АПРИЛче иска на море - дупето да си пече

• 15 604
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
А на български четете ли?  Mr. Green

ето тук е оl … 86;то

Имам една молба - миналата година си говорихме за едни компоти без варене, някой може ли да ми пусне рецептата? Данче, помня, че ти беше правила?

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 19:16 от юл4е

# 31
  • Boston, MA
Четем бе, ама аз защото търсех книга. Мерси, Юле!

# 32
Е да де, на български ясно, но мен ми е 4удно как аджеба няма ниЩо ни на немски, ни на английски?  newsm78 Има неЩо гнило май....

Ван4е, поzдравления zа големия успех   bouquet Кажи наистина как го постигна  Peace

# 33
  • Варна
извинете, ама запис  Mr. Green
Честит имен ден ан Янчетата  bouquet Heart Eyes

# 34
  • софия
ето на инглиш за Дюкан Laughing

http://www.pierre-dukan.com/

# 35
Ейй ама вие ме засрамихте направо... EmbarassedДа!ТИна, на Дюкан съм и той върши чудеса FlutterЩом аз успявам, а съм със много слабо геле Confused
Енви, още преди  Усоето я бях започнала диетата-на 19.05 и там бях вече -4кг/представи си на какво бях заприличала преди това Crazy/.Снимки имам  от преди и от средата на първия месец, ама сега актуални нямам а и се притеснявам да се показвам Embarassed а и да не спамя темата....Но ако някой има нужда от мотивация за започване на диетата-насреща съм.Изпращам снимки на лични Wink
Юле, да си вардиш мъжлето, че моя нещо вече взе да се притеснява за мен Joy hahahaПоздрави и на него за успеха му Peace
Танче и аз си задавам същите въпроси, но влизайки често в темата във форума се убеждавам в невероятните резултати и се мотивирам още повече.А и се чувствам прекрасно bowuuНО ...ако попаднеш на някакво инфо из немско, ще съм благодарна да споделиш Hug

# 36
Здравейте момичета, вече работя и ми остава все по малко време да ви чета но все пак гледам да не изпускам много .
Мади  е без памперс.
Имам въпросче: търся линка на един филм който гледах докато бях бремена(на Нешънъл Гиографик)дето се проследявяше бебето от зачатието , утробата за всеки месец до раждането.Та ако някой може да ми помогне ше бъда благодарна, че моята най-добра приятелка забременя и искам да и го покажа.

# 37
Оооо, честито на именничките ни днес  bouquet

Таничка, на този етап с къщата нищо няма да стане. Преди изборите не се очаква развитие, така е тук за съжаление. Колкото и да не ми се иска ще трябва да я оставим да си се продава докато ни няма, пък ще се връщаме след празниците по някое време.

# 38
СНИМКИ, СНИМКИ, искаме снимкиииии  Party Хайде де Ваня, похвали се, дай една актуална...пък мога и аz да се мотивирам, 4е тъкмо сега докато пиШа ям М&Мс  Embarassed

Наистина не намирам ниЩо на немски, май трябва Жени да търси  Laughing (Жени, пробва ли рецептата?)
Но от това, което 4етох на български, ме притеснява едно неЩо. Каzват, 4е трябва доживотно да го правиШ тоzи режим (3тата фаzа ли какво се води там)´...ина4е пак ка4ваШ  Tired А аz не искам оЩе 60 години да ям само протеини веднъж в седмицата, 4е неЩо не ги оби4ам много  Crossing Arms Не отри4ам 4е прави 4удесни реzултати, просто съм скепти4на, не zнам и аz zаЩо  Outta Joint

# 39
  • София
Честит имен ден милички! Честит празник!  Heart Eyes

Ванче, браво! Хайде да се видим да ми вдъхнеш малко сили, та и аз да посваля малко.

Сминсче, ние ще сме в Св.Константин и Елена от 4 до 12 юли. Не на почивка, аз ще водя практически занятия. Те обаче са до обяд, така че много се надявам да имаме време да посетим хубавото кътче заедно с вас.

Лека вечер!

# 40
  • София
Аз имам някакви спомени, че в сутрешния блок на БТВ веднъж говореха за тази диета не много добри неща, в смисъл, че небалансираното хранене водело до проблеми с някои органи (май бъбреци и ч.дроб) Не слушах много внимателно, че не съм по диетите, ама не се изказаха много положително, но май накрая стигнаха до някакъв консенсус, че е леко по-добра от другите диети.

Искам и аз на Дружба пък, имам хубави спомени за това местенце от детските години още.

# 41
Сминсче, ние ще сме в Св.Константин и Елена от 4 до 12 юли. Не на почивка, аз ще водя практически занятия. Те обаче са до обяд, така че много се надявам да имаме време да посетим хубавото кътче заедно с вас.

Ех жалко, живея блиzо до бот. градина, освен ако не иzско4ат супер йофтини билети....  Thinking

# 42
  • Варна
Добро утро!
Ваня, кажи само какво може да се закусва, че ми се види странно да стана и да се метна на пържолата Simple Smile Иначе и аз точа лиги на тази диета, но искам заедно с мъжа да се пробваме, то иначе само ще яде месо и ще жули ракийка или бира и пак никви резултати Mr. Green
Рали, обадете се със Смин да се видим, то аз съм до късно на работа, но все пак съм в морската, та ако се разхождате звъннете Simple Smile
elima имаше и на дискавъри подобен филм, нещо от сорта на Human body, amazing body/human, нещо такова. Просто не разполагам с време да търся, виж в замунда
Айде аз отивам на каторгата, от утре местим багажите към делфинариума. Бива човек да си завре офиса от пъпа на Варна в девета глуха?! #2gunfire

# 43
Добро утро !За мен за съжаление не е добро Sad, не съм спала цяла нощ от възпалена сливица.Сега отивам на док да си каже диагнозата, и вероятно и аз ще съм на АБ.
Краси, аз закусвам кис.мляко с овесени трици.Но някои си правят солени кексчета в микровълновата дори от трици, и не стават изобщо лоши.Аз обаче не обичам хляб и затова си ги папкам с млекце.

# 44
Тина, ти и преди май се оплакваше от болки в кръста!? Confused

Дюкан - лично на мен ми действа обременяващо, да мисля, какво трябва, да си сложа в устата, още повече, ако не всички в къщи са на този режим, а трябва да им готвя. По-добре - направо глад, в смисъл, че ми е по-малко обременяващо, да си мисля, че просто няма да ям. Уф, дали се изразих добре!?  Crazy /Ренка! Wink/.

Ванче, впечатленията ти от мен са заради ЕГН-то ми, предполагам. hahaha Бързо да оздравяваш! Hug

На Велина й е избил 17-ят зъб!
Blush Което обеснява мрънкането й, но не я извинява, т.к. и на мен ми се мрънка, ама... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт