Умопобъркваници и мистерии-23

• 52 093
  • 1 707
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз ще помъча последната. Отворих шкафа с жабата и взех книги. Напълних чашата с кафе и взех чук.
Как да сглобя тая тъпа маса, пък за йероглифите да не говорим  ooooh!
Или играта е тъпа или е нещо супер лесно, за което не се сещам  #Cussing out
Ми то когато има надпис на стената, можело да се сложат пироните и с чука я сглобих. Сложих трите неща на масата и се появи една жаба. Останах само с ключа и не мога да отключа. Излязох.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 20:36 от _baby

# 1 516
зареждам последната Peace

нямам чук и не мога да намеря кафе.....

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 21:50 от Пазя го въф тайна!

# 1 517
инка62,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И ДЪЛГОЛЕТИЕ
bdbaloni

днес малко късно се включвам

накрая съм само с ключа ,но не мога да изляза newsm78

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 00:15 от galinski

# 1 518

нямам чук и не мога да намеря кафе.....
Кафето се налива като заместиш чашата до самата течност. Чука май беше под масата, но май първо се налива кафето в чашата. Аз съм се зазяпала в Лас Вегас и не съм усетила как са минали четири часа  ooooh!, иначе щях да пиша по-рано.

# 1 519
  • София

galinski,
Благодаря за пожеланията!  Heart Eyes   bouquet
(Почерпката е по-нагоре!   Wink )

Появи ли ти се жабата с вратовръзка най-накрая? Ако е така - сложи онова, синьото чудо, с двете лупи, в черната дупка, дето е отдясно на вратата. Като стане цепка там - пъхни наръфаното нещо, наречено ключ. Peace

# 1 520
  • София
За лека нощ мисля да изиграя http://www.doodoo.ru/games/3960-summer.html
Имам бинокъл, с който гледах мацките как се пекат на плажа,  Blush Joy монетка, чук, дървета и кибрит, които съединих, брадва, уловена рибка ....
По пътя на логиката трябва да сложа огъня на местото му, а над него рибата да се върти, на шиш. Да, ама на мен не ми дава да направя това - явно някъде бъркам. Outta Joint

Оставям я за сутринта.  ooooh!
Явно днес не ми е ден за игри, а за празнуване!  Whistling   Blush

# 1 521

galinski,
Благодаря за пожеланията!  Heart Eyes   bouquet
(Почерпката е по-нагоре!   Wink )

Появи ли ти се жабата с вратовръзка най-накрая? Ако е така - сложи онова, синьото чудо, с двете лупи, в черната дупка, дето е отдясно на вратата. Като стане цепка там - пъхни наръфаното нещо, наречено ключ. Peace
Това са любимите ми бонбони eat
всичко ми е както трябва и черното ми е във вид на ключалка и "влача"ключа,но не иска бе  33uu

стана-след около 30 опита Laughing Peace

# 1 522
  • София
Малко е шашкънско това вкарване на ключа!  ooooh!
Опитвай пак! Няма начин да не стане, освен ако не се е скапала играта ти нещо.  Tired В тази игра имах проблеми с масата и поставянето на нещата отгоре й.
И после преигравах пак, за да се появи жабата с вратовръзката като хората - подскачаше ми само на един крак и нищо не искаше да прави!   ooooh!

# 1 523
  • София
Хайде на новата игричка!  Grinning
http://www.newgrounds.com/portal/view/453612
Играе се за време - 15-16 минути. Един път изгърмях .....  Blush
Има бая тарашене  ooooh!  - реди се и пъзел, търсят се кабели .....
Ще се наложи да ви оставя да я играете сами, а аз после ще я изчета!  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 10:32 от инка62

# 1 524
  • София
Намерих някаква домакинска лопатка, ножица, части от бележка, която се сглобява когато се намерят всичките части, снимка, кламер, молив, листче с надпис, нож-кинжал, част от кабел, отверка. Заключените чекмеджета се отварят с подръчните материали.
Намерих код за компютъра, ама като не можах да го включа ....  Crossing Arms

# 1 525
За добър ден я зареждам.
После ще видя и другата.
=============
Сложих рибката на шиша, но не ми разрешава да сложа дървата и да ги запаля. Изпекох я, дървата се палят в близък план. Червенокосата я изяде, изпод нея взех едно пиле-горкото....
Излязос с  хепи енд.
==============
Зареждам последната на Инка.
Имам 2 ножа, парче кабел, ножица, кламер, няколко парчета пъзел, снимка и химикал.
Като се кликне на окото на Джокондата и се появява сейф, който иска код.
Имам ключ-използван, взех отверка и парче дъвка.
Взех една бележка с част от кода, намерих на дъното на сивото ковчеже и гаечен ключ. Взех част от тръба, с нея свалих часовника и от него с гаечния ключ взех син кабел.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 14:37 от Сапфира

# 1 526
  • София
Много бързо се гърми в тази игра!  ooooh!
С отверката се развъртат разни неща - контакта на компютъра в стената, където се слагат намерените краища от кабели; с отверката се отваря и бомбата, ама няколко пъти гърмя на нея, и няколко - не, та не знам кой кабел да не се натиска; с гаечния ключ се развива решетката зад малкото шкафче, при паяжината, а от там се взима тръба.
Два кабела се взимат от часовника след серия подготовки преди това. ooooh!
Изобщо - шантава игра, на която 10 пъти намирам и още и още неща, ама бомбата ме изхвърля навън. Sick

# 1 527
  • София
Като се кликне на окото на Джокондата и се появява сейф, който иска код.
......Взех една бележка с част от кода, .....

Сапфира, този код, който си намерила е за компютъра, а за картината ти се изписва на компютъра - поне аз така разбрах, ама може и да бъркам ...  newsm78

Трябва ти и червен, а той се взима от лампиона, когато е изгасен, с ножа.

# 1 528
Започвам я за 3-ти път и сега ако не успея, я оставям.
Тъкмо се зарадвах, че открих доста неща и БУМ!
А не-отказвам се!!!
Сега се опитах да поиграя на компа и пак: риплей! #Cussing out
ТЦ!  Naughty
============
Инка, имах и син и червен кабел-поставих ги даже, ама то нерви като корабни въжета трябва да имаш с тая игра....
Ще търся нещо друго.

# 1 529
Ето една http://www.so-room.com/contents/flashgames/aquaria2.php, аз не съм я играла. Единственото, което мога да направя е да направя едно нещо в бял цвят.  Rolling Eyes Има някакво прохождение в руския форум, но разбирам само цифрите  Blush

Общи условия

Активация на акаунт