Отговори
# 225
Дезирела честито за изпита Peace
Трикси я си седи и си почивай, ти и бебето сте най - важни Peace
Момичета, да ви кажа аз се зарових в архива на форума и намерих една тема, казва се "Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!" потроших се от смях Joy Joy Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28316.0
Ако имате време почетет и се забавлявайте, има уникални подадения Peace

# 226
trixy, браво за прегледа и браво на бебека, че така бързо расте. За работата май наистина е по-добре да си си вкъщи - хем ще ти е спокойно, хем ще имаш време хубаво да си отпочинеш докато се появи бебето. Иначе и на мен не ми се яде много, много месо, но мога да ти препоръчам да пробваш с чиста свинска пържолка, на мен от това не ми се повдига и не ми става тежко Peace

# 227
Трикси, колко тежи твоята беба? Забравих да те питам?

# 228
Здравейте и от мен. Аз му ударих един хубав следобеден сън  Simple Smile - това е нещо, което не ми се случва често, но явно съм имала нужда. Иначе при нас се опитва да попревалява дъжд и много ще му се радвам, ако завали както трябва, за да поохлади въздуха, че иначе не се диша направо  Simple Smile
Пуканка направо ме разби със зоологическата градина у вас  Shocked И ние имаме две кучета и четири котки, но те са на двора. Даже се бъзиках със свекърва ми скоро, че всичко й завещаваме на отглеждане - кучета, котки, деца  Joy
Иначе ме хвана много яд онзи ден на кучката, тъй като едната котка е дала поколение в момента, като едното коте беше страхотно - черно, пухкаво, със зелени очи и мъжко.И малкия толкова му се раваше, само че милото паднало точно в устата на кучката, която естествено не му прости  Sad От друга страна я разбирам и нея, тъй като ще си има кученца и както казва мъж ми "Всички женски в такъв случай, стават злобни  Wink".
За хемоглобина предния път пих в последния месец, тъй като беше стигнал 96. И така се бях изплашила, че нещо ми има, преди да се усетя, че желязото променя цвета на консистенцията  Joy Тавя, което пих беше ферофолгама и за 1 дни ми върна хемоглобина в нормални стойности.
Сутиенът от Данет и още един подобен, пак от там, си ги купих предния път и продължавам да ги нося - много са удобни - не са се развлекли и т.н. Когато излизам някъде обаче, все още си нося дантелите и банелите, тъй като при мен няма голяма промяна в подгръдната обиколка, а пък на чашките им махнах подплънките и изглежда добре  Grinning
Бебочка на темата за муньовците и аз много се бях смяла преди и редовно четях на мъж ми. ПЪк не си спомням дали не съм го изтипосала с нещо там  newsm78 Също така има и номинации за Муня  Grinning - пак е доста забавна тема.
Сев малкият като се роди, тъй като беше с проблемна кожа, още от самото начало започнахме с медицинска козметика на Себа мед, като с лосиона за тяло му мажех и лицето. Проблема ми беше, че трудно се намираше и трябваше да давам предварителна заявка за нея.
Като се сетя още ще пиша  Hug

# 229
  • София
Благодаря ви, милички! Ще се въоръжа с търпение и ще почивам, няма начин!
bebo4ka, забравих да питам  ooooh! , така се бях ошашкала, голям съм заплес! Важното е, че доки каза, че всичко и е както трябва!

# 230
  • Велико Търново
Моля ви кажете ми, необходимо ли е предварително записване за лекциите провеждани от сп.9 месеца? Утре сутринта има такава в Търново, ама чак преди минути разбрах, че ще мога да отида. Да не ме върнат утре Sad

# 231
  • София
Nadejda:))), трябва предварително да се запишеш!

# 232
  • Велико Търново
Ще ме върнат ли?  cry

# 233
Здравейте отново момичета! Благодаря на всички за отзивчивостта. Мимисофия да ще си правим компания по нета и по бързо ще ни мине времето до октомври. За хемоглобина и моят е нисък продължавам да пия малтофера защото от него аз нямам проблем със запека. Целувки на всички!

# 234
Здравейте ммомичета изследванията са ми нормите  доки e казала много да си почивам.

# 235
Брей чак сега се прибирам. В 15 ч. с EkaterinaM се появихме пред кабинета на доцент Томова, но тя се случи че дойде към 15.40.  Беше ми много приятно на прегледа, доцент Томова говори през цялото време и обяснява. В общи линии повтори всичко което беше казал д-р Марков. Бебо се развива нормално, и тя потвърди че е мъж Simple Smile EkaterinaM разбрах, че е ок също, но тя утре ще ви даде подробности. Аз чакам следващия преглед с моя си доктор на 10.07, че тогава ще правим и изследвания на кръв и урина.
Иначе жегите продължават да ме мъчат. Краката ми се подуват страшно, ама ще се търпи.

ПуканкаZ бебешката снимка на папагала е страшна. Много ме кефи.

# 236
Пак съм аз ама като не чета както трябва. Mylili не знам защо те обърках с Мими и тя сигурно се чуди за какво става въпрос. Приятно ми е да рзговарям с всички вас но отговора ми беше насочен към Mylili надявам се, че ще ме извинят и двете за грешката.

# 237
Привет и от мен в тези жеги направо се размазвам и не ми се прави нищо,ама днес трябваше да отида на ендокринолог ,прави ми ехограф на щитовидната жлеза и ми откри няколко възелчета,които ще трябва да следим.Пусна ми и два хормоно ама ще ги  правя другата седмица -дано всичко е наред и не се налага нещо да се прави.Спомням си че и други мами имаха проблеми с тази жлеза,дали са такива и вашите ,а? Малко съм стресната при положение че нямам никакви симптоми освен баналното безсъние ама така е то по време на бременност всичко става един хаос особено хормоните.За капак и тъпанарите от НОЙ пак ми пратили писмо ,че болничния ми от МАРТ,не можели да ми платят тъй като съм нямала декларация за банкова сметка  #Cussing out-а такава писах и счетоводителката ми твърди че я е предала ,направо вече не ми се занимава с тях за тези 180лв #2gunfire
Ох,отивам да приготвя нещо за вечеря че да се успокоя малко,извинете ме ама ,днес ми дойде в повече!

# 238
  • Варна
Лелееееее, не издържам повечеееееееее.Срещу нас има циганска сватба и цял ден слушам някакъв цигански оркестър до оглушаване. Пък ква трибуна с балони са избачкалииии. Дано това не значи че ще стоят тука 3 дни. #Crazy Мъжа ми като си дойде може да го помоля да ги снима и да ви покажа за кво иде реч. Close

# 239
Ето ме тук отново след прегледа. Доки каза, че всичко ни е наред, мери бедрата, главичката, ама не помня размери. Знам само, че си отговаряме на 25 г.с. и сме вече 940 гр. И ние още не сме се обърнали, ама има още много време и това да стане.

muci_88_
, радвам се, че изследванията ти са добре. Почивай си повече и дано да няма повече проблеми при теб.
mimisofia, хубаво е, че Томова ти е потвърдила думите на Марков. Бъди спокойна вече

Общи условия

Активация на акаунт