монтаж. Така ще имаме повод да видим и дечурлигата, а и пакетчетата можем да отнесем  Wink
Някой нещо против  newsm78

# 36
Аз доколкото помня, цената за изработката беше 250 без платнището, нали?
В такъв случай - офертата на Бриколаж е много добра, стига конструкцията да е стабилна  Peace
Аз съм за  Peace

ЕТИ, запази ли маса? Да звъня ли на Мадлена?

къде се изгубиха всички  newsm78

# 37
сега влизам-не съм от снощи-ще запазя маса днес-за колко 4овека оба4е???тука е бомба паднала-никой не минава Crazy

# 38
  • По света и У нас
По-скоро всички са го раздали къде отпускарски   grinning039 , къде работно  afwitch
Ей сега след малко ще понапускам малко sms за сбирката утре, а дано успеем да се съберем повечко  Peace

# 39
Здравейте, надявам се, че не е неудобно да се включа в темата. Аз също съм от Бургас и много бих искала да помогна на дечицата, за които всички Вие полагате толкова много грижи и усилия за да се почувстват щастливи. Не зная какво точно да закупя и къде да го доставя и поради това, моля някой от Вас да ми пише на лични. Ще се радвам да се запознаем и да помогна с каквото мога!   

# 40
  • на правилното място, в точното време
Аз минавам и ви чета, ама ми е гадно, че сте ми далече.... Blush

# 41
Люси мерси за смс-а   bouquet
довечера и аз ще дойда
къде е Мърфито ?  newsm78

# 42

В Лазур е
Значи като се пресече бул.Демокрация на светофара от страна на ОУ Васил Априлов , се тръгва надолу към флората м/у Краставицата и високия блок /не знам кой номер е/ Та продължавайки надолу по тази улица все, ще видиш едно дървено заведение - има и отвън маси в паркчето

голямо обяснение додах, дано сте ме разбрали  Embarassed

# 43
Благодаря Люси за съобщението!  bouquet
Много съжалявам, но няма да мога да присъствам, тъй като в събота и неделя съм на два рождени дни и съм ангажирала майка ми да гледа малкия, и ми се струва малко нахално да искам да го гледа и тази вечер! #CrazyИначе си мислех, че мога да го взема с мен, ако е ранна срещичката, но нали трябва да се съобразим и с работещите майчета!Така че ще чакаме вести от срещата, защото аз редовно преглеждам темичката и ще се радвам ако мога да бъда полезна с нещо! Heart Eyes

# 44
  • По света и У нас
aurum13 - добре дошла  Hug Писах ти на ЛС  Peace

Само за инфо:
ellyst и sisa_g - по всяка вероятност ще успеят да дойдат довечера  Peace, svra4eto - е малко на кантар покрая анганджименти  Mr. Green

ааааа Приятно проста - ти още ли се колебаеш с идването  Wink .... хайде че то лятото мина  Mr. Green и ще изпуснеш плажа с тези темпове  Mr. Green /все пак да не те дразня повече  Wink/

Общи условия

Активация на акаунт