Умопобъркваници и мистерии-23

• 52 079
  • 1 707
  •   1
Отговори
# 1 575
Нещо не мога да разбера как става това със запалването newsm78
Сложих диаманта на крака на масата, сложих и стъклото,  но и със стъкло и без стъкло, газта не ще да се запали Naughty
..........
Стана.

# 1 576
http://www.doodoo.ru/games/3983-wings-of-freedom.html Ето една за добро утро, но аз ще пътувам и довечера ще доигравам. Препекох една филийка и получих число. Отворих едно шкафче и взех чук. От 4 неща в инвентара ми остана активен само ключа, но не разбрах къде да го ползвам. Кажете кое е ID-то за лаптопа и какво се чупи с чука.
Препекох хляба, взех числа. С раковината отворих шкафче-взех чук. Счупих с него дясното стъкло-взех лист с цветна цифра. Взех встрани от шкафа парче стъкло. Над Тв има бележка с код. С ключа от средата на стаята, отключих на онова жУвотно решетката.
Горе над компа има ключ който не мога да взема обаче.
ID: има го на прозореца до ТВ/завърти екрана за да го видиш/ Паролата я има на другия прозорец-като изгасиш осветлението. Дава подсказка за бележката на ТВ.
До тук съм. Ако някой напредне да пише.
Ще я продължа после, че днес половинката е рожденник и ще се приготвям....

# 1 577
Долу, под компютъра има ниша с кутия в нея.Вкарваш кода от препечената филийка и ти дава лопатка.С нея изравяш от саксията въдица и с въдицата вземаш над компютъра ключ.Ключът е за изхода, но трябва и код.
.........
Аз пък не мога да намеря нито раковината, нито бележката над TV-то.Не мога да отворя и чекмеджето съответно...
....
Сега рестартирах и се оказа че съм имала бележката с цифра не нея.

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 09:34 от stella_70

# 1 578
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!! Hug
Започвам и за последната игричка!!

# 1 579
  • София
Добро утро и от мен!  wavey
Зареждам последната.

========
Много йероглифи, много чудо.
Не ме пуска в играта  Crossing Arms  - праща ме все на първата версия ....   ooooh!

Добре че се оплаках, та ме пусна да вляза!  hahaha

# 1 580
  • София
.........Аз пък не мога да намеря нито раковината, нито бележката над TV-то.Не мога да отворя и чекмеджето съответно.......Сега рестартирах и се оказа че съм имала бележката с цифра не нея.

Раковината е отдясно на пианото, долу някъде, при един контакт   (пиано и контакт Shocked  ). Бележката е над телевизора, горе, в десния ъгъл и се вижда точно къде е на компютъра.  Hug
Паролите за него са над телевизора, на прозореца и на огледалото, при загасена лампа.  Peace

# 1 581
  • София
Трябва да се намерят 3 цифри, с различен цвят - синя, червена и жълта, за да се излезе през вратата. Аз намерих само жълтата и синята, а червената налучквах - оказа се 6. Така излязох, ама не знам с какъв край. Tired

Накрая ми даде някакъв Memo Code. Shocked

# 1 582
  • София
Долу, под компютъра има ниша с кутия в нея.Вкарваш кода от препечената филийка и ти дава лопатка.С нея изравяш от саксията въдица и с въдицата вземаш над компютъра ключ. Ключът е за изхода, но трябва и код.

Ключът не е за изхода, а за вратата до оранжевото жУвотно. Там има малки бели и оранжеви жУвотинчета, които показват кода на вратата за изхода. Трябва да имате вече синьото и жълтото число от шкафа и над телевизора. Третото число е от малките жУвотинчета + 1.

# 1 583
Аз излязох.

# 1 584
Здравейте  Hug
започнах тази : http://www.t2bp.net/pocopoco/t2bescape2_en.html  - играна ли е ?

# 1 585
Няколко страници по-назад и е много хубава.

# 1 586
Не мога да пиша на компютъра / на играта / - как се въвежда кода? Дава ми да изписвам само цифри  newsm78
Не мога да се справя с този код  Embarassed Thinking / загубила съм форма  Rolling Eyes /
ЕЕЕ  най - накрая успях

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 19:39 от magi_77

# 1 587
IVDQHA или IUDQHA - Това се въвежда на лаптопа, за да отвори първата жаба. За да отвори втората беше QBAENA. Копи и пейст и дано да стане. Може да въведеш и двете и после да идеш да отвориш жабите. Ако това за втората жаба не стане пробвай с това 58042, защото не помня тези цифри за къде бяха.

# 1 588
IVDQHA или IUDQHA - Това се въвежда на лаптопа, за да отвори първата жаба. За да отвори втората беше QBAENA. Копи и пейст и дано да стане. Може да въведеш и двете и после да идеш да отвориш жабите. Ако това за втората жаба не стане пробвай с това 58042, защото не помня тези цифри за къде бяха.
Благодаря  _baby  - направих го с помоща на word - там написах кода и paste на компютъра
Излязох  Peace

# 1 589
За първата жаба е с U, а това с цифрите се изписваше на елката и като цъкнеш на зеленото копче, над дивана изписва кода за втората жаба. За да светнеш пак цъкаш зеленото копче на елката. Понеже знаеш кода, може и да не използваш елката.

Общи условия

Активация на акаунт