Ванче, браво за постигнатия резултат в борбата с килограмчетата.
Дано се разминеш с инжекциите и с цепването на сливицата 
Смин, айде и ти сега, къде се буташ в редиците на отслабващите
Честити зъбки на Стаско и на Вили

Да си разкажа за вчерашното посещение при зъболекаря - Маги естествено, че се забавлява, но и зъбарката много беше мила и я предразполагаше, със страхотен подход жената. Няма допълнителни зъби да изкарва - просто са й супер надути венците и това, което мислех, че са пробили леко венеца зъбчета се оказаха просто бели петънца - нищо притеснително. Оказа се обаче, че на горния венеч точно по средата отпред има някакво одебеление, както и на долния от вътрешната страна - при юздичката на езика, които по-натам трябва да се отстранят, тъй като могат да доведат до оголване на зъбите, разкривяването им и такива подобни проблеми. Та като порасне още малко момата и ще й сложат упойка и ще я кръцнат. Отсега ми е свито под лъжичката, да видим като му дойде времето за интервенцията какво ще ми е.

Сега ще ходя да хапна, че ми стърже много корема вече и после ще съм на линия пак, освен ако не ме запратят нанякъде по задачки.
Аги, гушкам ви с Тони
Дано го опазиш Тонката и да го подмине
и не ям сладко и подобни тия дни....съм на моно диета аз
При всички случаи е по-полезно да е по-слаб, отколкото с шкембе.

че от такава имаш нужда ти 

Е, вярно, че си имам налично едно сладко, бирено шкембенце, ама то е щото ме мързи да правя пресички, не от бирочките.