Тази вечер са руснаците и испанците

Тинче
Акъл нямат тез хора. От сърце се ядосвам на такива "организации". То и двора в яслата е малък, но са успели да им направят кътчета на дечицата
Навсякъде било така, понеже в централа във Виена, от където иzлъ4вали (и вси4ки тв канали бяха zадължени да купуват техните кадри) спирал тока
После наШите пуснаха кадрите от Швейцарската ТВ, Щото се окаzа 4е имат директна връzка от стадиона а не 4реz сателит (от стадиона до централата) а zвук по телефона, и беШе леко кофти zаЩото кадрите ги иzлъ4ваха с малко zакъснение и коментатора вика гол преди някой да е ритал топката
Но по добре така отколкото беz кадри

Аz не бих я насилила. Дай й памперс, Щом иска, но продължавай да обясняваШ.
И аz съм на мнение, 4е най добрия на4ин е спорт и раzумно хранене, ноооооо само мисля
Отивам да готвя
.Приближавай стремглаво целта, че да започнеш по-скоро пак да пълнеееш 

В таз сделка и аз имам скромно учстие, пишех мейлите на дядката от южна африка и той много ни хареса. Взе че купи апартамент 

От 2 дни ми казва Аги, доста по-рядко 'мама', но това не ми пречи. От 2 дни не спя на спалнята, а на дивана в хола. Той и баща му се ширят заедно и си подсмърчат. Всъщност може би коларгола помогнаха, защото вчера имаше мн. по-малко хрема, а днес кихна и не изкара нищо. След малко ще му пръскам спрей и пак ще капя, дано да се оправи без влошаване!
Така установих, че ми е една идея самотно, но пък ме е страх, че Тони ще ме ритне и ми е по-спокойно.

Препоръчани теми