АПРИЛче иска на море - дупето да си пече

• 15 626
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Ванче, ще чакам снимки с нетърпение. Много я четох тази диетка, но нали казват ,че не се отразява добре на бъбреците, а те на мен са ми слабото място , та ме е страх . Ти колко дена прави първата фаза? Искам да сваля още 4 кг. Иначе аз миналата година свалих 12 с махане на хляба и газирано и много фитнес.Тичах по 5 км и като гледах как трудно се топят калориите , апетита ми намаляваше.  Наистина това е най-добро, ама пусти мързел.

Ние ще слагаме ваксина за хепатит А на Ема , ама сигурно есента, въпреки че ми се искаше преди морето.

# 76
Ооо, Раче, честити ти -10 кг! Нека още повече станат щом го искаш! И какво ще рече "ново дебелеене" Wink

Мейфлауър , 12 кг не са малко, щом тях си свалила, значи и тези, които сега мислиш за лоши ще махнеш! Hug

Направихме коларгол 2% и започваме терапия на носа Тончов, да пресушим секретите, надявам се! Praynig Но следобед имаше 37 - дали от пищене, дали от рев /че му пръскам спрей/, не мога да кажа, но докато мерех той започна да се мята и да пищи и термометъра направи засилка. Дала съм Панадол в 5 часа, сега ще дебнем през нощта как е.

Някой не поддържа ли окръжност? Joy
Ти и Рени...засега  smile3521 smile3534
Аре де, аре де! Laughing Хайде още някоя да цъфне!

# 77
Здравейте от мен,

надявам се че, не сте ме забравили, въпреки че вече ни няма в списъка на априлките.

Снимките са страхотни, а децата колко са пораснали не е истина...

Браво на отслабналите. Hug На мен нещо не ми се отдава, но трябва да се стягам. Embarassed

Относно памперса - може да се похвалим, че от две седмици денем сме без и то от изведнъж. Сам не си казва, но на всеки час е на гърни или прави локвички в парка.  Grinning Разбира се нощем сме с памперс.

# 78
Оооо Петенце къде се губите?!? Wink
Ние в петък сложихме на Кало ваксина за хепатит А ... нямаше никакви реакции.

# 79
  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  newsm18 Tada newsm44 Mr. Green

# 80
Татянке - фенке, честит ви финал!   bouquet Но ако и руснаците отидат на финала, не знам, дали за вас ще викам... Whistling

Ведро предпетъчно на всички!
Hug

# 81
  • София
Добро утро!
Германците са били турците ли! Браво!

Мати нещо много намали честотата на пишкането тия дни, откакто започнаха жегите! Пие вода, но явно я изразходва за друго! В следствоие на това не се напишква, но пък и пишка 3 пъти дневно само! Тая сутрин свалих сух памперс и пишка в гърнето! newsm78

Браво на свалилите килограми! Сега е най-благодатното време! Една майка в парка ми разправяше, че трябва да се внимава с колко килограма се влиза в 40-те, защото не се сваляли! А след 50 само се качвало! Отчайващо! Разбира се, много от вас сте далеч от това, но за по-дъртите като мен го пиша това!

На ваксинираните - дано всичко им е ок!

# 82
Добро утро!
Татянка, ха честито. Но и аз като Енви се надявам братушките да станат шампиони.
Кажете ми каква е тази ваксина по това време?

ОХ, ние нещо прецакахме нещата с махането на памперса. Симончето вчера пак се е улисала в игра на площадката. И се е наакала. Не е викнала Мими, тръгнала сама да си събува гащите и Мими докато стигне до нея цялата се е оплескала. Не знам как са реагирали големите деца, но снощи като се прибрах, още от вратата ме посрещна с това, че не иска гащи, иска памперс. Изглежда малкото ми момиченце много се е засрамило и травмирало. Какво да правя сега?

# 83
Аз още не съм започнала да гледам първенството, нещо нямам настроение, но ще започна.

Тони сутринта вися на гърнето, после се напика в гащите, после седя по гол гъзец и накрая и в гърнето се изпишка. Сега обаче се наака в памперса и ставам да го сменям, че е ад....

# 84
  • София
Добро утро!
Честито на дойчовците за победата! Аз нямам предпочитания за шампион, че нещо му поизтървахме началото на това европейско, нали бяхме на море, а там нямаше Диема в апатаментчето ни, а и по кръчмите почти не даваха мачове. Много ми стана мъчно за дядовците по селата - две години чакат да дойде следващото първенство, и накрая да не могат да го гледат. А вчера беше егати и излагацията, половината второ полувреме не можахме да го гледаме, направо избесняхме.  Close

Аги, то не остана за кога да започваш да гледаш  Mr. Green

Миличката Симонка!  Hug Янче, а погледна ли, какво казва дядо Спок по въпроса?

# 85
  • София
Янче, незнам какво да ти кажа! Може би да поговориш с нея и наистина потърси инфо!

Аги, първенствата свършна в събота или неделя!

# 86
Татянка - честито   bouquet Mr. Green
Енви, Черепахче, аз съм за испанците - те са ми фаворит за шампиони  Mr. Green
Аги, има още един полуфинал и финал само  Laughing
Ренка, и мен това много ме е яд, за дядо ми, който така обича футбола, а не го гледа сега  Twisted Evil Close
А ние го зяпаме по нета, щото и ние нямаме Диема  Crazy Снощи повториха все пак головете и въобще частта от мача, която не дадоха  Peace
Милата Симонка, дано бързо го забрави, а аз не мог ада дам съвет, защото сме си с памперса на дупето  Whistling
Ей, момичета, бясна съм  #Cussing out #2gunfire Тъпият кмет обръща във Варна така част от движението, че натовареността ще минава точно покрай яслата, дечицата ще дишат боклуците на автобусите  #2gunfire #Cussing out Нямам думи. Отделно, че отваря за коли пешеходна част от центъра  #2gunfire #Cussing out

Оплаках ви се  Tired

Сега да ви кажа колко приятно съм изненадана от нашите сестри в групата. Отивам да го оставя в 8.45 днес и адска тишина, излиза леличката и казва - хайде децата са вече навън. Решили да ги изведат по хладното  Peace  Hug След като го оставих надникнах с едно око през оградата, като ме беше страх да не ме види - само нашата група бяха навън, и дечицата си играеха на сянка, много мило  Blush

Лек и прохладен ден от мен! Тук пак е жега  ooooh!

# 87
Янче, аз бих върнала памперса и бих пробвала пак след 2-3 седмици с убеждения, че е много топло и да не я поти и притеснява - първо само вкъщи, а после и за навън. И бих обяснявала непрекъснато, че е нормално и стават такива неща и на всички се случват, даже и на мама и тате понякога. Това последното го ползвах да убеждавам Иво, че нищо страшно не се е случило, като е оповръщал половината хол - той също много се притесни тогава. Възможно е големите деца нищо да не са й казали, а самата тя да се  е почувствала зле от факта, че се е изцапала - вече са в такава възраст, че започват да осъзнават и да желаят сами да са по-чисти.

# 88
Тъй, тъй, точно това си говорихме със Саш, че как така националните медии не отразяват първенството?! Това е пълен абсурд. И аз затова не гледам - ако беше по БТВ, К1, щях да ги гледам, но така нямам стимул. Я ме светнете кои са за полуфиналите?

# 89
Янче, аз мисля като Юлчето, Спок - също  bowuu Щом иска памперс и го слагайте, по-нататък пак ще пробвате.

Тук до нас има една ясла и гледам дечицата доста ги извеждат, а те не са малко. Една част са на двора, друга на една голяма тераса . А гледах в близост една частна, която няма двор, водели ги в близкия парк / пресича се една голяма улица   #Crazy/, а там са дечица до три години.

Аз пък даже и не знам , че има първенство  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт