® E-bay - тема 11

• 31 055
  • 800
  •   1
Отговори
# 405
notar, споко не е за мен пикапа. Аз в града съм си с Тойота Ярис и съм си много добре. Моят мъж си търси в момента кола и като ги гледах колко са евтини в САЩ просто ми се прииска да покарам такава, иначе карам всичко микробус, джип и ако трябва и тир само да не ходя пеш. Въобще не ме притесняват габаритите. Peace
 А на Дуранго мога само да благодаря за разясненията, които са ми много полезни. Ще се купува от БГ явно не от САЩ на там вървят нещата. Притесняват ме проблемите тук които ще възникнат докато я регистрирам.
Кажете нещо друго интересно за купуване, че отдавна не съм харчила в Ибея пари. Hug

# 406
Ох, и при мен суша Wink нищо не ми ражда главата за какво да харча. Помагайте... Joy

# 407
  • на пистата
Ох, и при мен суша Wink нищо не ми ражда главата за какво да харча. Помагайте... Joy
е тва жените са  ooooh!помете промода и сега се чудиш кво да купиш от ибей Laughing
на вълна портмонета съм,дайте нещо интересно

# 408
nameika, на Fossil имаше страхотни портмонета преди месец в щатския ибей, скоро не съм гледала.

# 409
nameika, на Fossil имаше страхотни портмонета преди месец в щатския ибей, скоро не съм гледала.
Ако може дай линк. Praynig

# 410
аз пък днес получих едно лотче gymboree

# 411
Ами не пазя моя продавач, но може да потърсиш като пуснеш търсене за fossil wallet.

# 412
  • някъде там
Дайте идея как да си сортирам да гледам само спортните чанти newsm78
портмонета http://cgi.ebay.co.uk/PURSE-Ladies-Black-Faux-Leather-by-Fabrett … ksid=p3911.c0.m14

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 17:30 от илонитка

# 413
ОК Мина

# 414
Еииии, нямах нет три дни и сега няма изчитане! Нищо не пазарувате, а? Вивиан, като дойда в Свети Влас ще се оглеждам да те видя, с този бански няма начин да те пропусна  Peace

# 415
и аз приемам идеи за пазаруване newsm78

# 416
Еииии, нямах нет три дни и сега няма изчитане! Нищо не пазарувате, а? Вивиан, като дойда в Свети Влас ще се оглеждам да те видя, с този бански няма начин да те пропусна  Peace
е нали ще пием ракия
или пък ганджа ,на какво беше фен newsm78

# 417
Оооо Пепи, много сме хубави днес
тъкмо се чудих какво стана

# 418
е нали ще пием ракия
или пък ганджа ,на какво беше фен newsm78
Абе аз съм фен на кафето с цигарка, ама като викате ракия, ще взема да пропия, да видя какво толкова я хвалите  newsm78 Ганджа не съм опитвала още, ама никога не е късно.

Оооо Пепи, много сме хубави днес
тъкмо се чудих какво стана
Жива съм, само дето в нашата част на Европа или няма ток, или Интернет, или вода, или и трите заедно  Mr. Green
А пък и тук кренвиршите не са от месо!!!

# 419
Пепи празник ли имаме
пожелавам ти мноого успешни покупки, не само в ибей-я
мъжо да пълни картите
и ти да харчиш на воля
да си жива и здрава smile3525
и аз съм фен на кафето с цигарка

Общи условия

Активация на акаунт