АПРИЛче иска на море - дупето да си пече

• 15 623
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • 2 етажа над тавана
Мале, какви страсти са се разгоряли тук - диетични  Mr. Green Тоя Дюкан много популярен явно е станал напоследък, половината колежки са се подложили на неговата диета, едната така драстично отслабна, че чак се плаша. Че той и шефа даже е в кюпа с дието-пазещите Mr. Green

Ванче, браво за постигнатия резултат в борбата с килограмчетата. Hug Дано се разминеш с инжекциите и с цепването на сливицата Praynig

Смин, айде и ти сега, къде се буташ в редиците на отслабващите Mr. Green

Честити зъбки на Стаско и на Вили Hug

Да си разкажа за вчерашното посещение при зъболекаря - Маги естествено, че се забавлява, но и зъбарката много беше мила и я предразполагаше, със страхотен подход жената. Няма допълнителни зъби да изкарва - просто са й супер надути венците и това, което мислех, че са пробили леко венеца зъбчета се оказаха просто бели петънца - нищо притеснително. Оказа се обаче, че на горния венеч точно по средата отпред има някакво одебеление, както и на долния от вътрешната страна - при юздичката на езика, които по-натам трябва да се отстранят, тъй като могат да доведат до оголване на зъбите, разкривяването им и такива подобни проблеми. Та като порасне още малко момата и ще й сложат упойка и ще я кръцнат. Отсега ми е свито под лъжичката, да видим като му дойде времето за интервенцията какво ще ми е. Tired

Сега ще ходя да хапна, че ми стърже много корема вече и после ще съм на линия пак, освен ако не ме запратят нанякъде по задачки.

Аги, гушкам ви с Тони Hug

# 61
  • София
Мале, Аги, ти тежката артилерия си извадила  ooooh! Дано го опазиш Тонката и да го подмине Praynig Hug

Щом Ванчето е дюканка ще погледна за какво точно става дума, че представите са ми общи, защото хич не си подам по диетите  Embarassed На Смин ми хареса диетката, ама щом няма бира... Ох, да имаше едно джинче с едно тониче сегааааа.... мммм....
Наумила съм си да взимам хапчета за отслабване  Mr. Green за подтискане на апетита  Mr. Green Ама всеки ден отлагам посещението на аптеката за следващия ден  Mr. Green

# 62
  • София
Смин, тая твойта диета я прелагам в момента, без да знам, че била на някой и от жега съм така, че хич не ми се яде тия дни! Даже стощи ядох ей така и аз незнам защо, защото глад...нямаше такова нещо! Поне едно положително нещо от жегите!

Аги, са оставаше и ти диета да пазиш!

# 63
Данче, аз знам една диета - сутрин кафе с бисквити, към 10 подхапваш нещо, на обед ядеш готвено и после полегваш да дремнеш, в 16.00 много ясно че ти стърже и подхапваш пак и вечерта удряш едно плюскане на миш-маш с люти шушки, наденица, бира и бял хляб, а преди лягане бира с фъстъци. Гарантирам, че ще има ефект диетата, за месец + 5 кг.
Ама чакай, ти искаш да отслабваш ли?! Сори, поправям се:
купуваш си таблетки от аптеката, за които даваш около 15 лв. Пиеш ги и ефект по-скоро няма. Обаче се наливаш със сокове, чай, вода, хрупаш зеленчуци и после като видиш салата около месец ти се повдига. Плодовете са утеха, понеже са сладички, но пък бананите, които засищат са забранени. Ефект - сваляш няколко кила от злоба, че има слаби, които могат да ядат, пък ти видиш ли не можеш и да си слаба, и да ядеш.
Дюкян съм правила 1 седмица, свалих 2 кг, но месото ми беше противно на 3 ден. И ако нямате свободно време да печете, задушавате - умряла работа.  Значи, месо, мляко, сирене /ама ако прочетете какво сирене по-добре без него/. И така след 6 дни бленуваш за ябълка, за краставица и домат. Падаш на колене в неделята и хапваш салата и те свива от болки стомаха, понеже нали се сещате зеленчуците на празен търбух как действат. Аз "захраних" с половин чиния салата в рамките на деня, за да не ме заболи.

Сега, да ви споделя свекър ми как махна 10 кг за месец, и се чувства добре, сега яде малко и му стига. Аз го навих на това, понеже исках да започна, но забременях и не смея да пия. Купи си едни пакетчета Ридъкшън, лилави, вътре прах с вкус на какао/портокал/ванилия. Разтваря си сутрин и обед по 1 пакетче в 250-270 мл студена вода и шейка го изпива. Не е неприятен на вкус. Може да подхапва плод и зеленчук. Вечер нормална вечеря - ракийка и салата, бира и хапване без свинене. Така 10 дни. След това следват 20 дни - сутрин-обед-вечер това чудо, като м/у храненията си хапвал плодове и салата, а вечер по една биричка само за кеф. Ами 10 кг е -, действа и се чувства добре. В аптеката се продава, една кутия с 20 праха е 22 лв някъде.

# 64
Данче, благодаря!

Нямам актуални снимки на Младен, но - шкембето му е почти на изчезване. Краката и ръцете му по принцип са слаби, при него проблемни са дупето и шкембето, а тази диета цели точно тези места. Дали е вредна или не - ами не знам, аз лично не мога да преценя. Той в момента вече е на 3-та фаза, поддържане на теглото и яде всички хранителни групи.
Сутрин обикновено закусва мляко, обезмаслено прясно или кисело или варени / пържени без мазнина в тефлонов тиган яйца.
Алкохолът по принцип е забранен, защото има въглехидрати. Бирата - съвсем. Позволена е диетична кола.

# 65
  • софия
Татянка още не съм...че съм на диета Joy и не ям сладко и подобни тия дни....съм на моно диета аз

# 66
Юлче, браво на Младен. Peace При всички случаи е по-полезно да е по-слаб, отколкото с шкембе.
Само да отбележа, че диетичната кола е с аспартам, който е токсичен и аз лично гледам да пия само със захар напитки. По-добре айран, прясно мляко или газирана вода, но не и подсладители от този сорт.
Някой не поддържа ли окръжност? Joy

# 67
Само да отбележа, че диетичната кола е с аспартам, който е токсичен и аз лично гледам да пия само със захар напитки. По-добре айран, прясно мляко или газирана вода, но не и подсладители от този сорт.

newsm10 newsm10 newsm10

Ти и Рени...засега  smile3521 smile3534
Аги, то туй на свекъра ти е като моята диета, ама не давам пари за прахчета и не пия бира де  Mr. Green
Бабълче, не се притеснявай отсега, важното е, че със зъбките й всичко е ОК  newsm47
Бравос на Младен за волята!  Peace
Жени, а твоята диетка каква е - за напълняване ли  newsm62 че от такава имаш нужда ти  newsm03

# 68
  • софия
и аз пия само обикновена кола Peace

абе Смин...ама имам тесни панталони Laughing

# 69
абе Смин...ама имам тесни панталони Laughing

е че купувай си по-широки  Crazy

# 70
  • София
Аз пък, лятото съм на бирена диета и винаги отслабвам.  Wink Е, вярно, че си имам налично едно сладко, бирено шкембенце, ама то е щото ме мързи да правя пресички, не от бирочките.  Mr. Green

Ето нааай-сетне и от мен малко Усойски снимки:  Whistling
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257850

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:26 от Renkata

# 71
  • София
Аги, ти си такъв сладкодумник и сладокусник, че ставаш за диетолог само на клечави деца/хора  Mr. Green Хапчетата, чайчетата са си все еднакви л**на, затова съм все в размисли за какво да дам пари. Най-отслабващо ми действа влюбване+полски труд  Mr. Green ама сега къде да търся гадже с нива?!

# 72
  • София
Рени, много ви е хубаво фотото, снимките също! Тоя твоя мъж, много чете, бре!

# 73

Ти и Рени...засега  smile3521 smile3534

И аз, и аз... Не е по мое желание обаче   Mr. Green  Макар че като гледам Дани с какво нежелание суче, май скоро и аз ще съм в отбора  Crazy

За аспартама знам, но това е единственото сладко нещо, което му е позволено на Младен. И той душа носи все пак  Mr. Green

# 74
  • София
Здравейте слабеещи и разхубавяващи се майчета (и татковци). Вписвам се и аз в групата на слабеещите с -10кг. Аз залагам на спорта и гледам поне 5 пъти в седмицата да се понатоваря във фитнеса. Иначе откак ми откриха, че съм по-сладка от колкото трябва  съм минала на диета, която поскоро се явява редовно хапване в малки количества като не ползвам сол, захар и брашно. Но тъй като съм напред с материала ще се потя цяло лято та поне до есента да стигна заветните килограми за ново дебелеене Simple Smile

Вчера сложих на Емо последната имунизация (ДТК и полио) и днес милото е с Т, надуто краче и обрив. Добре поне, че в следващите 5 години няма да се налага да го подлагам на това мъчение.
Дано утре да се стабилизира, че в петък да тръгнем към морето - чакат ни куп роднини и приятели.
И за мой срам още не съм сваляла снимки от Усоето  Embarassed Ще гледам днес или утре да ги сложа нейде из нета...
Отивам да си гушкам Емито, че като се присетя как два месеца ще стои при бабите си, вече ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт