АПРИЛче иска на море - дупето да си пече

• 15 637
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
По въпроса за филмите - Тони гледа айнщайните по веднъж. Не му пускам по 2 филма.
Напоследък сутрин като закусва или като е закусил и баща му си бие шута за работа,  Тони започва да ми бута дистанционното и да вика "фим, фим", а като му кажа, че ще му пусна, той си иска "Шеки". Гледа цял филм почти внимателно, както вече казах вживява се, а накрая на Шрек танцува /там нали има едни весели парчета/.
Аз бих се притеснявала ако гледа тв, но той по телевизията не се зазяпва, само по някоя и друга реклама,  и филмите по детските канали не се харчат у нас. Виж, да гледа роботи и покемони няма да го позволя, поне не сега, после като стане голямо магаре няма и да ме пита.

Скарлет, стискаме палци Тони да не се тръшне болен! Praynig Hug

Танче, да викам за германците няма лошо, но виртуалните почерпки не ме блазнят, а най-много морските мами да почерпиш наяве, значи ще си викам за когото искам hahaha

# 121
  • София
А Патето Яки от къде го гледате? Намирам камо клипове, а не торенти?

# 122
  • нейде там, където ....
Има тема за торентите някъде из форума, от там бях попаднала на патето Яки. Май в Замундата беше, довечера ще мога да кажа със сигурност. Не гледа повече от 5-6 минути, де. Но се радва на музиката в началото и на патето. Само упражнява властта си - като каже "Икам . . !" батко му веднага го пуска, дори и мен опитва да разкара от компютъра . . Пък после занесе дупето в другата стая, с играчките.

# 123
  • София
В Замунда не го намирам - как ли ще се пише на латиница? newsm78

# 124
Сетих се оЩе zа смърфовете  Sunglasses и раzбира се, улица Сеzам  Peace

# 125
  • 2 етажа над тавана
Тази жега и задух ме убива, естествено като за капак нямаме дори един вентилатор в пустия офис, за климатици да не говорим Tired

Раче, поздравления и от мен за постигнатите резултати с килограмите.

Скарлет, дано го подмине Тони Hug

Честити зъбки на Данинцето tooth

Животинчето го пратих на шефа, очаквам реакция Mr. Green

по въпроса за филмчетата - Маги се присеща чат-пат, но не се задържа повече от 5 минути да гледа, на мен това не ми пречи, даже го предпочитам пред дете забило нос в Тв-то или РС-то. Иначе като се присети иска да й пускам Мечо Пух - той й е любим, хвърля око и на Франклин и на разни руски филмчета - последно на котарака Леополд. Но честно казано аз повече се забавлявам, тя се кълчи пет минутки настола и после хуква нанякъде поради наличието на бръмбари в дупето Mr. Green

Края на деня много бавно наближава, а утре изпращам детето на море. Много ми се е свило сърчицето и ми е едно такова притеснено Tired

Енви, ти ли беше питала дали с отиването на море ще приключим с кърменето newsm78 Ако не си - извинявай. Ако си ти - пак извинявай, щото май така и не ти отговорих. Та по същество - малко ме съмнява това да е края, като имам предвид как при предишното й отсъствие на Маги от нас за около 5 дни това не доведе до отбиване, а точно обратното - до още по-настървено търсене. Но то ще се види другата седмица. А и след като се върне от морето и й се порадваме около седмица, ще се наложи да я пратя при майка ми на Велинград за лятото, тъй като на свекитата им изтичат отпуските и вариант да си стои в Сф засега нямам. Колкото и да ми е мъка, обстоятелствата ме пиртискат да я пратя. Така че, ако морето не доведе до отбиване, летния престой при нашите сигурно ще доведе. От което ми става също едно чоглаво и свинско Tired

Бягам, мацки, то бива-бива, ама защо все в петък им се работи на някои хора Close

# 126
  • София
Уф, Ванчето, Бабълчето, свила им се е душицата, пък на мен по обратния повод  Confused Намерих си работа, а няма кой да гледа Стаси  Confused Понякога ме хваща яд, че за всичко трябва да разчитам на себе си и на никой не му и минава мисълта за някаква помощ или съдействие. Ама така е, като не му върви на човек... Наоплаквах се.

Филмчетата - купувам си ги, по 1,50 лв, на Илиенци съм намирала, в Билла... От Замундата свалях дублирани на бг филми...

# 127
  • Boston, MA
Браво на всички отслабнали! Аз ако отслабна, ще се похваля, ако не, не ме питайте.  Laughing

Честити зъбоци на малкото Дани!

Иленкоооо, засмя ме. Моите гаджета все италианци са били (от Европа де  Wink), по тоя повод голямото Дани има италиански футболен екип, даже днес е с него на градина, ама каква файда...  Rolling Eyes

Иначе все още гледаме само Джордж, семейният съвет го е преценил, че е най-образователен. Лошите мама и тате не дават да се гледа влака Томас (странен ми е, не знам на какво учи, а и Дани, като го е гледал, все разправяше "стах влака"), иначе там манията е огромна, тук всички момченца са полудели по него, купуват се влакове с имена безброй. Опитах го с Том и Джери, не му задържа вниманието. Добре сме така.

# 128
Иленкоооо, засмя ме. Моите гаджета все италианци са били (от Европа де  Wink), по тоя повод голямото Дани има италиански футболен екип, даже днес е с него на градина, ама каква файда...  Rolling Eyes

Таткото zнае ли?  Laughing

Рина неЩо съвсем се губи  Sad

Все zабравям, Ели, добре 4е няма ниЩо притеснително със zъбките, и оЩе по добре 4е си слу4ила на такава готина zъболекарка  Peace

Дан4е, нали имате място в ДГ от септември?  newsm78

# 129
  • София
Реа сега е на вълна Мечо Пух. Много обича филмчета, е заглежда се за по 10-тина минути. Имаме Гарфилд, Малката Руслака, Пепеляшка.

Аз се колебая, нямам фаворит от както отпаднаха Португалците.

Аз вчера ходих със сестра ми и Реа до Враца. Върнахме се 23:30. Реа се държа страхотно. Преди да тръгнем исках да сипя вода в радиатора и 30 мин се мъчих да отворя капака на колата. Накрая успях, ама какъв зор падна.

Приятна вечер!

# 130
Относно гаджетата...мъжът ми е първия ми германец  Blush Преди това предимно тъмни балкански субекти  Laughing един индонеzиец (баЩа ми оЩе помни дългото му екzоти4но име, ниЩо 4е са минали 17 години  Crazy ), француzин, американец, канадец и дат4анин  Blush С италианец съм се целувала само  Laughing

# 131
  • София
Дан4е, нали имате място в ДГ от септември?  newsm78
Имаме да, ама работата е за сега  Confused
Оф, докато се сетя за коя Рина питаш  ooooh! Дано се появи скоро и тук и във Варна  Heart Eyes

Shocked Много интернационални гаджета имат Априлки  ooooh! Аз съм мн зле в това отношение, последното ми чужбинска забежка /не, че в момента се сещам за друга  Mr. Green/ беше от Албания, талибанин ли беше, не помня  Mr. Green

Все забравям да изразя писмено поздравите за зъбчетата на Данинцето /кога се роди, кога порасна това момче?!/ и че притесненията на Бабълчето са били безпочвени  Hug

П.П. Замислям се за поправка върху казуса с гаджетата.

# 132
  • София
А, аз само с българи - егати прозата! Cry

# 133
  • Boston, MA

Таткото zнае ли?  Laughing
...

Аз съм доста глупава и всичко съм си казала, още преди да се оженим.  Rolling Eyes В интерес на истината моите приятелки от България му подариха на Дани този екип, но подозирам, че и те нещо са имали предвид (италианските ми забежки).  Laughing

Замислих се дълбоко, италианците ги познавах още от България (все дълги истории и несвързани една с друга, учудващо, но не съм търсила съзнателно тая нация, те ме намираха  Mr. Green), после имах арабски закачки, докато живеех в Катар, а в Щатите нищо. Един американец на едно кафе не ме е завел. Но не мога да преценя дали съм се пр---ала, прехабила де.  Mr. Green

# 134
То и моя американски опит е много слаб, ама думата слабо си пасва по вси4ки параграфи там  Whistling  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт