АПРИЛче иска на море - дупето да си пече

• 15 604
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро!
Вчера никаква ме нямаше цял ден и не съм писала! Сутринта навън, записахме Мати на яслата по второ желание, после в парка, после го оставих на майка и бях на зъбра и на гинеколог! Разбира се, чаках много и целия ден отиде!

С памперса
- два дни не се напишква навън, на кота се приберем отказва да седне на гърнето и накрая се напишква на стола си, докато обядва!

За филмчето за етапите при бременност - това ли е: http://kolibka.com/movies.php?cat=human ? Виж третия филм!

# 46
Имам въпросче: търся линка на един филм който гледах докато бях бремена(на Нешънъл Гиографик)дето се проследявяше бебето от зачатието , утробата за всеки месец до раждането.Та ако някой може да ми помогне ше бъда благодарна, че моята най-добра приятелка забременя и искам да и го покажа.
За този ли става въпрос? Ако е този, ето тук го има.

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 10:11 от десито

# 47
  • София
Ей, не мога да се доредя да драсна, но пък ви изчетох!

Янчета, на патерица - Честит Имен Ден!   bouquet

Мерси на всички за споделеното и успокояването!  Hug  bouquet Станимир е добре, имам някоя и друга пъпка, но Фенистила свърши наистина добра работа!

Юле, ето темата за компоти без изваряване не съм правила обаче  Embarassed но пък ме подсещаш да пробвам. Не съм фен на компотите, но пък не е зле да се намира някой и друг буркан през зимата. В тази връзка да ви разправям - една приятелка на село ми разправя, че сина изпил зимата 300 буркана компоти  Crazy

Енви, и Стаско е изкарал 1ви кътник, 17ти номер зъбче! Да чукна на дърво, въобще не разбирам кога му никнат зъбите, под предлог, че има косъм в устата му ги разглеждам и броя Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 09:52 от Данче-Калпазанче

# 48
Hug Здравейте и от мен!

За Ванчето мога да кажа, че още на Усоето се забелязваше промяната в теглото й  Flutter И аз се загледах по тази диета, но единственото, което не ми харесва е че няма плодове, а точно сега не мога да им устоя  Blush Та намеих за себе си друга диета (пак от форума де) - на д-р Ори... някакъв си - идеята е цял ден на плодове и зеленчуци, може млекце и много вода разбира се, а вечерта е основното ядене, което идеално ми пасва  Hug Вечер няма и ограничения. Понеже нямах кантар преди 2 седмици и не мога да кажа колко кг съм свалила - но за 2 седмици 7 см на талията и 5 на ханша, което за мен е супер  Laughing
Татянка, да кажа и тук - заведението е в Чайка, под блок 68ми  Peace Рали, ще се радвам да се видим, можем и в моркста също да се разходим  Hug
Красе, че какво по-хубаво офисът да ви е там? Като си в центъра да не би да има място за паркиране, задушно, хора... Tired
Ваня  Praynig Hug
Енви, ами и да мрънкаме, няма кой да ни чуе... Rolling Eyes И мен често ми се иска, но.. ooooh!

# 49
Добро да е  Flutter

Тук е толкова zадуШно, ужас, не се диШа  Tired

Ван4е, бърzо да се оправяШ, аz съм се патила от сливици и накрая ми ги вадиха, та zнам колко е гадно....пък и не ми понася Еритромицин, което се пие при въzпалени сливици, и много трудно се оправих  Sad

Само аz ли не паzя диета?  Blush

4естити 17ти zъби на Вили и Стасик   bouquet

Красе, zа zакуска може кисело мляко  Peace

# 50
Само аz ли не паzя диета?  Blush
И аз и аз Embarassed

# 51

ти пък щото имаш нужда  Mr. Green

# 52
ДОбро и от мен!
Ванче, бързо оздравяване.
А Ори или Дюкана бира разрешават ли?
Честити 17-ки на Стас и Вили.

# 53
Диагнозата ми е двустранна ангина, съмняваше зе са мононуклеоза Shocked, но отпадна.На двоен АБ съм и ако до утре не се подобря, на инжекции.Ако ли не пък-цепваме сливицата. Confused
Много боли, на работа съм, на обезболяващи,нищо не ми се прави и затова ще ви досаждам Mr. Green
По-късно ще подговя снимки и изпращам на който иска на ЛС Peace.
Енвичко, като ядях 2 години като разпрана не ми беше обременяващо, сега ще се обременявам с готвене пък-така ми се полага. CrazyПък и ти нямаш никаква нужда от диети така че не си намърдвай дупето в "диетната"тема. Hug

Янче,не! И това е нещото което най ми тежи- в прохладните летни вечери да съм лишена от биричка Blush

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 11:30 от ~ВАНЯ~

# 54

Кой го каzа  hahaha

# 55
Пък и ти нямаш никаква нужда от диети така че не си намърдвай дупето в "диетната"тема. Hug

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Много точно казано, ама ме разсмя от сърце  Hug

Танче, има има какво да се сваля, малко е, но има  Rolling Eyes

майка ми ме бъзика, че ако се подстрига може да смъкна 2-3 кила  Mr. Green

# 56
Ами имам я, зле ми се отрази връщането на работа, трупнах 2-3 килца отгоре, ама нещо още не мога да се настроя на тема диета Blush

Смин, а ти вярно вади си 2-3 килца за косата като се мериш Joy

# 57
Ами имам я, зле ми се отрази връщането на работа, трупнах 2-3 килца отгоре, ама нещо още не мога да се настроя на тема диета Blush

Смин, а ти вярно вади си 2-3 килца за косата като се мериш Joy

Твоята Щото е къса и не тежи нали?  Laughing

# 58
Твоята Щото е къса и не тежи нали?  Laughing
Аааа аз със Смин не мога да се меря Laughing Ама сега както съм се размислила да отрежа 10-ина см, току виж някое грамче съм свалила и ехеее, ще стана една фина Joy hahaha и то без диета Joy

# 59
Аз също не съм на диета! Mr. Green
Тони е леко хремав и киха - пръскам спрей, чудя се какви какпи да му слагам. Давам нурофен за всеки случай или панадол. И витамини и ериус /за алергия/ и ...дано не го тръшне, че жална ми майка.

Общи условия

Активация на акаунт