АПРИЛче иска на море - дупето да си пече

• 15 635
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро!

Ние пък гледаме главно Айнщайна, Татко Барба не го ще За Пчеличката Мая не съм се естила! Ще взема да опитам!

# 106
Откъде да ги тегля?
Пчеличката Мая може и да му хареса.

# 107
Добро утро:)
Енви, ние не се доредихме за цирк Балкански. Не знам дали е топло вътре, но тук имаше представления и от 8 часа. Тогава ще е хладно. Но пък е към 3 часа май. Вили ще издържи ли до 11?

Аги, "Цар лъв" и "Книга за джунглата" препоръчвам и Франклин естествено. И весело изкарване на срещата довечера.

Роди, изобщо на морските априлчета толкова им завиждам за вечерния плаж. Успех с махането на памперса.

Шошка снощи пак си беше с гащи по нейно желание. Даже през нощта е спала чисто гола. Ще видим какво ще излезе.

Аги в зоо-то е много топло според мен вече. Тия асфалтови алеи без дървета лятото те морят.

Що не направим една борисова сбирка някой уикенд (може и този) ?

# 108
Оооо, аз на Цар Лъв рева като магаре...ужас!
Книга за джунглата ще търся и Франклин, добри идеи, мерси! Hug

# 109
  • Русе
Привет!
Честити отминали празници на Дани-тод, Мамчето, малкото и голямото Янче!  bouquet

Браво на заслабналите и слабеещи мами! Peace

Ванче, мрънкай, мрънкай...  Hug BTW, голяма далавера си е да го дадеш на ясла в провинцията  Wink - безотказно свалят памперса за броени дни! Sunglasses
Та, Диди от есента си е без памперс на яслата и ми я хвалеха, че само тя и още едно момиченце са единствените без никакви пропуски, ама аз се притеснявах да махам памперс в студеното и така си откара доскоро... (заради моя мързел)  Embarassed Както и предполагах, си беше готова отвсякъде и махането отне 2 дни..., обаче си има проблем с акането - първите 2 дни се запече, та опряхме до разхлабителен чай, веднъж се изака частично в гърнето, частично на килима (за ужас на баща й, който вместо да я похвали, че си е събула гащите, за да не се изцапа, я наказа  Rolling Eyes Embarassed) ... Сега имам съмнения, че пак се е запекла... Confused, и ще питам в яслата дали случайно не ги е "ощастливила" там...

Черепахче, ама съвсем дибидюс ли спа Писанчето? Blush

И при нас "Пчеличката Мая" е много вървежна, наред с "Ну Погоди", "Том и Джери", "Немо", "Грижовните мечета" и "Реактивните момиченца".

Татянка, честит ви финал! Hug
Сега, като отпаднаха всички братя славяни, почвам да викам на принципа - откъде съм имала гадже  Laughing Crazy. Та, за Германия ще съм  Blush, обаче можеше да се падне и държава на друго гадже (че са все от футболни сили  Mr. Green), и тогава щях да викам за държавата на по-интересното гадже..., мхъъммм hahaha

# 110
Иленко Joy hahaha Аз само с руско мога да се похваля, ама ей на отпаднаха Mr. Green
Дибидюс. Приспа ме тя , както обикновено става и отишла при баща си да си играят и после си легнали заедно. Той си свалил тениската, тя поискала да и свали и на нея потничето. По някое време тайно си е махнала и памперса. Сутринта я угадих Embarassed

# 111
Дечицата пак бяха вече навън от нашата група, но е адски задушно отсега  ooooh!
Красе, за да има пари - трябва и работа, нали  Mr. Green милата женица - как без климатик в тия жеги  Rolling Eyes Аз след като забременях (а бях супер зиморничева не знам как се пише тая дума) много ми е топло, постоянно ми е топло, и си мисля даже преди малко като идвах към офиса - ако след 2ра бременност ще бъде още по-зле - не знам тогава  Crazy
Ооо, в неделя определено ще викам за Испания, макар че е Петровден и едва ли ще гледаме финала де, не се знае на какъв хал ще сме  Mr. Green може д авърви за фон  hahaha
Аги, весело изкарване  Hug И Алекс като види Шрек му казва Шеки, но не е гледал филмчето, а всичко тръгна от едни чорапки, на които има Шрек. Филмчета не пускам аз  Mr. Green
Енви, и аз много исках да го заведа, но знам, че няма да се задържи и ще е безсмислено, но можете да пробвате де  Peace
Янче, бравос на Симонка  Hug
Иленко, Иленко  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Умори ме  Mr. Green

# 112
  • София
Добър ден!

Тони нещо пак се разболява и пак с неясни симптоми само лека температура. Дано да е нещо леко и временно, а не пак гнойна ангина.

По въпроса за диетите няма да се включвам, не спазвам и не мога да ги спазвам. По време на бременността бях качила около 30кг и се чудех как ще ги сваля, като не мога да спазвам диети, е слава богу те сами си изчезнаха за 1г, незнам как, явно е генетика.

По въпроса за гледането на детски филми, да ви питам по колко време гледат, тоест им се задържа вниманието. Тони повече от 10 мин не гледа, става му безинтересно.

Това е от мен и стискайте палци Тони да не се разболее.

# 113
Филми не пуска на Велина, т.к. НЕ ИСКАМ да се пристрастява съм ТВ-то или РС-то!  Naughty Поне не сега! Crossing Arms

Снощи баща им решил, да им пусне някакви Барбита по РС-то, уж Велина да гледа, тя обаче пак хукна из къщата, но брат й остана със забит нос в монитора, докато не свърши филма. Close

Та, Скарлет, не, не си задържа вниманието на филмчета, което поощрявам. Peace

Ильенко, липсваш! Hug

# 114
  • нейде там, където ....
Добър да е денят ви!

Аз пускам доста песнички на компютъра.
От филмите - патето Яки. Но е на английски. Татко Барба на български ли го имате? Нашия е на френски, не му обръща внимание. Но така или иначе, повечето пъти батко му избира филмите, а после праща Митко да ми каже кой филм да пусна. Поглежда ме невинно и ми казва - ама той Митко го поиска. За филми като Хайди, Артур и минимоите - как ли ще му повярвам . .
Иначе, Митко е вече готов да ходи без памперс, но мен ме е страх още. През почивните дни ще поработим по въпроса.

А, то верно петък!

# 115
  hahahaJoy rotfImbo

Какъв жален поглед има туй животно!

# 116
Еее, не Joy hahaha
Паднах просто, разпратих я на хиляди хора тази картинка. Просто е уникално сурикатчето Joy

Скарлет, СИмона гледа по час и нещо. Стискаме палци

# 117
За вас петък е ден на радост, за мен - не чак толкова, но поне утре помощта ще си е цял ден вкъщи и ще го натиря от сутринта да разхожда децата. Аз, надявам се, ще поспя.

Иво въобще не се заглежда по телевизия и филми. Пробвала съм да му пусна на компа Леополд и други руски детски, като аз обяснявам и превеждам през цялото време, но интересът е около 5 минути. Това е добре, аз, също като Енви, не искам да се пристрастява към гледане на телевизия.

Дани вече си има два долни зъба Simple Smile Днес гриза бисквитка по този повод.

# 118
Тъй тъй, zа испанците Ще викате, а?  Twisted Evil Няма да по4ерпя пък като спе4елим  Crossing Arms

СноЩи имахме странна слу4ка. Милена по принцип категори4но откаzва да спи при нас. Слу4вало се е да се буди от коШмар или от нераzположение и да съм я вzела в спалнята, и тя веднага да се раzплаква и да бяга в нейната стая. А сноЩи докато я оправих zа сън, ми каzа 4е искала да спи при мен  newsm78 Говорихме, обясних й zаЩо не може, окей. Отиваме в стаята й, 4етем книга, прибирам книгата и тя отваря вратата zа да отиде в спалнята  Shocked Спирам я, обяснявам, тя по4ва да реве истери4ески. Со4и леглото и и каzа "Не искам там"  Shocked ...и продължава да реве много. Слу4айно предния ден дойдоха поръ4аните zа нея въzглавница и zавивка и калъвките zа тях, в детски десени (едни с животни, други с феи, и тн) и в4ера много се впе4атли, когато ги видя като ги иzгладих. Бяхме ги купили, zаЩото спи оЩе с 4увал, а те Ще намаляват таzи zима и предпо4итам да се у4и да спи със zавивка преz лятото  Wink Та предложих й да ги вадим, иzбра си калъвки и така я убедихме да си ляга в нейното легло. Легна, zавихме я. По късно, преди да легнем ние, баЩа й отиде да я види и каzа, 4е милата въобЩе не беШе мръднала, така като я zавихме, така си стоеШе Blush  Дано дове4ера няма нови драми.

Децата ви говорят ли глупости? Милена каzва работи от рода на "Искам да ходя беz крака", "Мамо, иzпий торбата"  newsm78 и тем подобни и умира да се хили  ooooh!  Laughing

Аги, тя Милена не гледа филми (Тони цял филм ли гледа?  Shocked ), но понякога (рядко, последно преди пове4е от месец сигурно) й пускам малки филм4ета zа по 5, 6 минути, та при нас много върви това http://www.youtube.com/group/maulwurf ....беz говор е, така 4е няма проблем с еzика  Wink Ина4е се сеЩам zа Мики Маус  Wink

Иленко, де го намери немското гадже?  Joy

# 119
Е, не, животинчето е просто номер 1  Joy hahaha
Татянка  Hug
За филмчета се сещам за маймунката на Бубка, Али се беше впечатили от нея, но аз умишлено не пускам филми де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт