АПРИЛче иска на море - дупето да си пече

• 15 619
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Момичета от София -  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 226
  • софия
добро утро и от нас....покрай тия взривове от 6,30 съм на крак....вече ми се спи Laughing

ние се запътваме към Борисовата....напук на гърмежите Laughing ако някой му се ходи да свирка

# 227
  • София
Добро утро!
Днес съм вече на работа и колегите ме бъзикат, че идвам с гръм и трясък.

Аги, момче казаха че ще е.
Благодаря за комплиментите, но въпреки, че съм трупнала засега 6 кг. отгоре съм цялата в целулит. Направо е нещо страшно. Tired

Сонята доста я офъкахме и хич не й е момичешка прическата, но много и се поти главата.

Вени, супер че ще са заедно Мати и Соня. Дано им ремонтират яслата, че сега си е мизерия. Ще я водя по-често в градинката, за да се опознаят с Мати. Wink

Соня също за първи път скача на надуваемите замъци на морето. По-скоро търча из него.
А другото което се научи е да дъвчи дъвка. Сега само това иска, но я ограничавам. Вие давате ли дъвки?

# 228
  • София
Добро утро от барутна София!
Мати иска дъвка, но мисли, че е бонбон и я гълта! Води Сонята, а дали ще са в една груа не се знае, но предполагам! Директорката каза, че ще бъдат по равен брой 2006 и 200, както и ще гледа да изравни, доколкото може, и броя на момчета и момичета!

Тук по Нова говорят хора, които са изринати повръщат! Жиеещи са в района на зрива! Официално твърдят, че няма проблем! Незнам какво да мисля!

# 229
Айдееееее, започна се с трагедията. Повръщат и са изринати..... Повръщат от нерви най-вероятно, ма що пък са се изпъпчили?
Хайде, какво да правим  - ще излизаме ли или не?

# 230
  • София
Незнам и аз!

# 231
  • 2 етажа над тавана
Момичета, в живота си не съм била така ужасена и не ме е било толкова страх колкото тази сутрин. Бях си сама вкъщи и нали се сещате на 12 етаж как всичко се люлееше. Половин час стоях под касата на една от вратите и какво ли не ми мина през главата, още не мога да дойда на себе си.

Надявам се всичко, които са усетили взривовете да са добре.

Силно прегръщам всичко.

Съжалявам, но не мога да пиша повече, много ми е стресирано все още

# 232
 Shocked  какво стана бре?

# 233
  • 2 етажа над тавана
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1213847 ето това стана

# 234
РСто ми се рестартира баш докато пишех.
Танче сигурно вече си видяла?
Ние се евакуирахме в Младост, около летището вс е затворено, Ст едвам е влезнал до вкъщи, за да се преоблече. Поне сме заедно, че докато бях сама и само говореха за нов още по голям взрив се чувствах като в Титаник. Даже гушнах Стаско да чакаме края, това беше за миг, после се осъзнах, но беше/и си е страшничко.
Надето ми се обади с покана да ходиме към тях  Hug В такива моменти се вижда кой е приятел, да не казвам, че и сеирджии има  Confused Наде Hug  bouquet

# 235
Здравейте и от мен  Hug

Много страшно беше наистина. И мен като Бабълка никога не ме е било толкова страх Sad Дано не се повтаря.

Данче, ти май си била най-близо до гърмежите, представям си какво ти е било  Confused

В тази странна сутрин получих прекрасна новина - моя много добра приятелка е родила дъщеря си през нощта, след дълго преносване.

Черпя ви за здравето на малката Мартина:

# 236
  • София
Браво на Надето! Досетливо си е то! Данче, а сега къде си в Младост?
Бабълка, на работа ли си?
И на мен ми отиде работния ден - направо немога да седна да работя, а имам работа!

# 237
Нуни, честито да е бебенцето и да е живо и здраво  Hug

Според вас дали има все пак някаква опасност за здравето  Thinking

# 238
  • София
В Клюкарника има тема и там чета какво ли не! Включително за по-сериозна авария, която се прикрива от тази, за майки купуващи йод от няколко дни и пр. психоза! както и предположението за оттърваване от тия боеприпаси чрез взривовете с цел пордажба на складовете - купувача не искал припасите! ooooh!

# 239

Общи условия

Активация на акаунт