АПРИЛче иска на море - дупето да си пече

• 15 628
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Аги, снощи Германия би Турция с 3 на 2 и тя е единият финалист.
Тази вечер са руснаците и испанците  Peace

Тинче  Shocked УжасТ  ooooh! Акъл нямат тез хора. От сърце се ядосвам на такива "организации". То и двора в яслата е малък, но са успели да им направят кътчета на дечицата  Blush

# 91
И тука се прекъсна ма4а  ooooh!  Навсякъде било така, понеже в централа във Виена, от където иzлъ4вали (и вси4ки тв канали бяха zадължени да купуват техните кадри) спирал тока  ooooh! После наШите пуснаха кадрите от Швейцарската ТВ, Щото се окаzа 4е имат директна връzка от стадиона а не 4реz сателит (от стадиона до централата) а zвук по телефона, и беШе леко кофти zаЩото кадрите ги иzлъ4ваха с малко zакъснение и коментатора вика гол преди някой да е ритал топката  ooooh! Но по добре така отколкото беz кадри  Wink
Ина4е ма4а...ниЩо особено, среЩу Португалия играхме страхотно, но сноЩи бяха слаби. Турците играха по добре, но ние вкарахме един гол пове4е  Wink

Ян4е, много неприятно  Sad Аz не бих я насилила. Дай й памперс, Щом иска, но продължавай да обясняваШ.

Ра4е, поzдравления на свалените с толкова труд кг   bouquet  И аz съм на мнение, 4е най добрия на4ин е спорт и раzумно хранене, ноооооо само мисля  Whistling  Blush  Отивам да готвя  Laughing

# 92
Янче, и аз бих постъпила като Юлчето. Peace

# 93
  • София
Танче, голям футболен запалянко си! Не подозирах!

Янче, моята идея-съвет е да не придавате голяма тежест на случилото се, за да го забрави по бързо, няколко дни с памперс и при удобен момент - пак го сваляте. Между другото, виж аз колко лошо постъпвам, искам да го изведа без памп пред блока, но единственото дете тук, момиченце за 1ви клас, ако го види, че се е напикал ще му се смее, а мен това ще ме вбеси. Стаско пък е точно обратното, виждала съм го да му се смеят, а той се смее наравно с подигравателите. В чудене съм какво да правя, дали да преглътна гордостта и предрасъдъците си?

# 94
Янче, сложи си му памперса на Симончето, сигурна съм че скоро ще забрави случката и ще  поиска пак да е като големите дечица-без.
Раче, поздравления за постигнатото Hug.Приближавай стремглаво целта, че да започнеш по-скоро пак да пълнеееш Wink
Приятелки,отлитаме към Търговищко да си оставяме детенце при свекитата.
Обещах и мисля да си спазя обещанието да не ми е мъчно поне 1 седмица/е, поне да не ви мрънкам Rolling Eyes/.

# 95
  • София
Раче, то няма гаранция, че ще пълнееш пак! Моята кумица, напълня с първото и така и не заслабна кой знае колко, но с второто се стопи и роди по-лека, отколкото забременя!

Ванче, мърнкай си, ще те разберем! Hug

# 96
  • София
Моята кумица, напълня с първото и така и не заслабна кой знае колко, но с второто се стопи[/color]
Каква е разликата между дечицата й?

Ванче, споделяй си душа на воля  Hug

С надежда за целебно оплакване - Станимир неиска и неиска да пие вода  Confused Ужким е жега и трябва да пие повече вода, а той - 100-200 гр макс. Памперса вече е бая тъмен и лек  Confused Все още го раздава запечен... Въобще, много ме ядосва....

# 97
  • София
Малка - година и половина!

Мач ли гледате?

# 98
Добро утро!

Аз също съм от отслабващите само незнам с колко т.к. кантара ми е развален Mr. Green
Оба4е влизам в разни дрехи забравени и е голям кеф Mr. Green

Хи4 не съм по ма4овете аз...ама изобщо.

Ян4е, слагай пампата и с приказки я придумвай наново Peace

Снощи Теди седна и се изака в гърнето Shocked
На яслата си сядал и понякога вършел работа, ама в къщи като питам има ли нещо отговора е "Няяяямааа" дори и да мирише в целия двор Joy
Дупето и отпред по краката целия е изринат от тоя памперс-говорих с госпожата от яслата и понеделник с гащи ще го изпратя и много резервни пък да видим. Каза давайте го-пак ще го мием така или ина4е Laughing

След работа планираме да отиваме на плаж с колежките има и още една бебана колкото Теди-ще си правят компания.

Лек ден на вси4ки!

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 06:18 от rody

# 99
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
 newsm18 newsm18 ИСПАНИЯ! newsm18 newsm18

Добро утро! И да не забравяме, че е петък  Hug
Роди, къде ходите на плаж?

# 100
  • Варна
ООО даааа, петък е!!!!!!!!!!!!!!!
Вчера местихме офиса и работихме по сделка! Направо бях скапана, толкова много преводи, че и на договори добре, че си разделихме работата с колежката. То нямаше как да мрънкам, момичето е бременно и пак бачка като вол, и то без климатик ooooh! В таз сделка и аз имам скромно учстие, пишех мейлите на дядката от южна африка и той много ни хареса. Взе че купи апартамент  Mr. Green
Днес ще потреждаме новия офис, е...пак няма климатик, още дори не са поръчани. То верно, че имаме и други плащания, ама как се работи в такава среда.
Ники вчера така си прасна главата в една маса, ужаст направо, сега е с яка цицина ooooh!
Роди, и моя е обринат, ама нашите ги мързи дори един памперс да сменят #2gunfire
Само дано свърши деня по-бързо, че яко ме бачкане ще има и днес..

# 101
Добро утро!
Днес съм на среща на класа, повечето не съм ги виждала от 5 години, празнуваме 10 години от абитуариентския. Ще ходим да кльопаме някъде, ясно стана, че няма да има дивеене /не че мога да дивея така/.

Тони виси на гърнето и гледа "Шеки", което ще рече Шрек.  Когато ги гони ламята /нали крадат Фиона/, нашия вика "Бяга Шекииииииии!" и май чак се вълнува да не би да го опърли тази ламя Joy От 2 дни ми казва Аги, доста по-рядко 'мама', но това не ми пречи. От 2 дни не спя на спалнята, а на дивана в хола. Той и баща му се ширят заедно и си подсмърчат. Всъщност може би коларгола помогнаха, защото вчера имаше мн. по-малко хрема, а днес кихна и не изкара нищо. След малко ще му пръскам спрей и пак ще капя, дано да се оправи без влошаване! Praynig Така установих, че ми е една идея самотно, но пък ме е страх, че Тони ще ме ритне и ми е по-спокойно.

Вчера гледах уж мача, но превключих и видях "Секса и града" и.....така прескачах, докато не съм заспала. В интерес на истината руснаците ми се стори, че добре играят, но изглежда Испания са имали повечко късмет.
Сега, при Германия-Испания, аз съм за Испанците. Или....абе в неделя ще видя - зависи кой как играе. Grinning

Дайте идея за детски филми! Бейби Айнщайн ги гледа от 8 месечен.
Немо не му харесва, Татко Барба не го иска вече.

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 08:30 от Чаено момиче

# 102
О, при Германия - Испания съм категорично за германците! Peace

Да, без климатик и аз не виждам, как се работи. Rolling Eyes

Днес Вили за пръв път ще гледа театър - в ДЯ, но тя го нарича "празник". Grinning
Умуваме, дали да ги водим на цирк "Балкански", но дали няма да е адска жега там!? Thinking

Дочакахме го петъка!!! Tired

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 08:29 от envia

# 103
От известно време си мисля за Зоо.Но пък го дават да е хубаво време, но и дъжд. А и кой знае каква лудница ще е.... Rolling Eyes

# 104
  • София
Добро утро!

Енви, мн го умувах за цирка и не се престраших да отидем  Confused За жегата незнам, мисля, че в цирка става голямо течение и сигурно е прохладно, но незнам, това само по размисли.

Аги, Стаско е фен на Чебурашка, Ну погоди! /абсолютния фаворит/, Пчеличката Мая, Ловен сезон.

Общи условия

Активация на акаунт