® E-bay - тема 11

• 31 031
  • 800
  •   1
Отговори
# 495
  • На черешата
Трибестан ще помогне. Mr. Green

# 496
търся морски звезди на едро, ама не намирам да шипват до Бг
какво им пишете на такива?  Thinking

# 497
  • Бургас
търся морски звезди на едро, ама не намирам да шипват до Бг
какво им пишете на такива?  Thinking

Любезно ги питай дали са съгласни да шипнат до България и колко ще струва!  Peace

# 498
Dear paypal, please take my deposit NOW
and i'll send you some tribestan totally FREE (YES I OFFER FREE SHIPPING)
 Mr. Green

# 499
  • Варна
Мимита, илонитка - мерси!  bouquet

търся морски звезди на едро

Живи ли ги искаш? Mr. Green

пей пала ми не става

Така ли му викате вече? Голяма игра на думи стана - Pay Pal=Pay Buddy=приятелчето, с което си плаща дълговете Дуранго Mr. Green.

# 500
някой плащал ли е днес с пей пал, че нещо не ми става ...
  Laughing

При мен няма проблем  Peace
Илонитка,портмонето от вчера беше страшно,но не успях да го хвана  Confused

# 501
е да се похваля,мегафончето ми дойде,поразходих се до митницата в Бс,и още няколко часа напред назадза попълване на документи,28,19 мито+ДДС,17лв за попълване на декларация,и за някаква такса за контролно оборудване ,която после незнайно защо касиерката махна,някой лев в пощата

# 502
wiwian това е зарди ups-a
те там работят по правилата

# 503

мъртви и сухи  Crazy
в складовете във Варна били по 7ст бройката, а в Бургас ми искат 70-80 ст  #Cussing out

# 504

мъртви и сухи  Crazy
в складовете във Варна били по 7ст бройката, а в Бургас ми искат 70-80 ст  #Cussing out
ами ела  до Варна и си ги купи, какво се чудиш

# 505
Монде замислям се за варианта, хем и мола да видя  Laughing
гледам сега морски звезди и wedding favors ако на 1 ми шипнат  Crazy

# 506
wiwian това е зарди ups-a
те там работят по правилата
да,със сигурност е така PeaceДуранго
учтива митничарка ми обясни,че пратката трябва да е декларирана до 22 евро,тогава ще си я получа в къщи(за ЕМС-а)
30 ватов е ,ей сега влизам в действие,да видим сега кой не чул и кой не разбрал в къщи  ruporuu

# 507
  • София
Wiwian,  аз така и не разбрах за какво ти е тоя мегафон? Светни ме,де, че ми е отвъд въображението! Praynig

# 508
  • Норвегия
Здравейте, момичета!

Преди малко се регистрирах в английския eBay с огромното желание да закупя ето това: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&ite … EWA:IT&ih=019 като подарък за рождения ден на мама. Тя има крещяща нужда от него, понеже има здравословен проблем.

Въпреки, че продавача е посочил доставка до всички държави от ЕС, когато се опитах директно да го купя ми излезе съобщение, че продавачът не доставя до България. Писах му с молба за повече инфо, посочих че сме вече членове на ЕС, но ме притеснява, че до края на търга остават едва 5 часа и ако не получа отговор от него трудно ще открия друг проадач с доставка до тук. Бях готова да го купя online от други магазини, но за съжаление нямат доставка до БГ.

Мога ли да направя нещо преди да изчакам отговора им?

Предварително благодаря на всички, които ми помогнат със съвет.   bouquet

# 509
  • някъде там
Има бутонче да го купиш и веднага,тогава ще е твое,но.... въпроса е каква доставка ще ти поиска продавача.Ако си готова да дадеш каквито и пари да ти поиска го купи  Peace
дано не те подведа де...всъщност незнам дали ще те пусне да го купиш,след като не е обявена доставката до БГ.Я по-вещите да се изкажат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт